Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kişisel Gelişimine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 100%

Bir şeyleri akışına bırakmak bugün size cazip gelmeyebilir. Bu, herkes aşağı doğru yüzerken sizin yukarı doğru yüzen tek balık olmak isteyeceğiniz zamanlardan biri olabilir. Sürünün geri kalanı ne derse desin, siz kendi yolunuzdan gidin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya belli bir yere gitmeniz konusunda sevdiklerinizin baskısını hissedebilirsiniz. Böyle şeyleri yalnızca başkalarını memnun etmek için yapmayın, sizi memnun eden şey ne ise onu yapın.

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz. Önünüzdeki çalışmaya konsantre olmaya ve odaklanmak zor olabileceğinden, düşünürken gözlerinizin karardığını fark edeceksiniz. Bu, aklınızın size biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleme şekli olabilir! Son zamanlarda çok sıkı çalışıyorsunuz; beyniniz greve girebilir! Bugün hayallere dalmanıza izin verin ve fiziksel bir tatile çıkamıyorsanız kendinizi zihnen bir tatile gönderin.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Kendin gibi davranabileceğin günlerden birisi. Durumlara uyum sağlamak için kişiliğini değiştirmen gerekiyormuş gibi düşünme. Gruba doğal bir şekilde kendi dinamiğini katıyorsun. Tarafsız, ön yargısız ve bilgili yaklaşımın günün olayları adına oldukça kıymetli olacak. İnsanlar dediklerini hayranlıkla dinleyecek. Kendini ifade ederken cesur ol.Bugün insanlarla o ya da bu şekilde ilişki kurmak kolay olmayabilir. Muhtemelen bu aralar söylemek istediğiniz herhangi bir şeyi aktarabilmek için birisini tercüman olarak işe almanız gerekecek. Gümbür gümbür geliyor olabilirsiniz ve diğerleri bu duygu patlamasıyla baş etmeye hazır olmayabilir. Zekice imalarınızı hemen fark edemezlerse hiç şaşırmayın. En iyi yol her şeyi harf harf hecelemeniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Erkek kardeşiniz, kızkardeşiniz veya komşunuz çok iletişim kurmuyor olabilir. Tavırları normal ve arkadaş canlısı değil fakat nedenini de söylemiyor olabilir. Bu kişiye bir şans verin. Muhtemel bu kişi bazı üzücü haberler alacak ve bunu kafasından atamayacak. Ancak yarına kadar, en azından biraz normale dönecek. Sabırlı olun!

19 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilir, gün içinde daha dağınık hareket edebilirsiniz. Rahatlama ve dinlenme odaklı planlar yapabilir, stresli konu ve durumlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İletişim eksikliği yanlış anlama ve anlaşılmalara neden olabilir.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişimin için yaptığın harcamalar artabilir. Yeni kitaplar yeni dergiler alabilirsin. Ailesinden ayrı yaşamayı düşünen bir Yay burcuysan ev ilanlarını kontrol edebilirsin. Fakat yakın arkadaşın bu fikrini askıya alman konusunda sana telkinlerde bulunabilir. Kaybettiğin bir eşyan beklenmediğin bir yerden çıkabilir.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız olmak tutkularınızı doyasıya yaşamanızı sağlasa da diğer yandan kalbiniz sevgi arayışında. Birlikte sevgiyi ve özgürlüğü yaşayabileceğiniz kişi size gelmek üzere olabilir. Şansınızı iyi kullanmalısınız.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında haberler ve çevrenizdekilerle daha alakalı olabilirsiniz. Öğle sonrasında evinizde daha aktif ve yaratıcı olabilirsiniz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında mutluluğu yakalacağınız bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerin hayatınızda önem kazanacağı bir süreç içerisindesiniz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz sizi karşı konulmaz buluyor. Tutkularını ateşleyen sizin çekiciliğiniz mi, tarzınız mı yoksa zekanız mı? Bunların hepsinin bir arada bulunması tabii ki!

19 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzun yıldızı Jüpiter'in burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yaşam ve fikirlerin önem kazanacağı bir dönem başlıyor. İletişim, haberleşme, eğitim konuları çok daha fazla gündeminize gelirken merak konularınız artabilir ve çeşitlenebilir.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tüm sıkıntılarınızı bir kenara bırakın ve partneriniz ile geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın. İş hayatınızda size ilham veren birisi var. Son derece uyumlu bir kişiliğiniz var ve insanların hayatını güzelleştiriyorsunuz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

19 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 52" R
Ay
Başak
21° 58' 33"
Merkür
Koç
17° 03' 08"
Venüs
Koç
18° 52' 15"
Mars
Balık
22° 07' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 52"
Satürn
Balık
15° 39' 32"
Uranüs
Boğa
21° 47' 40"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 37"
Lilith
Başak
22° 14' 46"
True Node
Koç
15° 38' 00"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>