Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ailenin Telkinleri İşe Yarıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2020, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

Ruhunuz parlıyor ve gününüz devam ederken çok büyük bir enerji harcadığınızı hissedebilirsiniz. Macera duygunuz bu ay en yüksek seviyede ve sizi alt edebilecek çok az şey var. Hayatınızın şu anda başa çıkmanızın biraz zor olabileceği bir alan var o da aşk hayatınız. Bazı nedenlerden dolayı, işlerin istediğiniz gibi gitmediğini hissedebilirsiniz. Anahtar kelime ise, sabırlı olmak.

Bugün fırtınalı denizlerde gezinmek için analitik becerilerinize ve öz denetiminize güvenmeniz gerekecek. Ve stresden kaçmanın hiçbir yolu yoktur. Özellikle kariyerinizde veya çalışmalarınızda, karşılaşacağınız en kötü tuzak, kendi yeteneklerinizde şüphe etmeye başlamak olacaktır. Bu durum, öz güveninizi bir sınava tabi tutmanız için bir fırsat olacak! Sadece bu sınavı geçtiğinizden emin ol.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Spaya, masaja ya da saunaya gitmek için ne kadar da güzel bir gün. Son zamanlarda çokça gerilim ve stres yaşadın ve kendini sakinleştirmek konusunda zorluklarla yüzleştin. Şimdi biraz huzura ve sessizliğe ihtiyacın var. Bir gazeteye bile elini sürme! Bir süre kendini kapat ve sadece kendine odaklan; kendinle ilgilen.Bugün tuhaf bir gün olabilir. Bugün, zihniniz düşüncelerinizi yavaşlatan anılarla dolabilir. Bunun sonucunda, aşırı tepkiler verebilir, geçmişe ait eşyaları sizin için ne derece önemli olduklarını enine boyuna düşünmeden, çaresizce atabilirsiniz. Pişman olacağınızı adınız gibi bildiğiniz bu tip girişimlerle risk almak yerine, öncelikle bu düşüşünüze yol açan asıl sebebi tespit etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

15 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinde iyileşme ve toparlanma oluşabilir. Duygu ve isteklerinizde netleşmeye başlayabilir, ilişkilerde yaşadığınız bir kafa karışıklığı veya ikilemi bitirebilirsiniz. Finansal alanda kıtlık bilincinden uzak kalmaya bugünlerde dikkat etmelisiniz. Şansınıza inanmak her alanda bolluğu getirebilir.

15 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Online alışverişi biraz abartabilirsin. Ailenin telkinleri işe yarıyor ve bu durumunu kontrol altında tutmasını başarıyorsun. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilin yanlış bir iletişim dili kullanıyor olabilir. Onu bu konuda uyarıyorsun. Arkadaş çevrende yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisin.

15 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum baskısı karşısında bazı kararlarınızı mecburiyetten almış olabilirsiniz. İlerde bir hata oluşmaması için kaderinizle ilgili bir karar alırken hayatı kendi pencerenizden tartmalısınız. Çevreniz sizi etkileyebilir ama yaşamın son kararının size ait olduğunu unutmayın.

15 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla sorumlulukları paylaşmakta anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde olası tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

15 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aklınıza gelecek fikir veya ilhamları dikkate almaya çalışın ve sezgilerinize güvenin. Sosyalleşme konusunda arkadaşlarınızı dinleyeceğiniz...

15 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne kadar uzak olursa olsun noktaları birleştirebildiniz. Sonuçta ortaya çıkan şey bir sürpriz olacak, bu yüzden her şeyin doğru sırada olduğundan emin olun.

15 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcu ve Satürn etkisini güçlü bir biçimde hissettiğimiz bugün artık bir dönemin de sonuna yaklaşırken geçmiş 2,5 yılın muhasebesini yapma fırsatı bulabilirsiniz. Satürn burç değiştirmeden ufak bir gösteri de yapabilir, maddi konulara dikkat çekebilir.

15 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son günlerde aklınızdan çok özel bir insan geçiyor ve onunla görüşmek istiyorsunuz. İş yerinizdeki herkese, sahip olduğunuz yetenekleri göstermeniz gerekiyor. Bugün etrafınızdaki insanların neşe kaynağı olacaksınız.

15 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. İşinizde çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. Bugün bazı küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

15 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 53" R
Ay
Yay
12° 59' 57"
Merkür
Koç
16° 04' 51"
Venüs
Koç
27° 03' 19"
Mars
Balık
27° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 44"
Satürn
Balık
16° 17' 16"
Uranüs
Boğa
22° 09' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 37"
Lilith
Başak
22° 58' 57"
True Node
Koç
15° 30' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>