Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Zaman Senin İçin Önemli Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 20%

Ortaklarla iletişim bugün özellikle önemli. Size yakın biri (sevgiliniz veyaarkadaşınız) duygusal bir kargaşadan geçiyor olabilir, bu nedenle size çok fazla ilgi göstermeyebilir. Ondan ne istediğinizi veya neye ihtiyaç duyduğunuz konusunda açık ve net olun. Şu anda romantik hissediyor olabilirsiniz, ancak koşullar bu konuda hiçbir şey yapmanıza izin vermeyebilir. Öğleden sonra ise, alışverişe çıkıp kendinize bir hediye alın.

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Bugün pratik, sakin bir modda olmalısın. Yapman gereken işleri yapmak için ihtiyacın olan konsantrasyonu bulacaksın. Görevlerinin bir listesini hazırlayabilirsin. Yaptıkça görevlerin üzerine çizikler atmak seni oldukça tatmin edecektir. Ayrıca uzun vadeli planlarına da bir göz atmak isteyeceksin. Hayattan ne istediğine dair ekstra iç görüye sahip olacağın bir gün.Erkek kardeşiniz, kızkardeşiniz veya komşunuz çok iletişim kurmuyor olabilir. Tavırları normal ve arkadaş canlısı değil fakat nedenini de söylemiyor olabilir. Bu kişiye bir şans verin. Muhtemel bu kişi bazı üzücü haberler alacak ve bunu kafasından atamayacak. Ancak yarına kadar, en azından biraz normale dönecek. Sabırlı olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

18 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Satürn Kova burcuna geçiyor. Gündüz saatleri boyunca adım atmaktan, fırsatları değerlendirmekten geri durmamalı, önünüze gelen durumlardan kazançlı çıkmaya odaklanmalısınız. Düşüncelerinizin ve inançlarınızın gerçekleşebileceği bir gün. Akşam saatlerinde düşüncelerinizde ve kısa vadeli planlarınızda ani değişiklikler olabilir.

18 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşuşturmaların sakinleşiyor.  Evlilik telaşı içinde bir Yay burcuysan evlilik tarihini ileriye atmak isteyebilirsin. Bugün yanlış anlaşılmamaya özen göstermeli ve kelimelerini doğru seçmelisin. Yorucu olduğuna inandığın bazı hobilerine ara vermek sana iyi gelebilir. Vaktini doğru değerlendiriyorsun.

18 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyifli organizasyonlar düzenleyen iyi kişi olmanız, herhangi bir hatada karşı tarafa sert eleştiriler yapmanıza sebep olmamalıdır. Bir araya gelinemeyen bugünlerde, arkadaşlarınıza karşı daha yumuşak yaklaşımlar sergilemelisiniz.

18 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgili bir karar verme durumundaysanız beklemeler yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli olmakta fayda var. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

18 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni planlamalar yaparken hayat sizi daha motive edecek kişiler ile karşılaştıracak. Sizin için oldukça yapıcı bir sürece adım atılacak...

18 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumlulukların ardından bugün iletişim oldukça hız kazanıyor. Kısa yolculuklar söz konusu olabilir ya da yürüyüş, koşu gibi aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle daha sıkı bir iletişim halinde olabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün.

18 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çalışmanıza devam etmeden önce araştırma yapmanız ve mümkün olduğunca fazla bilgi edinmeniz gerekli. Tek başınıza altından kalkamayacağınız konular olabilir.

18 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyer değerlendirmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer dinlerseniz insanlar yararlı tavsiyelerde bulunacaklar. Fikirlerinizin gerçeklerle bağdaşıp bağdaşmadığını test edin. Konuları sonuçlandırmaya bilirsiniz, ancak önemli bilgiler elde edeceksiniz.

18 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

18 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki coşkuyu paylaşmanız gereken bir gün. Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeniteklifleri üzerinde düşünün. 

18 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tedbirli ve dikkatli olmanıza rağmen beklenmedik gelişmeler olabilir. Daha sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla çok fazla meşgul etmemeye özen göstermelisiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

18 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>