Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sessizlik ve Sakinlik İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün çok fazla iletişim kuracağınız bir zaman olabilir. Günün çoğunda kendinizi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sohbet ederken bulabilirsiniz. Ya da bir mesajlaşma içerisinde ve kısa mesafeli bir seyahat havasında da olabilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızı veya ailenizi ziyaret etmek için bir gezi planlayabilirsiniz. Bir çeşit "günü birlik gezi" yi hak ettiniz!

Yenilik bugün sizin için anahtar tema olacak. Yaptığınız işi daha verimli hale getirmek için beyninizi kullanın. Her duruma, daha iyisini elde edebilecekmişsiniz tavrıyla yaklaşın. Durumlara karşı olan benzersiz yaklaşımınıza güvenin. Değişimi teşvik edin, yıldızlar uçuşacak! Yakacağınız ateş, insanlar bunu fark etse de etmese de herkesin iyiliğine olacak.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Arkadaşlarınla ilgili romantik meseleler gündemde. Aniden uzun süredir çevrende olan bir erkek arkadaşını potansiyel partner olarak görebilirsin. İçinde bulunduğun grup, bazı sorularına yanıt olacak nitelikte davranabilir, ve dünyanın en iyi arkadaşlarıyla birlikte olduğunu fark edebilirsin. Bu, herkesin mükemmel olduğunu düşünmeye başlamadığın sürece güzel bir şey!Bugün ne söylemek istediğin ve söylediklerinde neyi kastettiğin konusunda emin ol. Konuşmadan önce kesin bir şekilde düşüncelerine odaklanman gerektiğinin provasını yaparsan, konuştuğun şey çok daha net olacaktır. Darbeyi yumuşatmaya ya da birini bağışlamaya çalışırken kelimeleri boşa harcama. Bu neredeyse her zaman misillemeyle sonuçlanır. Sadece söylerken mümkün olduğunca dürüst ve açık bir şekilde söylenmesi gerekenleri söyleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şartlara, koşullara göre hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Mecburiyetler, şans ve şanssızlık durumları artabilir. Geleceğe yönelik bakış açınız daha karamsar veya umutsuz olabilir. Akşam saatlerinde ise iyicil enerjiler çalışmaya başlayabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinin yoğunluğu, hayatındaki bazı konuların önüne geçiyor. İşlerini bir an önce bitirip, kendinle daha fazla ilgilenebilirsin. Kullandığın teknolojik cihazlarla ilgili problem yaşaman, planlamadığın bir harcama yapmana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, eski sevgilinden gelen bir mesaj kafanı karıştırabilir. Hafta sonu için ufak kaçamak planları yapmak isteyebilirsin. Sessiz ve sakin bir ortam arayacaksın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz ile ilgili bazı korkularınız olabilir. Geçmiş deneyimlerinizin tekrarlanabilir endişesi içerisinde olmanız kaygı düzeyinizi arttırabilir ve bazı sağlık problemlerini tetikleyebilir. Gereksiz şeyleri kendinize bu kadar dert etmeyin. Korkularınız ile yüzleşin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek, sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecek. Hayatla ilgili beklentilerinizdeki olayları daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz zamanlardasınız. İş hayatınızda alacağınız desteklerle hızlıca ilerleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize olan güveniniz kendinize enerji harcama noktasında size sıkıntı çıkartabilir. Dengeyi ayarlamak ve çözüme ilerlemek için mantıkla hareket etmek gerekmekte.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinizde üstünüz olan kişilerle bazı tartışmalara girebilirsiniz, bu tartışmanın sebebi haklı olmanız veya karşınızdaki insandan hoşlanmamanız olabilir. Sınırlarınızı korumaya çalışın. Tartışmanın seviyesi, sizin seviyenizin bir göstergesi sayılır.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenizin dikkati üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, istediğiniz sonucu alacaksınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. İş yerinizde daha çok çalışmaya ve çabalamaya başlamalısınız. Duygusal olarak kendinizi iyi, sakin ve toplanmış hissediyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinize olumsuz yansıyor. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde bulunurken, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Kendinize güvenmeli ve günü birlik olaylardan etkilenmemelisiniz. Sinirli davrandığınız zaman, sağlığınız olumsuz etkileniyor. Bugün küçük kazalara dikkat etmelisiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>