Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygular Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, bir genişleme ve yaratıcılık hissi hakim. Zihniniz, geleceğe yönelik olumlu görüşlerle dolu olabilir. Yeni bir kariyer stratejisi veya kişisel bir ilişkiye yeni bir yaklaşım hakkında fikir edinebilirsiniz. Romantik tutkularınız da güçlü olabilir, böylece hayat arkadaşınızla özel bir gece geçirebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade edin ve birlikte geçirebileceğiniz özel bir zaman yaratın.

Bugün işlerin başına geçme zamanı. Sizi ateşleyici bir hava var ve etkinizin kapsamı neredeyse sınırsız. Kendinizi hiçbir şekilde geri tutmayın. Her projeye, işlerin sizin lehinize sonuçlanacağını bilerek güvenle atılın. Ufkunuzu genişletin, bunun mükafatı mükemmel olacak. Aktif kalın, doğal olarak yararlı insanları ve durumları çekeceksiniz.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Olaylar ayak uydurabileceğinden daha hızlı ilerliyor olabilir. Beklenmedik bir öğe eşitliğe dahil olacak gibi duruyor. Her şeye hazırlıklı ol. Bugün hafif hatta yüzeysel bir gün. İnsanlar da çok güvenilir olmayabilir; bu yüzden yapman gereken ciddi bir şey varsa, bunu kendi başına çözmen gerekecektir.İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir tanıdığınız anca bir süredir görmediğiniz biri aniden çıkıp gelebilir. Bir çeşit sosyal bir aktiviteye katılabilir, ya da ailenizi ziyaret etmek için eve uğrayabilir. Arkadaşlıklar ve gruplar destekleyici ve tatmin edici olduklarını kanıtlayabilirler ve kendinizi onların yanında epey güvende hissedebilirsiniz. Özellikle sanatla ilgili olan kurslara katılmak için iyi bir zaman.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal fırsatlar yakalayabilir, gün içinde kadınlardan fayda ve destek görebilirsiniz. Keyfi harcamalar yapabilir, görüntünüz ve estetik konulara dair satın alım ve harcamalar gerçekleştirebilirsiniz. Bolluk bilincini çalıştırmaya, elinizdekileri fark etmeye gayret edin. Şükretmek, bolluğu ve yeni kazançları getirecek.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Saçınla ilgili değişim isteğine dair biraz daha beklemelisin çünkü ay öğleden sonra boşlukta! Yalnız bir Yay burcuysan, farkında olmadığın birinin, sana karşı duygularını öğrenebilirsin. Haftanın ilk gününde, dostlarınla ufak bir kaçamak yapmak için hafta sonu organizasyonu planlayabilirsin. Sıkı bir diyete başlamaya karar veriyorsun.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz titiz çalışmalarınızla süsleniyor. Hazırlayıp başarı ile sunduğunuz her proje adınızdan söz ettirecektir. Disiplinli olmak en çok sizlere yakışmaktadır.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki otorite figürleri ile ters düşebileceğiniz bugünlerde maddi konularda destek almakta zorluk çekebilirsiniz. Özelliklekısmet ve fırsatlarına hazır olun.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşkolikler ayrıntıları bilmek ister. Siz de bugün işinizle ilgili tüm detayları raporlayın ve istendiğinde sunabilecek hale getirin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız. Geçmişte yaşadığınız bir olayın detayları bu dönemde görebilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile daha çok ilgilenmeye çalışın, çünkü zorlu bir dönemden geçiyor olabilir. Bugün yakın bir arkadaşınız, sizden borç para isteyebilir. Günlük rutininizden sıkılmaya başladıysanız, hayatınıza eğlenceli bir şeyler ekleyin.   

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklemediğiniz yakınlaşmalar gününüzün hareketli ve neşeli geçmesine yol açacak. Aşk hayatınızda edindiğiniz yanlış izlenimler yüzünden kaygı duyuyorsunuz. Gelecek günler, tespitlerinizin ve kaygılarınızın ne kadar yersiz olduğunu size gösterecek. İş hayatınızda problem istemiyorsanız, sorun yaratan insanlardan uzak uzun. Aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem. Başarı sizi bekliyor. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz.

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>