Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İsteklerine Öncelik Veriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 70%

Arkadaşlık ve sosyalleşme için güzel bir gün. Arkadaşlarınızla bir akşam yemeğine davet edildiyseniz, gidin. Ya da kendi evinizde bir buluşmaya ev sahipliği yapmak istiyorsanız, bunu da yapabilirsiniz! İnsanlarla rahat, açık görüşlü bir şekilde takılmanın keyfini çıkaracaksınız. Son haftalardaki stresinizi biraz eğlenerek ve kahkahayla atmanız gerek. Yani, bu endişeleri kafanızdan atın!

Hiç mükemmel iletişim becerilerinizi kullanabileceğiniz bir şirkette yazmayı veya belki de bir şirket için çalışmayı düşündünüz mü? Gezegenlerin uyumu, yazmayı ve iletişimi vurgulamaktadır. Dünyaya bir hediyeniz olduğunu ve insanların iyi birçıkarması için size güvenebileceklerini gösterme zamanı. Yayıncılık işine ne dersiniz?

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Fazla şımarmamaya gayret et. Eğer evdeki bir kutu donut seni çağırıyorsa bile bunlara karşı koysan iyi edersin. Zaman zaman kendini ödüllendirmek iyi bir şeydir. Yine de her zaman yapmak, özellikle de sağlığına zarar verecek şekilde yapmak fazla müsamahaya girer – sınırını bilmelisin. Sevilen, iyi bir şeyin çok fazla olması seni uzun vadede zedeleyecektir. Öyleyse cazibe kapını çaldığında arkana bakmadan uzaklaş!Kiliselerde, camilerde, meditasyon merkezlerinde ve diğer manevi yerlerde gerçekleşen grup etkinlikleri size yakın gelebilir. Bu yerlerden birinde bir hizmet veya programa katılmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlara ışık tutan bazı derin içgüdüleriniz olursa şaşırmayın. Onları not edin, yoksa sonrasında unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kapınızı açık tutmanızda fayda var. Zira evinize gelip giden çok fazla misafiriniz olabilir. Komşularınız hatrınızı sormak ya da havadisleri paylaşmak için size uğrayabilir. Aile üyeleriniz arabayla geçip size öğle yemeği getirebilir. Mahallenizi ziyaret etmeye karar veren eski bir arkadaşı görebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz insanlarla tekrar bağlantı kurmanın tam zamanı. Onlarla sohbet etmekten keyif alacaksınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımıyla ilgilenebilirsiniz. İş hayatında yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda bazı şeyleri sorgulayabilir, duygu ve düşüncelerinizde değişim yaşayabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hızlı ve pratik düşünüyorsun. Sorumluluklarını erteleyen insanlara karşı uyarılarda bulunabilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysan kendi işini kurmak istiyorsun. Hedeflerine ulaşmak için azimli davranman çevrenden taktir almana neden oluyor. Kendine olan güvenin artıyor.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda üstlerinize itiraz edebilirsiniz. Emek verdiğiniz tüm işlerin daha iyi hale getirilmesi için yapılan uyarıları, özgürlüğünüzün kısıtlanması olarak algılamamalısınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı girişimlerinizin beklediğiniz sonucu getirmemesi üzerinizde baskı yaratabilir, yine de denemek için her zaman şansınız olduğunu unutmayın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok çalışıyorsunuz, kendinizi yorgun ve üzgün hissediyor olabilirsiniz. Sağlığınızdan ödün vermeden elinizden geldiğince çok şey yapın. Gerisini ertesini güne bırakmanıza bir sakınca yok. Kendinizi çok yormamalısınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınıza yeni insanlar girebilir ve birçok değişik gruptanteklifleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz. Çevresel koşullarınızı, arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizi biraz anlaşılması zor bulabilirsiniz. Büyük şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun ve gerekirse bir uzmandan destek alın. Sizin için değerli olan bir kişiyle görüşmek isteyeceksiniz.  

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde daha ılımlı bir tavır içinde olmalı ve inatçılığı bir kenara bırakmalısınız. Sevdiğiniz insan sizin deneyimlerinize güveniyor ama onun da kendine göre farklı ihtiyaçları var. İşinizde sürekli ertelediğiniz problemlerin artık çözümlenmesi gerekiyor. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size yeni olanaklar sunmaya devam edecek. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>