Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzenin Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Gülücükler ve sarılmalar her şey demek değildir ancak birine bolca sevgi ve özgüven hissettirebilirler ve bu inanılmaz bir şey. Bu değerli yeteneği özgürce yaymaktan çekinmeyin. Bugün geri çekilip hayata baktığınızda hissettiğiniz o pozitif enerji her yerde olacak. Bu enerji dalgasını yakalamaya ve etrafınızdaki insanlarla paylaşmaya zaman ayırın, bu bulaşıcı bir his.

Fazladan çaba sarfetmeye hazır olun. Duygusal bağlarınız çerçevesinde, özellikle büyük bir yoğunlukla heyecan yaşayabilirsiniz. Bu hoş olsa da, bugün uyanıp bu hislerin çok fazla şeye mal olacağını fark edebilirsiniz. Bireyselliğiniz bir yere kadar yol kenarına bırakıldı. Hayatınızı kendi şartlarınızda yaşayın!

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Adeta bir akımlı tel gibisin. Elbette önümüzdeki gün, her çeşit değiş tokuşa ve etkileşime olanak sağladığı için tam sana göre olacak. Fikirler zihninde uçuşup duracak ve bazı tesadüfi tanışma ve karşılaşmalar yaşayacaksın. Her ihtimalde gün sonuna kadar heyecan ve gerilim sürecek. Gergin enerjiler, kesinlikle gözle görülür olacak!Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini gerçekten kara koyun gibi hissediyor olabilirsin. Ve bu daha önceden çok iyi bildiğin bir şey olabilir. Bunun seni üzmesine izin verme. Normlara uymuyor olsanız bile, öyle olmayı gerçekten ister miydiniz? Senin yaklaşımın genellikle etrafınızdakilerin kıskançlıklarına sebep olan (açık bir şekilde söyleyemeseler bile) çok farklı ve benzersiz bir yaklaşımdır. Olduğun kişiyi takdir et. Sonuçta, başka biri olamazsın.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda, fikirlerinizde ve bakış açınızda bazı bitişler, sonlanmalar olabilir. Bir kararsızlık, çıkmaz veya ikilemin içinden çıkabilir, yeni ve farklı olan seçenekler için adım atabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar evde olsan da beslenme konusunda problemler yaşıyor olabilirsin. Sağlık sorunlarına karşı beslenmene daha fazla dikkat etmen gerekir. Yeni yemek tarifleri öğrenmek ya da pratik ev bilgileri edinmek üzere araştırmalar yapıyorsun.  Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşının sana işi düşebilir. Bu konu gün içerisinde düşüncelerini epey meşgul edebilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız zihninizi karıştırabilir. Geçmiş konular yüzünden enerjiniz düşse de sevdikleriniz destekçiniz olacaktır. Kendinize sık sık geleceğe baktıkça yenilendiğinizi hatırlatmalısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde sizi meşgul eden ya da duygusal açıdan bağlı kılan durumlar, bazı fedakarlıklar gündeme gelebilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünyevi konularla alakalı işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Hayatınızı istediğiniz gibi sürdürebilecek potansiyele de sahipsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süreliğine partnerinizin bakış açısını benimsemek için duygusal zekanızı kullanın. Bu fikirlerin nereden geldiğini gördükten sonra, nasıl ilerleyeceğiniz de netleşecek.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa anlatma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayan tavırlarla, karşınızdaki kişiyi kırabilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aldığınız kararlar konusunda yanılabilirsiniz. Elinizdeki herşeyden tamamen emin olmadan hamle yapmayın. Bazı ilaçların yan etkileri gerekli olan derin analizleri yapmanızı engelleyebilir. Mide sağlığınız için abur cubur yememelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arka arkaya gelen talihsiz olaylardan dolayı partnerinizi ihmal ettiniz. Ufak bir hediye alarak veya romantik bir konuşma yaparak gönlünü alabilirsiniz. Manevi olarak daha fazla ilgiye ihtiyacınız olduğundan aileniz ile birlikte vakit geçirin.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sabrın karşılığını yakında göreceksiniz. Bugün, sevgilinizle ilgili hoş haberler var. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir dönemdesiniz. İş hayatınızın problemleri çok yönlü. Takıldığınız konularda biraz detaycılık yapıyor gibisiniz. Kısa bir zamanda ikili bir görüşme içinde ilgi çekip birtakım kazanımlar elde etmeniz söz konusu. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 25' 39" R
Ay
Başak
16° 53' 49"
Merkür
Koç
17° 14' 17"
Venüs
Koç
18° 20' 23"
Mars
Balık
21° 47' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 57"
Satürn
Balık
15° 36' 59"
Uranüs
Boğa
21° 46' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 06"
Lilith
Başak
22° 11' 54"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>