Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı bu kadar koşullara bağlamanız gerekmiyor. Kendinizi ona açma konusundaki çekimserliğiniz, karşı tarafın çabasını daha da tahrik edebilir. İlgisini çok çektiğiniz birinin sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye hakkı olmalı.

Mesleki gelişmenizde önünüz açık görünüyor. İş ilişkilerinizde kırıcı olma endişesini fobi gibi yaşıyorsunuz. Bu konudaki özeniniz, size dost bir çalışma ortamı sağlıyor.

Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidecek. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede problemler görünmüyor.

İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız. Dolaylı bir tanışıklıkla edindiğiniz arkadaşlık, şimdi deboyutunda biçimlenmeye başlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman huysuz biri de yapabiliyor sizi. Bazı kararları ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldırabilir

19 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:27 Ay-Satürn olumlu görünümü etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminize dikkat gösterdiğiniz, huzur, emniyet ve güven duygusu içinde hareket etmeyi tercih etmeniz anlamına geliyor. Eskilerin deyimiyle, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadan, huzur bulmak, kafanızı dinlendirmek istediğiniz bir gün diyebiliriz. Saat 09:54 Ay-Venüs karşıtlığı, parasal konular, ilişki, gizli sıkıntılarımız, tutkularımız anlamında bizi zorlamasına yol açabilir. Gözler önünde olmak istemeyiz. Çalışmak yerine dinlenmeyi tercih edebiliriz. Kimsenin bizi huzursuz etmesine izin vermeyiz. Saat 13:33 Ay-Neptün görünümü, sağlığımızı önemsemenin, ailemizle ilgilenmenin, rahatlatıcı egzersizler yaparak bedenimizi güçlendirmenin işaretidir. Kilo almışsak şimdi diyetimize önem verelim. Mistik faaliyetler, huzur verici ve negatif enerjimizi üstümüzden atmamızı sağlayıcı çalışmalara yönelebiliriz.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sosyalleşiyorsun! Güne şanslı uyandığını ve öyle de devam edeceğini düşünürsen, hiç de abartmamış olursun. Hazırlık yaptığın bir planın varsa eksiklerini tamamlamak için ideal bir gündesin. Bir süredir imzalamak için beklediğin anlaşmanın şekilleniyor olması seni heyecanlandırabilir. Artık bir süredir uykularını kaçıran bu süreçten kurtulacaksın. İş arayışındaysan, boş zamanlarını değerlendirmek adına kurslara kaydolabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, duygularından emin olmak isteyeceksin. Yalnız kalıp düşünmek iyi gelecek. Sosyalleşmek isteyenler için ideal bir gün, sevenler için ise sitemkâr olabilir. Sevdiğin insanlara gereğinden fazla alınganlık gösterebilirsin.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olayların akışına uyum sağlamanız gereken bir gün. Maddi konularınızla ilgili beklentilerinizi düzenleyebileceksiniz.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinizde beraber çalıştığınız insanlarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sağlıkla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız, kendinize daha fazla özen göstermeye çalışın. İş hayatınızdaki görevlerinizle ilgili konularda kararlılık göstereceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerini daha dingin ve paylaşım içinde geçirebilirsiniz. Çatışmalara dikkat etmekte fayda var.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alıp işlerinizi toparlamak için yardım alabilirsiniz.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin sevmeyen Yaylar, bugünyükünden kaçma arzunuz yüksek. Huzur ve huzursuzluk eş zamanlı seyredecektir. Bilinçaltınız derin arzuları açığa çıkarırken, özgürlük arzunuz yüksek. Yeni fikirler, esinlenmeye dayalı yaratımlar için gün verimli.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de Boğa burcunda seyahat eden Ay, sağlık konusuna önem vermeniz gerektiğini hatırlatır. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ay?ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alış verişe çıkabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

19 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 31" R
Ay
Yay
10° 04' 02"
Merkür
Koç
16° 03' 13"
Venüs
Koç
26° 46' 22"
Mars
Balık
27° 04' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 32"
Satürn
Balık
16° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 08"
Neptün
Balık
28° 48' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 50"
Lilith
Başak
22° 57' 26"
True Node
Koç
15° 30' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>