Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Duyduğun Güven Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün, insanlar sizi her zamankinden daha kafası karışık ve dalgın bulacaklar. Neler oluyor? Bunu açıklamak için çok erken olabilir, ancak sizi tanıyanlar aklınızın başından gittiğini anladı zaten. Bir şey sizi çılgınca büyüledi ve dünyaya artık bu pencereden bakıyorsunuz, kim bilir belki de bu aşktır. Bu, size dünya konusunda harika bir bakış açısı kazandıracak.

Yeni bir ev alıyor ya da arsa yatırımı mı yapıyorsunuz? Eğer öyleyse, bunu yapmak için yanlış bir zaman seçmişsiniz. Emlakla ilgilianlaşmaları çok karlı olma vaadiyle göz doldursa da, heybenizde şüpheyle yola çıkmayın. Her türlü ihtimali araştırın, artıları ve eksileri bir kenara yazın. İşe yarar görünürse, peşini bırakmayın.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Yaratıcı yönelimini etkileyecek beklenmedik şartlar ortaya çıkabilir. Bu durum modern teknolojiyle, bilginin toplanması, paylaşılması ve kullanımıyla ilgili olabilir. Sıra dışı seçimleri düşünürken kendini bulabilirsin;değişimi, mahalle değişimi ya da yaşam tarzını etkileyecek başka şeyler olabilir. Dikkatlice düşün. Bu gece hayatında olan biten bu önemli gelişmeleri paylaşabileceğin biri bul.İnsanların bugün yolunuza çıkmaması akıllıca olur; zira kendinizi ağzına kadar ateşli kömürlerle doldurulmuş bir lokomotif gibi hissediyor olmanız muhtemel. Büyük ihtimalle izlediğiniz yol konusunda son derece kararlı olacaksınız ve hiçkimse sizi yolunuzdan çeviremeyecek. İnsanlar dikkatli bir şekilde bakarsa, kulaklarınızdan çıkan buharı bile görebilirler...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İçinizdeki hassas ve duygusal tarafı gizlemek, bazı duyguları kendi içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra hayatınızın farklı alanlarında akılcı kararlar alabilir ve mantıkla hareket edebilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstesinden geldiğin konuları gördükçe, kendine olan güvenin daha fazla artacak. İşine motive olduğun zaman kimsenin söylediklerine kulak asmıyorsun. Odaklandığın konularda, sonuna kadar gitmekten başka bir şey düşünmüyorsun. Yalnız bir Yay burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaj kafanı karıştırabilir. Geçmiş tecrübelerin bu mesaja olan yaklaşımını belirleyebilir ve ona göre hareket edebilirsin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumsal konularda düşüncelerinizi açıklamak isteyeceksiniz. Harekete geçmek için desteğe ihtiyacınız olabilir. Lütfen konuşurken üslubunuza dikkat edip, cümlelerinizi özenle seçin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Akrep’te ilerlerken, bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal açıdan partnerinizle olan ilişkinizde sadakat ve sevgi ön planda olsa da romantizmi yakalayamayabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün planlarınız ve hedefleriniz konusunda oldukça pozitif bir tutumdasınız.  Öyle ki bu olumlu ruh haliniz çevrenizdekilere yansıyıp onlara kendi hayallerinim peşinden gitmesi için cesaret verecektir. Sizin için imkansızın olmadığını bir kez daha kanıtlayacaksınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce iyice düşündüğünüzden emin olun. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda çalışma arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Bugün size birçok yeni ve heyecan verici fırsat getirecek.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öncülüğünüz yaptığınız konularda kendinizi huzursuz hissediyor ve bazı olayları başlattığınız için, sonradan pişmanlık duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve kişisel ilişkilerinize mantıklı bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz, sizin yapıcı davranışlarınız karşısında olumlu bir tavır takınacaktır.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 41" R
Ay
Balık
23° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 02' 45"
Venüs
Boğa
06° 04' 55"
Mars
Koç
02° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 20"
Satürn
Balık
16° 55' 47"
Uranüs
Boğa
22° 35' 02"
Neptün
Balık
29° 01' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 21"
Lilith
Başak
23° 47' 43"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>