Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzen! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur. Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz, fakat kolay olmuyor. Aile içindeki harcamaların denetimi kırılmalara yol açabiliyor. Umut bağladığınız bazı para kaynakları, bugünlerde hareketlenebilir.

Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız muhtemel. Olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Çok özlediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, uzun uzun sohbet edebilirsiniz. Çevrenizde çok güçlü biri olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün sizi yine öyle bir gün bekliyor. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Aslan burcundaki seyrini sürdürüyor. Yüksek öğrenimle ilgili işlerinizin bir hayli aktif olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle üstleriniz sizi bilerek zorlayabilir. Ay'ın Mars ile oluşturduğu olumsuz görünüm nedeniyle öğleyle beraber sert etkiler altında olacaksınız. Seyahatlerinizde riskli davranışlardan sakının.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evine, özellikle mutfak düzenine bugün biraz daha hassassın. Kullanmadığın eşyalardan vazgeçmek için neredeyse bir totem usulü onlardan ayrılacaksın. Eski eşyalarından ayrılmak ne kadar totem uygulasan da sana zor gelebilir. Gelen telefon üzerine uzun mesajlaşmalar günün geri kalanına hâkim olacak. Spontane yaşanacak durumlardan oldukça uzaklaşmak istiyorsun. Düzenli yapın kendini mümkün mertebe belli ediyor. Bebek bekleyen bir yakınının müjdeli haberini alabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, taşınma konusunda eşinle konuşmalar yapabilirsin. Hayatınıza bambaşka bir düzen katmak ve bu bağlamda hayatınızı devam ettirmek en doğal hakkınız.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde egonuza yenik düşmemelisiniz. Ne kadar haklı olursanız olun yeri geldiğinde susmayı öğrenmelisiniz. Bazı patavatsızlıklar sizleri beklenilmeyen ilişki kopuşlarına götürebilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için yapıcı enerjiler söz konusu. Ruhsal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdakilerle daha fazla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Bu hareketlilik bazı sürtüşmelere de yol açabilir. Gün içinde evinizle ilgili konulara ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak tamamlanmış hissedebileceğiniz bir evredesiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde zamana bırakmak istediğiniz konular kendiliğinden hızlanabilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayalleriniz büyük, yeni seyahatler, girişimler, eğitimler düşleyebilirsiniz. Sabah saatlerinde günlük koşturmacalar nedeniyle bir gerginlik oluşabilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek odaklı olduğunuz bir gün. İlerleyen yıllarda ilerleyeceğiniz yolu şimdiden yapılandırıyorsunuz. Yeni maceralara atılmadan önce temkinli davranmak mantıklı olsa da elinizi hızlı tutmanızda fayda var.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününde keşif ve macera duygunuz yüksek. Seyahatler, uzak yolculuklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular dikkat çekebilir. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir arada olduğun insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya oldukça keyifli başladınız. Gün de güzel geçeceğe benziyor. Özellikle konusu siz olan her şeyden alnınızın akı ile çıkacaksınız. Hayallerinize ulaşmak konusunda sıkışıklıklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi öfkelendirmesin. Her şey doğru zamanda ve doğru yerde gerçekleşecek, merak etmeyin.

16 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün fikir ve düşüncelerinde oldukça ısrarlı davranırken, yurt dışı, akademik çalışma veya eğitimle ilgili işlerin için var gücünle çalışabilirsin. İçsel coşkularının seni yönlendirmesine izin verebilir ve değişen olaylara karşı çok çabuk uyum sağlayabilirsin. Ani duygusal değişimlere karşı olaylara soğukkanlı yaklaşmalısın.

16 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 29" R
Ay
Yay
09° 37' 27"
Merkür
Koç
16° 02' 60"
Venüs
Koç
26° 43' 48"
Mars
Balık
27° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 03"
Satürn
Balık
16° 15' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 43"
Lilith
Başak
22° 57' 12"
True Node
Koç
15° 30' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>