Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tasarruf Etmen Gerebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 60%

İş ve finans konuları bugün umut vaat ediyor olsa da, kendinizi bu meselelere katılma ihtiyacı ile evde kalma ve rahatlama isteği arasında paramparça olabilirsiniz. Bir seçim yapmanız gerekiyorsa, birincisi için en iyisi olabilir, çünkü bugünün bakış açıları bir süredir tekrar gelmeyecek fırsatları vaat ediyor. Ancak, akşam kendi kendinize ait olmalıdır. Bir sevgili ile evde samimi bir akşam yemeği planlayın; sonuçları beğeneceksin!

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Senin açından hareketli bir gün ve dünyayı bile sırtlanabileceğini düşünüyorsun! Hayalperestliğin, sanatsal yeteneklerin ve fiziksel enerjin zirvede. Yüzleşebileceğin en zor problem yapacaklarından hangisini önce yapman gerektiği! Çocukların varsa işin çok daha kolay olacak; çünkü onların her daim yapılabilecek şeyler konusunda fikirleri vardır! Bugün bol bol eğlen!Bugün planların önüne taş koyulabilir, bu nedenle de hiç onlara bağlı kalmaya uğraşmayın. Yalnızca akışınıza bırakmanız daha iyi olacaktır. Günle ilgili beklentilere girmek başarısızlığa da kendinizi hazırlamak anlamına gelecek. Zira beklenmedik olayların meydana gelmesi ve giriştiğiniz her şeyde engellerle karşılaşmanız muhtemel. Belli görevleri başka bir güne ertelemenizde fayda var. İşler pek de iyi gidiyor gibi görünmüyorsa, en iyisi onları zorlamamak olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiliselerde, camilerde, meditasyon merkezlerinde ve diğer manevi yerlerde gerçekleşen grup etkinlikleri size yakın gelebilir. Bu yerlerden birinde bir hizmet veya programa katılmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlara ışık tutan bazı derin içgüdüleriniz olursa şaşırmayın. Onları not edin, yoksa sonrasında unutabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımıyla ilgilenebilirsiniz. İş hayatında yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda bazı şeyleri sorgulayabilir, duygu ve düşüncelerinizde değişim yaşayabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katıldığın sosyal yardımlaşma derneklerinde daha çok aktif olmak isteyebilirsin. Harcamalarına dikkat etmelisin. Fuzuli yere yaptığın harcamaların seni zor durumda bırakabilir. Ailen ve akrabaların arasında olan ilişki çerçevesinde adaletsizlikten dem vurabilirsin.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalan ya da istediğiniz şekilde tamamlanmayan konulara canınızı sıkmak yerine bir b planı oluşturarak hasarı en aza indirebilirsiniz. 

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve eşinizin yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Bazı anlaşmalar için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda net göremediğiniz şeyler olabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düğün, cenaze ve organizasyon gibi konularda herkes işleri size bırakabilir. İş konularında da kişisel yetenekleriniz ön plana çıkabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı durumlarda güçlü duygular işinize yarayabilir. Tutkulu bir uzlaşma, öfkeli bir yabancılaşmadan daha iyidir. Bu nedenle bugün kafanıza takılanlar hakkında konuşmaktan sakın çekinmeyin.

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkinizle ilgili sabit ve sağlam değerler üzerinde duracaksınız. Uzun soluklu yoğunluklar yaşamak istiyor ve askıda kalan işlerden hoşlanmıyorsunuz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle paylaşımlar içindesiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yoğun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Şirket politikaları, piyasada yapılan hamleler, içişleri gibi konular veya atandığınız konumdaki faaliyetlere yabancı olmanız gibi durumlar, sizi biraz zorlayabilirler.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte yapmaktan zevk aldığınız bir şeyi gerçekleştirin. İş yerinizde çalışmalarınıza odaklanmış bir durumdasınız. Sağlığınız için uyku saatlerinizi düzenlemeye özen gösterin.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizlerle dolu bugünde sevdiğiniz insana karşı duygularınızın ne kadar derin olduğunu göstermelisiniz. Belki vaktinizin daralmasına neden olabilir, ama bu sevgi gösterinizi hiçbir zaman unutmayacak. İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüz, başka konularda doyumsuzluğa dönüşmeye başladı. Mesleğinizdeki olumluluklar, olumsuzluklardan ağır basarken çok daha doyumlu olabilirsiniz. Para akışını başkasına emanet etmeyin. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 55" R
Ay
Başak
20° 10' 24"
Merkür
Koç
17° 07' 00"
Venüs
Koç
18° 40' 56"
Mars
Balık
22° 00' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 46"
Satürn
Balık
15° 38' 38"
Uranüs
Boğa
21° 47' 09"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 05"
Lilith
Başak
22° 13' 45"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>