Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

18 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:27 Ay-Güneş olumlu görünümü bizi bir hayli aktif kılıyor. Ne isek öyle davranmak, kimseye bir şeyleri inandırmak veya yaşamımızın kontrolünü birilerinin eline bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Hayatımızı, kararlarımızı sırf bizi onaylasınlar diye geçirmemiz mümkün değildir. Saat 09:29 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürlüğümüzü kısıtlıyor. Kendi istediğimiz gibi değil, başkalarının bizden beklediği gibi yaşıyoruz. Bu bizi rahatsız ediyor. Gerçekten rahat edebilmek için maddi-manevi yönden güce ihtiyacımız var. Bu olmadan ilerlemeye çalışmak bizi yoruyor. Saat 10:21-12:37 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Değişim ve yenilik kararlarımızı bir daha gözden geçirelim. Sabır ve soğukkanlılık özellikle çok önemli. Ne kadar olumlu da olsa derinlikli bir analiz yapmadan karar vermeyelim. Saat 12:37 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, inandığımız bir şeyden vazgeçmeyeceğiz. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz.

18 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Etrafındaki kaygılarla yüzleşiyorsun! Bugün kalabalıklara karışma günü! Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üzerine çekebilirsin. Çalışma ortamında oldukça güzel işler çıkarabilirsin. Otoriter figürleriyle yapmayı planladığın bir konuşma varsa, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. Gün içinde hiç beklemediğin bir andadeğişimi yaşayan insanların kaygıları ile yüzleşmek durumunda olabilirsin. Onlara vereceğin destek, senin karakterini de ortaya koyacak. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, eşinle bir araya gelerek sorunlar üzerine konuşabilirsin. Evliliğini kurtarmak istiyorsan, yapıcı davranmalı, sorunları büyütmemelisiniz. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Bazı arkadaşlarına dair kafan karışabilir. Yine de acele kararlar almaktan kaçınmaya özen göstermelisin.

18 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizin size vermiş olduğu sözler dalgınlıklar yüzünden yerine getirilemeyebilir. Gündelik yaşamınızı aksatan problemlerle ilgilenmeniz ve çözüm bunlara getirmeniz doğru olacaktır.

18 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Risk alacağınız konularda aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. Keyif veren şeyler için para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda mücadele edebilirsiniz. Akşam saatlerinde işlerin akışında yavaşlama olabilir.

18 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde duygularınız dalganacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Sevdiğinize vakit ayıramıyorsunuz.

18 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya oldukça keyifli başladınız. Gün de güzel geçeceğe benziyor. Özellikle konusu siz olan her şeyden alnınızın akı ile çıkacaksınız. Hayallerinize ulaşmak konusunda sıkışıklıklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi öfkelendirmesin. Her şey doğru zamanda ve doğru yerde gerçekleşecek, merak etmeyin.

18 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk konusunda fedakar bir tutum içinde olabilir ve bunu sevdiğiniz özel kişiye ve diğer tüm sevdiklerinize yansıtabilirsiniz. Bireysel farklılığınızı, kişiliğinizin renkli, yaratıcı yönlerini ortaya koyabilirsiniz.

18 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alış verişe çıkabilirsiniz. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

18 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

18 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 59" R
Ay
Başak
20° 59' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 14"
Venüs
Koç
18° 46' 05"
Mars
Balık
22° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 43"
Satürn
Balık
15° 39' 02"
Uranüs
Boğa
21° 47' 23"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 19"
Lilith
Başak
22° 14' 13"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>