Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Telaşlı Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Sonsuz güven ve heyecanın bir arada barınamayacağı şeklindeki aşk yorumlarını yapay söylemler olarak değerlendiriyorsunuz. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz size sorunsuz bir beraberlik sunuyor.

Bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde bir taşınmanın kritiğini yapacaksınız. Bu taşınma işinin işlerinize büyük katkısı olacağı inancındasınız.

Yapmak üzere olduğunuz bazı ataklar sizi cesaretlendiriyor. Fakat bu atakların maliyeti de hiç azımsanacak gibi değil. Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız çok yakında karşılığını bulacak. .

Bazı insanlarda ne bulduğunuzu yeniden iyice elekten geçirmeniz gerekiyor. Sonradan kötü izler taşıyabileceğiniz bir ahbaplık ilişkisini, şimdilerde çekici geldiği için geliştiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor. Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincin, onu ikiye katlayabileceğiniz gibi bir özelliği de olabilir. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama dersler çıkartmayı çok iyi biliyorsunuz

17 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 01:09-10:15 arasında seyrine boşlukta devam ediyor. 10:15'ten itibaren Başak burcuna geçiyor. İş hayatınızın gündemde olacağı bugün Ay ve Uranüs arasındaki güzel açıyla sürpriz birteklifi veya terfi alabilirsiniz. Ayrıca Ay-Jüpiter güzel etkisinin hakim olmasıyla da maddi olarak derin nefis alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

17 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 00:08 - 09:15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Telaşlı bir şekilde koşuşturmanın nedeni yetiştirmek zorunda olduğun işler… Gün içinde destek beklediğin insanlar seni hayal kırıklığına uğratabilir, kendi işini kendin yap deyimi ilebaşa düştüğünü görüyorsun. Olası yalnızlık senaryoları seni korkutmamalı. Arkadaş olarak yanında bulundurduğun kişiler seni hayal kırıklığına uğratabilir. Yoğun bir tempoda çalışmanın hakkını alamadığını düşünüyor olabilirsin. İş arayışında olan bir Yay burcuysan aceleci tavrın şartlarından memnun kalmayacağın bir işi seçmene dahi sebep olabilir. Eşleri yurtdışında olan Yay burçları bugün iletişimde sıkıntılar yaşanabilir.

17 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar gündeminizde olabilir. Ruhunuzu umut ve yeniliklerle renklendirebilir ve karşı tarafa hayatınızı değiştirecek birtakım konuşmalar yapabilirsiniz. Kendi kararlarınızın arkasında durmayı seçin.Content Video - Yaylar büyük sürprizlere hazır olun!

17 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İlerleyen zamanlarda hedeflerinize ulaştığınızı görebileceksiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Annenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışın. Yaratıcılığınızı uğraştığınız konuya yönlendirmek sizi rahatlatacaktır.

17 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda canlı davranmanız sizi verimli bir sevgili yapacaktır. Çizginiz net olsun ve yapmak istemediğiniz herhangi bir şeye kendinizi zorlamayın.

17 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla iletişiminizin kesintiye uğraması sizi üzüyor olmalı. Muhtemelen bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediğini düşünüyor olmalısınız. Arkadaşınızın moralini bozan başka konular var ve bu yüzden içine kapanıyor. Ona destek olmaya çalışmalısınız.

17 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek öğrenim, uluslararası ilişkiler, satış ve pazarlama gibi alanlarda işleriniz varsa bugün başarıya ulaşabilirsiniz. Burcunuzda seyahat eden Merkür'ün de etkisiyle bugün gireceğiniz sınavlarda başarılı olabilirsiniz.Derin, felsefi araştırmalar ve sohbetler gündeme gelebilir, hayatın derin yönleriyle ilgilenebilirsiniz. Ay ve Mars karesinin etkisiyle akşam saatlerinde inandığınız şeylere fanatikçe bağlanabilirsiniz. İnançlarınızla alakalı tartışmalara girmemeye çalışın.

17 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

17 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kararsızlıklarınız veya çevrenizdekilerin yanlış yönlendirmesi sebebi ile hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ani kararlar vermek için uygun bir zamanda değilsiniz. Daha çok kendinizi akışa bırakmanız gereken zamanlardasınız. Ve en önemlisi doğum günlerinizi kutlayın. Yeni yaşınıza yeni hedefler belirleyin.

17 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir şeyi yapacağınızı söylediğinizde yapın. Sözlerinizin ve davranışlarınızın çelişmesi etrafınızdakileri kızdırmaktan başka işe yaramayacaktır. Tumturaklı sözler söylediğinizde bunun gerisinin geleceğini vaat etmiş olursunuz. İkiyüzlülüğü kimse sevmez, haliyle böylesi davranışlar sizi bir hayli alçaltacaktır.

17 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 54"
Ay
Akrep
25° 03' 48"
Merkür
Koç
26° 28' 36"
Venüs
Balık
21° 40' 26"
Mars
Balık
05° 00' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 21"
Satürn
Balık
13° 18' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 51"
Neptün
Balık
27° 48' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 48"
Lilith
Başak
19° 48' 09"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>