Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorumluluklarını Erteliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Hoşlandığın insanla daha çok konuşmak isteyebilir, onunla iletişim için elinden geleni yapabilirsin bugün. Onunla aynı ortamda bulunmak seni biraz gerse de bunun üstüne gitmen gerekecek. Bazı iletişimler zaman içinde daha da rahatlayabilir.

Bir öküz gibi çalışıyor olmanıza rağmen, muhtemelen işlerinizi biraz gevşetme şansınız olacak. Kariyeriniz veya çalışmalarınız çerçevesinde ufukta bazı güzel karşılaşmalar var. Son zamanlarda size kimsenin yardım edemeyeceğine inanmış olabilirsiniz. Önünüzdeki bu gün yanıldığınızı kanıtlayacak!

Harcama planının dışına çıkmamaya özen göstermen gerekebilir bugün. Bütçeni sağlıklı bir noktaya getirmek için harcamaları kontrol etmende fayda var. Özellikle de internet alışverişlerinde kendini kaptırmaman gerekebilir.

Kendini daha sağlıklı hissetmek için daha çok çabalaman gerekebilir. Egzersiz için daha çok zaman harcamak senin için önemli olacak mesela. Yediklerine de daha fazla dikkat ederek sağlıklı bir düzen oturtmak önceliğin haline gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına yardımcı olmak daha fazla ön planda olabilir senin için. Senden yardım isteyen insanlarla birlikte zaman geçirmek senin için daha önemli bir hal alacak. Onların projelerine katkıda bulunmak, gelişmelerini sağlamak senin için öncelik haline gelebilir.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlarınızı, akrabalarınızı ve meslektaşlarınızı sizin için bir şeyler yapmaya ikna etmek için cazibenizi kullanın, ancak onlara yerine getiremeyeceğiniz türde ödüller vaat etmeyin. Onlar için ne olduğunun söylenmesine gerek yok, senden hoşlandıkları için yardım edecekler.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yay burcuysanyerindeki saygınlığın güvenerek üstlerinden izin isteyebilirsin. Aklını meşgul eden tümsorunlarını rafa kaldıracak ve sorumluluklarını erteleyeceksin. Yeni tanışacağın kişiler senin için yeni fırsatlara gebe olabilir. Eğer yalnız bir Yay burcuysan ilginç gelişmeler yaşayabilirsin.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızın maddi karşılıklarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Zam,genişletme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hayat standartlarınız iyileştirmek istiyorsunuz.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birkaç gündür yakın çevrenizle ilgili yaşadığınız gelişmeler sabah saatlerinde de devam edebilir. Kardeşleriniz ile yine sıklıkla bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda pozitif haberler planlarınızda olumlu değişikliklere de yol açabilir. Gün ortasından sonra ise planlarınız tamamen değişecek. Elinizdeki kaynaklar konusunda önemli getirileri olan kararlar daha çok ön plana çıkabilir.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini gereksiz tartışmaların içinde bulabilirsin. Yanındaki insanları kırmamak için daha dikkatli olmak senin için iyi olacak. Gereksiz tartışmalardan kaçınmak arkadaşlıkların zedelenmesini engelleyebilir.

14 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözlerinin şu anda fazladan bir ağırlığı var. Bu,görüşmeleri veya herhangi bir ağır meseleyle uğraşmak için harika bir zaman çünkü ne kadar yetkin ve kendinden emin olduğun konusunda insanları etkilemek için harika bir yerde olacaksın. Gerçeğinizi korkmadan söyleyin. Muhtemelen düşündüğünüzden çok daha etkileyicisiniz.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına oldukça olumlu yaklaşımlarınız var.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer vehayatınızla ilgilenebilir, bazı fikir çatışmaları gerçekleşebilir. Ev ve ailenizle ilgili ise bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış gibi görünüyor. Özellikle bugün fazla fevri davranmanız, sevgilinizin tepki göstermesine neden olabilir. İş hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsunuz. Düşüncelerinizi ortaklarınızla paylaşarak, kararlarınızı vermeniz yararınıza olacak. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

14 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 12" R
Ay
Yay
04° 45' 60"
Merkür
Koç
16° 00' 55"
Venüs
Koç
26° 15' 33"
Mars
Balık
26° 45' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 13' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 43"
Neptün
Balık
28° 47' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 24"
Lilith
Başak
22° 54' 39"
True Node
Koç
15° 32' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>