Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yardımseverliğin Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün arkadaşlarınızla takılarak güzel zaman geçirebilirsiniz. Bazen programınız biraz fazla yoğunlaşıyor ve arkadaşlarınızı zar zor görebiliyorsunuz. Ancak bugün bir araya gelmek için bir buluşma ayarlamak kolay olacak. Arkadaşınızı güzel bir bir akşam yemeğine götürerek doğum gününü kutlayın. "Dörtlü bir buluşma" için bir çift daha davet edin. Özel ve eğlenceli bir şeyler planlayın ve çılgınca eğlenin.

Planlarınız hakkında kendinizden emin hissetmeye başlıyor musunuz? En büyük yatırımınızı neyin hak ettiğinden ve işinizin en çok nerede başarılı olacağından emin misiniz? Bugün, son iki haftanın spekülasyonlarını titiz bir analize tabi tutmak için mükemmel bir fırsata sahip. Ama çok ihtiyatlı olmayın. Unutmayın: riske girmeden kazanılmaz. Risk alma korkusu, güven eksikliğinin bir işaretidir. Korkularınıza boyun eğmeyin.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Doğuştan gelen iyileştirici yetilerin sayesinde birinin iyi hissetmesini sağlayabilirsin. Fark etsen de etmesen de, enerjin insanlara iyi hissettiriyor. Bu sihirli özelliğini birilerinin acılarına deva olarak kullanmayı dene. Belki romantik partnerin zor zamanlardan geçiyordur veya yakın bir arkadaşının destek ve yüreklendirmeye ihtyacı vardır? Pozitif enerjini paylaş. Onları kucakla, bonkör ol.Bugün bir grup içinde dedikodu dönüyor ya da kötü hisler deneyimleniyor olabilir. Siyasi tartışmalardan uzak dursanız iyi edersiniz. Bugün her şeyden şikayet eden insanlarla öğle yemeği yememek için elinizden geleni yapın. Duyduğunuz her şeye hemen inanmayın çünkü doğru olmayabilir. Fikirlerinizi kendinize saklayın. Açıklarsanız, yok yere tatsız olaylara dahil olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tuhaf bir gün olabilir. Bugün, zihniniz düşüncelerinizi yavaşlatan anılarla dolabilir. Bunun sonucunda, aşırı tepkiler verebilir, geçmişe ait eşyaları sizin için ne derece önemli olduklarını enine boyuna düşünmeden, çaresizce atabilirsiniz. Pişman olacağınızı adınız gibi bildiğiniz bu tip girişimlerle risk almak yerine, öncelikle bu düşüşünüze yol açan asıl sebebi tespit etmeye çalışın.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda geleceğe yönelik hareket etme, geleceği göz önünde bulundurma zamanı. Finansal konularda şartlar sizin elinizde olabilir. Harcama ve yatırımlarla ilgili özgür iradenizle hareket edebilirsiniz. Borç alma-verme gibi konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde şansınızı fazlaca zorlamaktan kaçının.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda güçlü olduğun bir dönemdesin. Akrabaların arasında maddi sıkıntı içinde olan kişiye yardım elini uzatabilirsin. Yakın bir arkadaşının ortakteklifine çekimser yaklaşıyorsun. İlişkisi yeni bitmiş bir Yay burcuysan ruhsal sıkıntılarını ardında bırakmaya başlıyorsun.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlılığınız ve çok yönlülüğünüz yerini sabit ve yavaş hareketlere bıraktığında işleriniz aksayabilir. Sorumluluklarınızı zamanında yerine getirmeli ve bir eleştiri ortamı oluşmasına mahal vermemelisiniz.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı strese girmeniz mümkün olsa da karşınıza çıkacak yeni fikirlerin ve ilhamların daha hayırlı olduğunu görerek geleceğe güvenebileceksiniz...

16 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn'ün Oğlak burcundaki bu son gününde maddi konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz, Satürn bu konularda son bir test yapmak isteyebilir, dolayısıyla temkinli davranmakta fayda var. Satürn maddi alanınızdan ayrılırken bu konularda daha kabullenici bir tutum içinde olabilirsiniz.

16 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınız sizi çıldırtıyor. Sırf onlara katlandığınız için bile zam almalısınız! Yine de bunu istemek için doğru zaman değil, bu yüzden hoşgörülü olun.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gün boyunca burcunuzda seyahat edecek.Yarın burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile kişisel meselelerinizin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Hedeflerinizi ve planlarınızı gözden geçirmek veya kendinize yeni hedefler belirlemek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Aşk, hobiler ve flörtler konularında destekleyici bir dönem sizi bekliyor.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir arada olduğun insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel yaşamınız ve ev hayatınız hakkında net bir şekilde düşünüyorsunuz. Kendi dünyevî işlerinizi güçlü bir iç temelin uzantısı olarak yeniden yapılandırın.

16 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamayın. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıyor, konuşuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Düzeldiğini sandığınız bir sağlık sorunu tekrarlayabilir.

16 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 48' 03" R
Ay
Akrep
10° 35' 54" R
Merkür
Koç
16° 01' 32"
Venüs
Koç
23° 52' 16"
Mars
Balık
25° 15' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 50"
Satürn
Balık
16° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 01' 11"
Neptün
Balık
28° 43' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 43"
Lilith
Başak
22° 41' 46"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>