Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Potansiyelini Kullanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün biriyle temasa geçebilir ve o kişiyle duygusal anlamda ilgilenebilirsiniz. Hatta aşık bile olabilirsiniz! Bugün ruh halinize ve içinizdeki şeylere çok dikkat edin. Çünkü özellikle güçlü olacaklar ve içinizde neyin değiştiğini anlamanıza yardımcı olacaklar. Sadece duygularınızı (müstakbel?) sevgilinizin duygularından ayırma konusunda dikkatli olun.

Muhtemelen herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, yaptığınız şeyi sevmiyorsanız, başarısız olmanız kaçınılmazdır. Bugün, 'zevk ilkesi' ve bunun çalışma ortamında sizi nasıl etkilediği üzerine düşüneceksiniz. Kişiliğiniz göz önüne alındığında, çalışmanızın gelişiminize ve bir insan olarak mutluluğunuza, özellikle bu güzel günde katkıda bulunmaması neredeyse imkansız görünüyor!

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Bugün hassas ve savunmasız yönünle temasa geç. Olmadığın biri gibi davranma. Odadaki herkesin dikkatini çekmeden ve kendin gibi olarak da güzel vakit geçirebileceğini bil. Duygularını dengele ve kendine biraz alan tanı. Başkalarına verdiğin tavsiyeleri şimdi biraz da kendine uygula.Bugün kafeine biraz ara verin. Bol şeker ve kahve tüketmenin size bir nevi sarhoşluk hissi verdiğini fark edebilir, kendinizi daldan dala atlar durumda bulabilirsiniz. Bu aralar çok üretken ve nükteli olduğunuzu düşünseniz de aslında yaptığınız saçmalamaktan ibaret olabilir. Dikkatli olun, zira yapay yollarla yükselmenin sonu sert bir düşüş olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Melankoliden mümkün olduğunca uzak durmalısın. Kendini gereksiz yere üzmemek için daha istekli olmak senin için daha iyi olacak. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek bu üzgün ruh halini terk etmene yardımcı olacak.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sorgulama ve araştırma ruhunun aktif olduğu bir gün içindesiniz, sık sık derin düşüncelere dalacak ve hayatınızı sorgulayacaksınız. Yaşamınızla ilgili geçmiş dönemlerde verdiğiniz kararlar hiç beklemediğiniz olaylarla birlikte yeniden gündeminize gelecek. Sosyal anlamda ve ilişkilerde iletişim kanalında zorlandığınız bir gün olacak, bugünü mümkün olduğunca yalnız kalmaya ve kendinizi dinlemeye ayırın. Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler kapıda, yeni bir ilişki başlangıcı ya da sevdiğiniz kişiden gelecek sürpriz bir adım gününüzü mutlu hale getirebilir. İş hayatınızda sizden daha yüksek mevkide olan bir kişiyle yaşayacağınız kısa süreli gerilim önümüzdeki günlerdeki kariyer kapınızı etkileyecek. Yurt dışı kaynaklı birihtimalini yeniden düşünmeye başlayacaksınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Potansiyelini yaptığın işlere yansıtman, yakında terfi haberlerinin geleceğine işaret olabilir. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Yay burcuysan, sosyal medya hesaplarını kısa süreliğine de olsa askıya almak isteyebilirsin. Bir süredir hukuki sorunlarla mücadele ediyorsan, atacağın adımlar çözümlere ulaşmanı sağlayabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile sorumluluklarınızdan kaçmak bugün sadece bazı şeyleri daha da zorlaştırabilir. Özgürlüğünüzü doyasıya yaşayamayışınız hayat yolculuğunda küçük problemleri büyütmenize yol açıyor.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiyle olan ilişkinizde uyum arayışında olabilirsiniz. Dava sürecindeyseniz, gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda önemli konular gündeme gelebilir. Daha fazla sorumluluk alma durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen saatlerde hareketli zamanlar yaşanabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kariyer yolunda önünüz açık olsa da maddi istekleriniz öncelikli geliyor ve harcamalarınızı kontrol edemiyor olabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, muhtemelen apansız ortaya çıkacak, pek de hoşunuza gitmeyecek sosyal ilişkiler içine girmeniz gerekebilir. Çok ciddi şeyler olmasa da düzeninizi bozmaya yetecek gibi görünüyorlar. Mahallenizdeki değişiklikler günlük rutininizi engelleyebilir. Bir komşunuz ya da akrabanız hastalanabilir ve ona yardım etmeye zorunlu hissedebilirsiniz. Çok fazla kendinizi hırpalamadığınız sürece bundan zarar gelmez.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yolunuza bir engel olarak çıktığını düşündüğünüz insanlara karşı savunma ve hatta karşı saldırı planlamak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hassas sınırları ile bilerek uğraşmanız daha sonrasında kendiniz hakkında kötü hissetmenize neden olabilir. Her zaman her şey iyi gitmese ve herkes iyi niyetli olmasa dahi, siz kendi adınıza doğru bildiklerinizden vazgeçmemelisiniz. Israrlı iyiliği seçenler ısrarla iyiyi bulacaktır.

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli olacak. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacaksınız. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahip oluşunuz, sizin için olumlu bir avantaj.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle yapmanız gereken konuşmalar olabilir, geçmişteki konular gündeme gelebilir. Büyüyen tartışmalara müsait bir gün. İlişkiniz yoksa geçmiş ilişkilerinizin gündeme gelmesi de söz konusu olabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızda bazı yenilikler yaşayabileceğiniz bir gün. Bu yenilikler aşk veya çalışma hayatınızla ilgili olabilir. İleriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. İşleriniz yoğun da olsa, bunların üstesinden gelebilecek kadar enerjiniz var. Özellikle yakın zamanda yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı ödemeleriniz varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 04' 32" R
Ay
Yengeç
15° 40' 21" R
Merkür
Koç
26° 02' 30"
Venüs
Boğa
15° 48' 45"
Mars
Koç
08° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 55"
Satürn
Balık
17° 33' 11"
Uranüs
Boğa
23° 02' 31"
Neptün
Balık
29° 14' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 58"
Lilith
Başak
24° 40' 18"
True Node
Koç
15° 00' 02"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>