Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kariyerin Şekilleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün sevgililinize odaklanman gerekebilir. Her ne kadarya da ev işleri ile meşgul olsanız da, sevgiliniz biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir. İçinizdeki romantizmin ortaya çıkmasına izin verin. Belki ona bir gül alabilir ya da kahvaltı masasına onun için tatlı bir not bırakabilirsiniz. Ona karşı sevginizi ifade ettiğinizden emin olun. Şu anda ekstra bir güven duygusuna ihtiyacı olabilir.

Beyniniz bir şeye bağlandığında, onu aşırı uç noktalara taşıyabilirsiniz. Daha rasyonel ve ılıman bir tutum gerektiren belirli bir konuda yeterince çalıştığınız konusunda dikkatli olun. Derinden çıkmak konusunda ısrar ederseniz, başınızı belaya sokabilirsiniz. Üstesinden gelmeye hazır olmadığınız sorunları çözmeyin. İşleri yavaşça ele alın, ılımlı ve muhafazakar bir bakış açısıyla yaklaşın. Kendinizi çok uzağa giderken bulursanız, geri çekilin ve bir süre ara verin.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.Bugün birtakım kişisel değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Belki gidip saçlarınızı kestirir ve görünüşünüzü değiştirirsiniz. Ya da bazı yeni kıyafetler satın almaya karar vermeniz de mümkün. Farklı bir tarz yaratmak için gardırobunuzdaki bazı parçaları değiştirmek isteyebilirsiniz. Bugün görüntünüzle oynamaktan keyif alacaksınız. Etkileyici bir izlenim yaratmak hoşunuza gidiyor, bu yüzden kendinize çeki düzen vermekten ve iyi görünmekten çekinmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün moralinizi yükseltmek için güzel bir müzik açın; özellikle de yalnız hissedecek olursanız. Müzik Yay burcu üzerinde başkalarında sohbetin yarattığına benzer güçlü bir etki yaratıyor, çünkü onun sayesinde derinlerde kalmış yönlerinizle bağlantı kurabiliyorsunuz. Hiçbir şey hassas mizacınıza ahenkli ritimler kadar teselli ve umut vermiyor. En sevdiğiniz müzikleri açıp şarkı söyleyin ve hatta dans edin, gününüzün olabildiğince keyfini çıkarın!

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri yapabilir, çalışma hayatınız aracılığıyla yeni kişilerle tanışabilir veya yeni projeler için adımlar atabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Beslenme düzeninde değişiklikler yapabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadarkonusunda şans yüzüne gülse de aradığın mesleği bir türlü bulamadın. Kısa dönemli çalışmaların ardından bu durumun sonunu getirmek üzere önemli bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Kariyerine dair daha kesin adımlar içingörüşmesine çağırılabilirsin. Yine de aile büyüklerine danışmak isteyebilirsin.

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızın aşırıya kaçmasının gerekçesi olarak denge kurmayı başaramıyor olmanızı öne sürmekten vazgeçmelisiniz. Keyfi ihtiyaçlarınızın listenizdeki yerini değiştirmek ve orada tutmak sorunu çözmeye yardımcı olacaktır.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde kendinizi daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular dikkat çekebilir. Bazı konularda risk almaya yakın olabilirsiniz. Sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. Harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konulara önem verebilirsiniz bu konularda atılım yapmamalısınız. İlginiz var da birine açılmaya niyetli iseniz süreci erteleyin.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle birbirinizden biraz uzaklaşmanız gerekmesi bir daha asla konuşmayacağınız anlamına gelmez. İlişkinizin normal hayatın getirdiği iniş çıkışlara dayanabileceğine güvenin.

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile; sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Bazı eleştirilere maruz kalmanız sizi üzebilir.

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde sizinle birlikte olmak isteyen birçok kişi var. İş yerinizde harika çalışmalara imza atıyorsunuz ve tutkularınıza sımsıkı bağlanmış bir durumdasınız. Kendinizi kötü enerjilerden korumaya çalışın.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacak, eğer bir sevdiğiniz yoksa bu dönem içinde şansınızı zorlamanızda bir sakınca yok. Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. İş yaşamınızda vereceğiniz daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 56" R
Ay
Boğa
28° 24' 41" R
Merkür
Koç
22° 33' 57"
Venüs
Boğa
11° 33' 19"
Mars
Koç
06° 18' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 00"
Satürn
Balık
17° 17' 22"
Uranüs
Boğa
22° 50' 27"
Neptün
Balık
29° 09' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 55"
Lilith
Başak
24° 17' 17"
True Node
Koç
15° 18' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>