Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güçlükleri Aşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, anlaşmazlık içinde olduğunuz bir kişiyle uzlaşma sağlamanız gerekebilir. Bu kişi sevdiğiniz biriyse, eski sorunların ilişkinizi bozmasına izin vermeyin. Affetmek ve unutmak sorun değil, ama önce havayı yumuşatmak isteyebilirsiniz. Olayı kendi açınızdan anlatın ve karşı tarafa da aynı şeyi yapma şansı tanıyın.

Bugün kendinizi sürekli bir beklenti içinde bulabilirsiniz. Her şey yolunda, zemini hazırladınız ve şimdi kıvılcımın ateşi yakmasını bekleyeceksiniz. Aceleci davranmayın! İşler olmaya hazır olduğunda olacak. Bugün görmezden gelemeyeceğiniz ve göz ardı etmeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz, ufuktaki önemli olaylar hakkında sizi uyaracak ama sizi yönlendirmeyecektir.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Olağan enerjin söz konusu. Son birkaç günün zirve enerjisine bağlı olaraktan, bu enerji normalleşmesi iyi bir şey olabilir. Her zaman yüksek viteste olmak iyi değildir; ne kadar olmak istesen de. Dinlenme ve rahatlama da enerji kadar önemlidir ve evren de bu gevşeme evresine girdiğini sana göstermek ister. Neden karşı koyasın? Yavaşla ve kendini dinlenerek canlandır.Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir grup içinde dedikodu dönüyor ya da kötü hisler deneyimleniyor olabilir. Siyasi tartışmalardan uzak dursanız iyi edersiniz. Bugün her şeyden şikayet eden insanlarla öğle yemeği yememek için elinizden geleni yapın. Duyduğunuz her şeye hemen inanmayın çünkü doğru olmayabilir. Fikirlerinizi kendinize saklayın. Açıklarsanız, yok yere tatsız olaylara dahil olacaksınız.

17 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Satürn Kova burcuna geçiyor. Gündüz saatleri boyunca adım atmaktan, fırsatları değerlendirmekten geri durmamalı, önünüze gelen durumlardan kazançlı çıkmaya odaklanmalısınız. Düşüncelerinizin ve inançlarınızın gerçekleşebileceği bir gün. Akşam saatlerinde düşüncelerinizde ve kısa vadeli planlarınızda ani değişiklikler olabilir.

17 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi problemlerini ailenin desteği ile aşıyorsun. Onların sana karşı olan bu bağlılığı seni duygulandırabilir. Bugün yüzyılın en önemli günü; kariyerindeki güçlükleri pratik zekân sayesinde aşabilirsin. Yakın arkadaşın ilişkisi hakkındaki sorunları sana anlatarak fikirlerini merak edebilir. Yapıcı olmaya özen gösteriyorsun.

17 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizden uzaklaşmak ve yalnızlığa gömülmek isteğiniz ağır basabilir. Bu sizi bir depresyonun içine çekebilecek olsa da siz her zamanki iyimserliğiniz ve sevecenliğinizle bugünü daha mutlu geçirebilirsiniz.

17 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki iletişim konularınız, gününüzü etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bolca yazışma ve konuşma olduğu halde beklediğiniz işlerden sonuç almanız zor olabilir. Sabah saatlerindeki verimli zamanları, ilerleyen saatlerde bulamayabilirsiniz. İmzalamanız gereken sözleşmelere özen göstermelisiniz.

17 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinliğinizi korusanız da içsel planda çok rahat olmayabilirsiniz. İçinize sıcak ve pozitif düşünceleri almaya özen göstermeniz ruhsal sağlığınıza iyi...

17 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuşmaktan ziyade dinlemek için gerçekten güzel bir gün. Sizden yaşça büyük insanları dinlemek bugün kesinlikle sizin yararınıza.

17 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir konuda hata yaptığınızı düşünebilirsiniz. Hatta bu düşünceniz, sizi üzerinde çalıştığınız şeyden vazgeçme noktasına götürebilir. Oysa yaptığınız hatayı düzeltmenin yolu, vazgeçmek değil onu değiştirmek için çabalamaktır. Bu yüzden çalışmaktan asla vazgeçmemelisiniz. 

17 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

17 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tüm sıkıntılarınızı bir kenara bırakın ve partneriniz ile geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın. İş hayatınızda size ilham veren birisi var. Son derece uyumlu bir kişiliğiniz var ve insanların hayatını güzelleştiriyorsunuz.

17 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden duyacağınız şeyler sizi ilk başta şaşırtabilir ama düşününce siz de ona hak vereceksiniz. Bugün kenara çekilip kararları sevgilinizin vermesine izin verin. Ekip çalışmalarında aldığınız başarılar sizi sevindirecek. Bugün yeni bir projenin sizin tarafınızdan yürütülmesi teklifine hazır olun. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

17 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 56" R
Ay
Akrep
27° 08' 51"
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
25° 30' 53"
Mars
Balık
26° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 10' 22"
Uranüs
Boğa
22° 05' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 19"
Lilith
Başak
22° 50' 38"
True Node
Koç
15° 34' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>