Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlarını Hayata Geçireceksin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk bugün seni memnun etmese de nerede ne gibi hatalar yaptığını görmen gerekebilir. Tabii bunu yaparken kendine nazik de olman gerekecek. Ortada bir suç olduğunu ve bu suçun da sana ait olduğunu düşünmek kötü bir yanılsama olabilir. Bu tuzağa kendini çekmemelisin.

Bugün de işleriniz sizin planladığınız doğrultunun dışına pek çıkmayacak. Ufak tefek sapmaları pratik zekanızla kontrol altına alabilecek, gün sonunda rahatlayacaksınız.

Parasal anlamda için biraz daha rahat olabilir ve bunu da çevrene yansıtabilirsin. Maddi açıdan odaklanman gereken şeyler olsa da bütçeni buna göre ayarlayabileceksin. Para sana sıkıntı çıkarmayabilir bugün.

Neler tükettiğine dikkat etmen gereken bir gün olabilir bugün. Beslenme rutininde bir şeyleri değiştirmen gerekebilir. Farkına varmadan son zamanlarda çok fazla yağ tükettiysen mesela bunu dengelemeyi tercih edebilirsin. Az yağlı seçenekler sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne başlamakta zorlanabilirsin. Vücudun artık dinlenmek istediğini bundan iyi ifade edemez. Eğer kendini çok yorgun hissediyorsan bugün bir şeyleri ertelemen en iyisi. Hafta sonunu erkenden getirmen sana bir sıkıntı yaratmayabilir.

15 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işverenleri ve kıdemli meslektaşları etkilemek için elbette çaba gösterin, ancak bunu doğal görünmeyeceği noktaya kadar zorlamayın. Önemli insanların sizin hakkınızda en çok değer verdiği şey kendiliğindenliğinizdir, bu nedenle ödül ve alkış istiyorsanız kendiniz olun.

15 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tek yönlü düşünmek yerine çevrendeki insanların düşüncelerine hayatında yer veriyorsun. Uzun zamandır düşündüğünplanlarını artık hayata geçireceksin. Uzun süredirarayışında olan bir Yay burcuysan, tam kendine göre bir ilanla karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde özlem duyduğun konulara yeniden yönelmek isteyebilirsin.

15 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize dair bazı söylemler ve kararlar gündeme gelebilir. Gidişatı değerlendirirken yaşadıklarınıza ve gerçekten ne hissettiğinize bakmalısınız. Sözleşme ve imzalı işler netlik kazanabilir.

15 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda sizi bekleyen bazı fedakârlıklar söz konusu olabilir. Biraz esnek olmanız halinde pek çok işi bir arada yapabilirsiniz. Zira bu günlerde evde güzellikler yaratmak, yerleşimle ilgili konulara hâkim olmak sizi elinizde. Yakınlar ilişkilerin yapıcı ilerlediği bu dönem iç huzurunuzu önemsemenizde fayda var. İş hayatında ise son derece akıcı fikirler, organize olmanız gereken işler dikkat çekiyor.

15 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz...

15 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle birlikte daha çok zaman geçirmek kendine daha fazla zaman ayırmak için seni cesaretlendirecek. Onlarla geçirdiğin sürede kendini geliştirmek için yeni yollar bulabilirsin. Seni mutlu edecek şeylerin peşinden gitmek iyi olacak.

15 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çukurlar, önünüzdeki mevcut yolunuzun yüzeyini bozuyor olabilir. Bugün muhtemelen dünyanın olasılıklarını keşfetmeye heveslisiniz ancak çok geçmeden görüş alanınız sınırlanabilir. Meşgul insan işi veya zaman kaybı gibi görünen pek çok küçük şey sizi şaşırtabilir, ancak yol boyunca anlamlı bir şey keşfedebilirsiniz. Ödül ayrıntılarda gizlidir.

15 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskı altında tuttuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinizi kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor. Yaşantınızdan keyif almalısınız.

15 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

15 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınız, belki hayatınızdaki bazı ilginç yeni insanlardan dolayı aniden daha yoğun hale gelebilir. Mesela insani amaçlardan dolayı dahil olduğunuz bir grup olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta içinde çok yoğun olacaksınız ve bu yoğunluk yakınlarda azalacak gibi durmuyor. Hararetli sohbetler, zihninizin saatte bin kilometre hızla çalışmasını sağlayacak.

15 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hayallerinizi süsleyen planlarınızdan ve ilişkinizle ilgili beklentilerinizden söz etmenin zamanı geldi. Sevgilinizin olumlu ve sıcak yaklaşımı ile desteğini alacak ve heyecan duyacaksınız. İşinizle ilgili gerçekleşmemiş arzularınız, içinizde bir boşluk yaratıyor; yalnızlık duygusu ağır basıyor. Bunu diğer başarılarınızla telafi edin. Yeteneklerinizi herkese gösterin. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz. Kontrollü olmaya çalışırken kendi üzerinizde baskı uygulamayın, sağlığınız etkilenebilir.

15 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 01"
Ay
Akrep
23° 00' 01"
Merkür
Koç
26° 24' 12"
Venüs
Balık
21° 28' 04"
Mars
Balık
04° 52' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 14"
Satürn
Balık
13° 17' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 24"
Neptün
Balık
27° 48' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 13"
Lilith
Başak
19° 47' 03"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>