Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Farklı Lezzetler Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Lüks eşyalara yaptığınız harcamalar, kemerinizi biraz sıkmanız gerektiğini hissettirebilir ve bu sizi biraz üzebilir. Kendinizi çok fazla suçlamamaya çalışın. Hepimiz bunu zaman zaman yapıyoruz. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle bir araya gelip bir oyun, konser ya da filme giderek bu üzüntüden kurtulun. Herhangi bir proje üzerinde çalışıyorsanız, ona zaman ayırın.

Bugün tartışmalara kapılmak kolay olabilir, bu yüzden barışçıl bir tutum sürdürmek için çalışmak isteyeceksiniz. Eserlerinizde bazı kötü niyetli irade yaratabilecek eserlerde bazı değişiklikler olabilir. Gelecekle ilgili olumsuz sonuçlara varmak istemezsiniz. Muhtemelen, herkes ayarlandıktan sonra işler yoluna girecektir. Bu yüzden başkalarının olumsuzluğunun sizi tutukularınızdan uzak tutmasına izin vermeyin.

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Ciddiyetin bir süreliğine molaya çıksa iyi olmaz mı? Derin hislere ve ağır düşüncelere olan doğuştan eğilimin dolayısıyla, biraz rahatlık ve eğlence senin için sırada. Ruhun bu tarz şeylerden biraz uzaklaşmak istiyor ve bu rahatlığı düzenli olarak hayatına getirmek senin elinde. İşleri biraz salıvermezsen depresyon ve anksiyete gibi sıkıntılar çaktırmadan hayatına sızabilir. Bugün birazcık eğlenmeye vakit ayır.Kendini gerçekten kara koyun gibi hissediyor olabilirsin. Ve bu daha önceden çok iyi bildiğin bir şey olabilir. Bunun seni üzmesine izin verme. Normlara uymuyor olsanız bile, öyle olmayı gerçekten ister miydiniz? Senin yaklaşımın genellikle etrafınızdakilerin kıskançlıklarına sebep olan (açık bir şekilde söyleyemeseler bile) çok farklı ve benzersiz bir yaklaşımdır. Olduğun kişiyi takdir et. Sonuçta, başka biri olamazsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğunlukla duygularınızın ne yöne gittiğini veya yaklaşan yeni olayların bu dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceğini düşünmekten pek düşünmüyorsunuz. Ancak gezegenlerin bugünkü açısı tüm teorilerinizi ve hırlarınızı bir kenara bırakırsanız nasıl olacağına dair kendinize doğru bir bakmanız konusunda yardımcı olacak. Verdiğiniz nasihatları kendiniz uyguluyor musunuz acaba?

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artabilir. Keyfi istekleriniz, aile üyeleriniz ve eviniz için harcamalar yapabilirsiniz. Yetenekleriniz üzerine eğilebilir, ev halkıyla uyumlu ilişkiler içinde olabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı lezzetler denemek için mutfak yeteneklerini geliştiriyorsun. Yurt dışı seyahati düşünüyorsan, bu seyahat gastronomi alanında olabilir. Maddi konularda beklentisi olan bir Yay burcuysan, beklediğin haberi alabilirsin. Yaşam alanında yapmak istediğin değişime ufak ufak başlıyorsun.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas olduğunuz noktalardan biri ailenizdir. Günü ailenize zaman ayırarak tamamlamak isteyebilirsiniz. Yoğunluk nedeniyle ihmal ettiğiniz zamanları telafi etmek için tüm gücünüz ve neşenizle aile meclisinde yerinizi almalısınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça hareketli ancak biraz dağınık ve kararsız bulabilirsiniz. Evde sizi meşgul edebilecek olaylar da var.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda içsel huzur ve dengenizin olması çok önemli. Bunu yapmak yerine harcamalarınızı ötelemek çok daha sağlıklı olacaktır.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz, geçmişinizle ilgili konular bugün daha fazla gündeme gelebilir. İstek ve beklentilerinizin yolunda kalbinizin sesini dinlerken bugün geri dönüp geçmişe bir bakmak isteyebilirsiniz, fazla takılı kalmamaya çalışmalısınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kargaşayı aşmanın yolları vardır ancak bağırıp çağırmak bu yollardan biri değildir. Bu yüzden ortalık karışmadan önce daha sakin bir yol deneyin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Bugün başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda uğraşmak zorunda olduğunuz detaylar yüzünden sıkılabilirsiniz. Planlamalar yaparken bazı tutarsızlıklarla karşılaşmanız mümkündür. Zorluklarla mücadele edin. Bu sayede önünüzdeki aşılmaz gibi görünen engelleri aşabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonunda aradığınız aşkı buldunuz ve kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız daha çok çabalamalısınız. Vücudunuzu hareketsiz bırakmadığınızdan emin olun.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor. Kariyerinizde yükselme arzunuz var. Çok büyük atılımlar yapabilir, ilişkilerinizi zorlayabilirsiniz. Fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu fırsatları faydaya çevirmek için oldukça gayret etmeniz gerekecek. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor.

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 36"
Ay
Akrep
12° 46' 10"
Merkür
Koç
25° 59' 11"
Venüs
Balık
20° 26' 15"
Mars
Balık
04° 13' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 41"
Satürn
Balık
13° 11' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 05"
Neptün
Balık
27° 46' 24"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 18"
Lilith
Başak
19° 41' 30"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>