Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İlişkilerin Mercek Altında! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Eğer ilişkinin iyi gitmediğini düşünüyorsan bugün bu duruma daha çok odaklanabileceksin. Olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmak ve sevdiğin kişinin hislerine karşı empati beslemek sana daha iyi bir gün getirecek.

İşiniz iyi giderken de varolan ama farkına varmadığınız ayrıntılardaki kusurun farkına, işinizin iyi gitmediği bugünlerde varıyorsunuz. Bu bir imkandır. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü ve ufuklu olacağınız işler üzerine yoğunlaşın. İşinizle ilgili yeni fikirler üretin, çevrenizle her zamankinden daha çok konuşun, tartışın.

Maddi konularda kaygılanmayacağın bir gün. Kendine ve isteklerine vakit ayırabilir ve bunlara odaklanmışken parayı çok fazla dert edinmeyebilirsin. Keyfine bakıp sakin bir gün geçirmeye odaklan bugün.

Egzersiz rutinine sadık kalman gereken bir gün. Bugün kendini biraz daha zorlamalı ve tembellik etmeyerek egzersizine odaklanmalısın. Bazı egzersizleri daha keyifli bir ortamda gerçekleştirmek gününü daha iyi geçmesini sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini iyi hissedeceksin. Hem kendine güveneceğin hem de insanlarla iyi anlaşacağın bir gün olacak. Yapmak istediğin şeyler için hazırlıklarda bulunmak ve hafta içinde odaklanacağın konulara odaklanmak seni daha da keyiflendirebilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün aşk ve romantizmle alakalı konularda yeni gelişmelerin yaşandığı bir gün olacak. İlişkilerinizin geleceği hakkında kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Belirsizliğin yarattığı gergin ruh halinden sıkılmaya başladığınızı fark edeceksiniz. Bu sizi karar vermeye iterken aynı zamanda hayatınızı değiştirecek adımlar atmanıza yardımcı olacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. İkili ilişkilerin bugün mercek altına alınırken sarf etmemen gereken kelimeler ağzından dökülebilir. Felsefi konularla yakından ilgilendiğin için bugünü felsefe ya da sanatın herhangi bir dalıyla ilgili söyleşi, imza günü gibi bir etkinliğe ayıracaksın. Bugün tanışacağın, senden yaşça büyük bir kişiyle yapacağın sohbet ufkunu açacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize kurduğunuz, düşündüğünüz konular olabilir. Bir yanıt alamadıkça aklınıza olumsuz ihtimaller geliyorsa kendinizden şüphe duyuyor olabilirsiniz. Alacağınız haberler, önünüze gelen gizli olaylar karşısında sakinliğinizi korursanız mantıklı yanıtlar verebilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ziyaretler, hareket ve eğitim içeren konular olumlu sonuçlar getirebilir. İlginç fikirler ortaya koyabilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatında hareketlenme ve aksiyon başlamış. Çok yakında hayrına olacak bir mesaj alıyorsun. Etrafına çok dikkat et. Çünkü evrenin mesajları da sana yoğun şekilde geliyor, merak etme.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İleriye dönük birikimler ve planlamalar daha fazla gündeme gelebilir. Eğer daha sonradan yapmak istediğin bir aktivite varsa bugünden hazırlık yapman gerekebilir. Bu hazırlık için maddi konulara ve zamanlamalara dikkat etmen gerekecek.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız biraz daha basit hale gelmek üzere hatta belki biraz daha eğlenceli bir yöne kayabilir. Önünüzdeki birkaç hafta, özellikle günlük alışkanlıklarınız veya profesyonel yaşamınızla ilgili olarak, hissetmiş olabileceğiniz tüm gerilimleri azaltmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. İş arkadaşları ve aileniz, işinizden veya genel olarak diğer görevlerinizden daha fazla keyif almanıza yardımcı olarak ekstra uyumlu olabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için önemli olan, bir işin istenilen şartlarda ortaya çıkarılmasıdır. Bu nedenleyaptığınız insanlara, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün anaçlık hisleriniz hayli baskın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre, seyahat, eğitim, iletişimde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ev, aile, gayrimenkul, aşk konularında şans sizden yana olacak. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda kıskanç davranmayın. Aşırı duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşyerinizde bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 00' 31" R
Ay
Yengeç
01° 05' 40" R
Merkür
Koç
24° 52' 03"
Venüs
Boğa
14° 27' 13"
Mars
Koç
08° 07' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 17"
Satürn
Balık
17° 28' 14"
Uranüs
Boğa
22° 58' 40"
Neptün
Balık
29° 13' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 28"
Lilith
Başak
24° 32' 57"
True Node
Koç
15° 05' 44"
Son Güncelleme : 11/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>