Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Cesaretlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 100%

Yakın çevrenizde gerçekleşen bazı kısa geziler ve komşularınızla bağlantı kurmak, size sosyoekonomik durumunuzu ve muhtemelen profesyonel duruşunuzu iyileştirmenin yolları hakkında düşünmenizi sağlayan ilginç bilgiler getirebilir. Manevi ve felsefi tartışmalar da söz konusu olabilir. Ek olarak, kendi sezgileriniz de dışardan gelen bilgiler kadar değerli olabilir. Sezgilerinize güvenin ve kalbinizi dinleyin.

Bugün biraz “arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Hızlı bir tempoda hareket ediyorsun. Göksel enerjiler seni gergin hissettirebilir. Kafein ve şekerden kaçınman gerek yoksa iyice enerji patlaması yaşıyor olacaksın! Gün boyunca küçük yürüyüşler yaparak kendini dengede tutmaya çalış. Ya da bir şekilde zihnini boşaltabilmek için molalar ver. Denediğin takdirde birçok şey başarabilirsin, ama duygularının çok hassas olacağı bir gündesin.Çoğunlukla duygularınızın ne yöne gittiğini veya yaklaşan yeni olayların bu dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceğini düşünmekten pek düşünmüyorsunuz. Ancak gezegenlerin bugünkü açısı tüm teorilerinizi ve hırlarınızı bir kenara bırakırsanız nasıl olacağına dair kendinize doğru bir bakmanız konusunda yardımcı olacak. Verdiğiniz nasihatları kendiniz uyguluyor musunuz acaba?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün boyu koşullara göre hareket etmek daha kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Plan dışı durumlarla, son dakika gelişmeleriyle karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin olumsuz düşüncelerini duymak istemeyeceksin. Olumsuz düşünceler yerine yaptığın işlerin karşılığını ufakta olsa bir takdir ile almak istiyorsun. Yakın bir arkadaşın ile birlikte hafta sonu için ufak bir tatil planı yapabilirsin. Uzun zamandır hoşlandığın ama açılmaya cesaret edemediğin biri varsa, bugün zincirlerini kırıyorsun.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal kişiliğiniz iletişim trafiğinizi de yoğunlaştırıyor olacaktır. Bağ kurmayacağınız, yüzeysel iletişimlerle günü telefon başında geçirebilirsiniz. Bu halinize uyum sağlayabilecek kafa dengi kişilerle bir arada olma fikrini değerlendirmeye alabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de aşk hususunda şanslı olacak ve romantizme doyacak gruptasınız. Söylemlerin ucunu kaçırabilir gereksiz vaatlerde bulunabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hafif şakalaşma havasındasınız ama diğerleri inanılmaz derecede ciddiler. Durumun ciddiyetini anlamıyor musunuz yoksa görmezden mi geliyorsunuz? Bir yetişkin gibi davranmanın zamanı geldi!

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. Bugün inatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla, karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikteliğinizde sadece duygularınıza göre hareket ederek iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Ancak yanılabilirsiniz. Aşk ilişkinizdeki duygu yoğunluğunun kısıtlama, kıskançlık ve karşıdaki kişiyi sıkacak hareket şekillerine sebep olmasını engellemelisiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile bolca gülüp, eğleneceğiniz bir gün olacak. İş yerinizde ortaya çıkardığınız çalışmalar ile insanları büyülüyorsunuz. Lif ve vitamin açısından zengin yiyecekler yemeyi deneyin.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu fazla dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yandan da ferahlayacaksınız. Size önem veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 13" R
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 07"
Mars
Balık
26° 11' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 31"
Satürn
Balık
16° 09' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 14"
Neptün
Balık
28° 45' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 52"
Lilith
Başak
22° 49' 45"
True Node
Koç
15° 34' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>