Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Samimiyetin Suiistimal Edilebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Ortak program yapmanız zor gibi ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.

İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez.

Yakınlarınız sıkışık durumunuzu biliyorlar. Çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda size destek olabilirler. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.

Bu günlerde haklı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Kafanız pek çok işle meşgul. Bu da duygusal yaşamınızı ihmal etmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlayacaksınız. Epeydir kendinize zaman ayıramıyordunuz, bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var. Siz de ona destek olmayı istiyorsunuz, aranızda derin bir sohbet geçebilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:55'i gösterdiğinde Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Pozitif bir güne başlıyorsunuz. Seyahatlere çıkmak için harekete geçebilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilgili yeni başvurular yapmayı düşünebilirsiniz. Başladığınız egzersizlerle rahatça form tutabilirsiniz. Ayrıca bugün oluşan Jüpiter-Uranüs olumlu açısı sayesinde maddi olarak sürprizler yaşayacağınız birkaç gün geçirebilirsiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir arada olduğun insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var. Her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakman daha doğru olabilir. İnsanlar senin güler yüzünü yanlış anlayıp seni ezmeye ya da rencide etmeye çalışabilir. Bu kişilere gereken cevabı veriyorsun. Gün içerisinde meditasyon yapabilir, zihnini rahatlatabilirsin. Duygularını daha sakin yaşama taraftarısın. Evli bir Yay burcuysan, eşin ile eve yeni eşyalar almak isteyebilir, kendinizi değişimin içine sokmak isteyebilirsiniz. Maddi açıdan kontrollü olduğunuz takdirde lehinize gelişen hiçbir problem yok.

15 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş aşklar ve ilişkiler bugün gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe dair cevap bulamadığınız bazı soruları tekrar gün ışığına çıkarabilir ve olayları çözmek için çaba sarf edebilirsiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı uğraşlara zaman ayırmak için güzel bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklarla ilgili uğraşlar da gündeme gelebilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızı kaybetmemek için daha olumlu cümleler kurmaya çalışın ancak yenilikler ve anda kalmaktan da çekinmemeye çalışın. Dengeyi kurun.

15 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok tez canlısınız ve yeni fikirlere hiç düşünmeden evet diyorsunuz. Öncelikle almanız gereken önlemleri düşünün ve ondan sonra ne cevap vereceğinize karar verin.

15 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Aslan burcunda seyahat eden Ay size uzaklardan haber taşıyacak. Eğitimler, tanıtımlar, devletle olan ilişkiler içinde son derece hareketli bir gündem karşınıza çıkar.Akademik ortamlarda bulunabilir, yurt dışındanteklifi alabilirsiniz. Vize, pasaport gibi evrak işlerinizi hızlandırın.

15 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğrendiklerinizi, bildiklerinizi başkalarıyla da paylaşmaktan keyif alacağınız bir gün olabilir. Keşif ve macera duygunuz uyanırken kendinizi daha pozitif hissedebilirsiniz. Maddi konularda sürpriz gelişmeler rahatlatıcı olabilir.

15 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Finansal anlamda sizi şaşırtan ve zorlayan ödemeler çıkmasına hazır olun. Ayrıca daha endişeli, tedirgin hissetmeniz olasıdır. Gelen duygulara izin verin, öğleden sonra çok daha rahat olacak.

15 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 51"
Ay
Akrep
26° 05' 49"
Merkür
Koç
26° 30' 42"
Venüs
Balık
21° 46' 37"
Mars
Balık
05° 04' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 25"
Satürn
Balık
13° 19' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 05"
Neptün
Balık
27° 48' 50"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 05"
Lilith
Başak
19° 48' 42"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>