Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorunlarla Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinizden duygusal bir iletişim alabilirsiniz. Bu erken mi? Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğinizden tam olarak emin değil misiniz? Eğer öyle değilse, geri çekilmeyin ve kesinlikle "arkadaş olalım" konuşmasını yapmayın. Olanlar çok ani oldu ve hazırlıksız yakalandınız, ancak bu ilişkiyi sabote etmek için bir neden değil. Uzak durun, hiçbir şey söylemeyin ve biraz düşünün.

Bugün ilginç bir insan ekibi ile çalışma şansınız olabilir. Belki bir projede bir grup insanla işbirliği yapacaksınız. İnsanlar düşüncelerinde bir ileri bir geri giderken bundan eğlenebilirsiniz. Bu yaratıcı değişim teşvik edici ve ilham verici olabilir. Bazen işinizle çok fazla yalıtılmış olmaya meyilli oluyorsunuz, bu nedenle meslektaşlarınızdan enerji almanız iyi olur.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Tutkuların bugün çok güçlü olabilir. Ya çok seveceğin ya da hiç sevmeyeceğin şeyler ve durumlarla karşılaşabilirsin. Görüşlerini başkaları ile paylaşmak isteyen, açık bir ruh hali içinde olabilirsin. İçini döküp rahatlamak iyi gelecektir. Sadece etrafındaki herkesin aynı fikirde olmasını bekleme! Düşüncelerini insanlara kabul ettirmeye çalışmamalısın. Ama güvenebileceğin iyi bir arkadaşa açılabilirsin.Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin yargı yeteneğiniz veanlayışınız kesinleşiyor. İyimserlik zihninizi genişletecek veya satışları artıracaktır. Büyük planlara ve ideallere odaklanın. Farklı tip insanlarla kolayca iletişim kuruyorsunuz ve öğrenmeye heveslisiniz. Kendini beğenmişlikten kaçının.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün huzurunuz ve mutluluğunuz dış koşullara bağlı olabilir. Yasal konularla meşgul olabilir, hak ve adalet meseleleri için daha fazla çabalayabilirsiniz. Öğleden sonra genel sağlık için medikal destekler alınabilir. Evinizle ilgili değişimler yaratabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları halının altına süpürmek değil, onlarla yüzleşmek istiyorsun. Bugün aile içerisindeki kırgınlıkları geride bırakmak için yoğun bir çaba harcayacaksın. Sorunların geride kalması, duyduğun kaygıları da ortadan kaldıracak. Yaşam alanınla ilgili değişiklikler, bugün karşına gelebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, evlilik konusu aklında iyice yer etmeye başlayabilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konularında bazı olumlu gelişmeler yaşayabilirisiniz. Beklediğiniz haber size gelirken bazı abartılı cümlelerle gelebilir. Olayı muhatap olduğunuz insanlardan basit ve yalın haliyle anlamaya çalışın. Süreci nesnel yürütmeye önem verin.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, arkadaşlıklar ve gruplar içinde daha aktif olabilirsiniz. Ancak gelecek yönünde bir plan yaparken daha sakın kalmaya da bakın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yaptığınız işe bağlı hissetmenizle beraber daha da başarılı olabileceksiniz. Çevrenizin söylediklerini de dikkate almanızda fayda var.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevreniz tarafından sevilmek için mükemmel biri olma zorunluluğunuz yok. İnsanları memnun etmeye çalışırken kendinizi yıpratmayın. Samimi olanlar karşılık beklemeden hayatınızda olmaya devam etmelidir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki bazı sorunlar gizli çatışmalara neden  olabilir. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte romantik bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde çok yoğun bir şekilde çalıştığınız için kendinize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Bulunduğunuz anın tadını çıkarmalısınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel dengenizin bozulması, günlük olaylara da yansıma yapıyor. Bugün, ailenizle fikir birliği yaptığınız konularda kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. Aktif zekanız, sizi olumlu kılsa da, aşırıya kaçan hareketleriniz başkalarına olumsuz gelebilir. Öfkeli olduğunuz zaman yalnız kalmaya çalışmalısınız. Dinlenmek sizi olumlu kılıyor.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>