Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Belirsizlikler sona eriyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün hayatı spontane yaşayın. Ne yapmak istersiniz? Sevgilinizi lunaparka götürmek? Komşu bir kasabaya mı yoksa kırsal bölgeye gitmek? İçgüdülerinizi dinleyin ve rutininizi bir kenara bırakın! Yapabiliyorsanız, çocuklarla oynayarak zaman geçirin. Eğlenceli ve yaratıcı tarafınızı ortaya çıkarın. Bugün eğlence günü. Tadını çıkarın!

Bu, başkalarıyla açıkça iletişim kurmak için iyi bir zamandır. Aklınızdaki her şey hakkında partnerinize dürüst olmalısınız. İşvereninizle görüşmek üzere bir çalışanınızla ilgili bazı sorunlarınız varsa, onları şimdi keşfetmekten korkmayın. Endişeleriniz hakkında net olduğunuz sürece her türlü sorunu çözebilirsiniz. Evde ilişkilerinizi geliştirebilmeli veortamınıza yeni bir hayat verebilmelisiniz.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

İnsanlarla konuşurken ekstra kibar ol. Güne hakim olan enerji seni huysuz ve huzursuz yapabilir. Sabrının eşiği ise düşük olabilir. Eğer çok geriliyorsan, rahatlamak için yollar ara. Gün boyunca küçük aralar ver. Tek başına yürüyüşe çık. Kaygıya yer verme. Modunu yönetebilirsen iyi bir gün geçirebilirsin.Bugün her nedense zorlayıcı geçecek gibi duruyor, bir parça hayalkırıklığı da olabilir. Yani adeta moral bozukluğuyla yükümlüsün. Görüldüğü üzere, performansın kitleleri çekme gücünü bir miktar kaybetmiş. Bunu kabul edip etmemek veya tavırlarını düzeltip düzeltmemek bugünün meselesi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gardınızı alın çünkü bugün duygusal bir kamikazede savrulabilirsiniz. İlişkilerinizde bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor ve iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bir yandan iç dünyanızı zenginleştirmeye öte yandan son zamanlarda tanıştığınız birine kendinizi teslim etmeye çekiliyorsunuz. Çatışmadan kaçınmak için kendinizi meşgul edin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Kova burcunda hareket ediyor. Bugün açısı olmayan Ay boşlukta kalıyor. Atacağınız mesajları, mailleri tek tek kontrol edin. Ulaşmamış veya görülmemiş olabilir. Merkür retro hareketine devam ediyorken bugün itibariyle Yengeç burcuna geri dönüyor. 1 Ağustos tarihine kadar sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz borç geri gelmeyebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat kararı gündemde olabilir. Hemen onay vermeyin, durumunuz bu kadar ciddi olmayabilir. Retro aldatıcıdır başka bir doktora daha gözükün.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizlikler sona eriyor!İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. İyimserlik ve yardımseverliğinle kimilerinin kalbini fethederken, kimilerine de insanlık dersi vereceksin. Risk almanı gerektirecek teklifler alabilirsin. Kredi yahut vergi borcunda sona yaklaşıyorsan, bu durum ev halkını da oldukça mutlu edecek. Hafta başından beri bir türlü gerçekleşmeyen konu bugün sonuçlanabilir. İlişkisi olan fakat başka şehirde yaşayan bir Yay burcuysan, sevgilin sürpriz bir şekilde yanına gelebilir. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, ailecek sinemaya, tiyatroya giderek hayatınızı renklendirebilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodular ve yanlış iletişim şekillerine dikkat etmelisiniz. Üçüncü şahıslardan gelen herhangi bir haberin doğruluğunu bilmeden yargılamamalısınız.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adaçayı için, salatalarınıza sirke ekleyin, ve vücudunuzdaki negatif iyonları atabilmek için her türlü sağlıklı şey ile kendinizi şımartın etkilere açık bir dönemdesiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler yoluyla kim olduğunuzu öğrenin. Terapist duygularınızın engellenmesini kaldırmakta size yardımcı olabilir. Insanlar onları size karşı kullanmadan önce gizli içsel hislerinizi idare etmeyi öğrenmelisiniz. Eğer sınırlarınızı biliyorsanız gücü yararlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kaptırıp ihtiyacınızın ötesinde alışveriş yapma durumunuz olabilir. Sonradan pişman olmaktansa, iyi düşünüp tartmanızda fayda var. Enine konuna araştırmanız faydanıza.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati size valiz hazırlatır. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aniden bir seyahat planı yaparsınız. Arabanızı yenilemeye niyet edersiniz. Yaşadığınız yakın çevredeki insanlarla iletişiminiz artar. Özgür ruhunuzun ön plana çıktığı bir gün. Entelektüel konulara ilginiz artar. Kurslara veya eğitimlere katılmak sizin için oldukça anlam taşır.

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her konuda pozitif olan siz, son zamanlarda her konuda en kötü ihtimali düşünür oldunuz. Enerjiniz düşük. Kazançlardan çok kayıplara odaklanmış durumdasınız. Biraz daha eğlenceye zaman ayırmalı bir şekilde ruh halinizi yükseltmeye çalışmalısınız. Sağlığınıza da dikkat edin. Böyle mutsuzluklar insana bedensel olarak da zarar verir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün yakın çevreyle, kardeş, komşu ve kuzenlerle ilişkilerinde bireysel bakış açını ön plana çıkarabilirsin. Sosyal medyada aktif olarak yer alabilir, kendini ifade etme özgürlüğünü bulmak isteyebilirsin. Fakat yeni girişimlerde bulunmadan önce kararlarını gözden geçirmelisin.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>