Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Telefonların Susmuyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bazen doğrudan ve dürüstçe iletişim kurmayı unutup bir hilekar oluyorsunuz. Abartmayı, dramatik olmayı ve açıkça zor zamanlar geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün insanlar ile iletişimlerinizde pratik ve anlaşılır olma vakti çünkü etrafınızdaki insanlar tahmin edemeyeceğiniz ruh hali değişimlerinden geçiyor olabilir. Renkli kelimeleri ve mizahı daha sonraya saklayın ve bugün insanlara karşı ciddi olun.

Şu anda çok şımarık hissedebilirsiniz. Günün enerjisi meşgul ve aktif kalmak için size ilham verebilir. Biraz egzersiz yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Spor salonunda kendinizi zor bir antrenmanla karşı karşıya getirebilirsiniz. Ya da tempolu bir doğa yürüyüşüyle ya da normal yürüyüşle keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzda dolaşan ekstra enerjiden yararlanın. İşleri yapmak ve bu kalorileri yakmak için bu artan dayanıklılığınızı kullanın.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Tıpkı sanki birisi hard diskini formatlamış ve artık her şey daha kolay akmaya başlamış gibi hissediyorsun. Yeni sistemini anlaman için kilit nokta disiplin ve organize çalışmak. Düşüncelerini düzene sok, enerjini daha verimli harca. Eğer kaynaklarını verimli kullanırsan genel olarak daha etkili bir işleyişe sahip olursun.Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artabilir. Hızlı ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sezgiler ve mantık, akıl ve duygular ortak noktada buluşabilir. Bu sayede kararsızlık ve ikilemlerinizi bitirebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında beklediğin fırsatlar bir türlü karşına çıkmamış olabilir ama yelkenleri suya indirmek yok. Bugün birden fazla yerdenbaşvurularına cevap alabilir, görüşmeye çağrılabilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşından alacağın haber seni çok sevindirecek. Evinle ilgilenme isteğin artıyor, yeni dekorasyon fikirlerini araştırıyorsun.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışıyor olabilir. Ait hissetmediğiniz yerler ve bağınızın olmadığını düşündüğünüz kişiler yüzünden öfke patlamaları yaşamamak için iletişimlerinizin yönünü buraya çekmeden yolunuza bakmalısınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi keyifli ve hafif umursamaz hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sizler zaten denge kurmak hususunda doğuştan yeteneklisiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir projeye veya büyük bir güne başlamak için can atıyor olabilirsiniz, ancak diğerleri sadece rahatlamak istiyorlar. Söylenmek yerine farklı ruh hallerine uyum sağlamanın bir yolunu bulun.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında özellikle yakın çevre kardeş ve komşu ilişkilerinde biraz daha tedbirli ve özenli davranmanız gerekebilir. İletişimde hassasiyetler ön plana çıkabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizin geleceği hakkında olumsuz düşüncelere kapılmanız mümkün, ancak yakınlarınız sizi rahatlacaklar. Görevlerinizin hangi biriyle uğraşmanız gerektiğine şaşırabilirsiniz. İşiniz ve aşkınız arasında kalabilir, ailevi sorumlulukların baskısını yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı olan sevginizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Finansal harcamalarınıza daha çok dikkat etmeye çalışın. Hayattaki hedeflerinize odaklanın ve hiçbir şeyin sizi caydırmasına izin vermeyin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gereğinden fazla sakin ve mesafeli birisiniz. Sevgilinize yaklaşımınız, onun sorunlarına çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son zamanlarda işlerinizde bir yoğunluk var. Yoğunyaşamına alışıksınız. Üstelik etkin olduğunuz, yeteneklerinizi ortaya serebilecek olanaklar bulduğunuz biryaşamından hiç de rahatsız değilsiniz. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Hazımsızlık probleminiz artabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 25" R
Ay
Akrep
28° 32' 34"
Merkür
Koç
15° 59' 18"
Venüs
Koç
25° 39' 06"
Mars
Balık
26° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 53"
Satürn
Balık
16° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 42"
Lilith
Başak
22° 51' 22"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>