Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bakış Açın Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün tam bir şair havasında olabilirsiniz. Her zaman yaratıcı ve hayalperest bir tarafınız vardı. Fakat her zaman sanatsal becerilerinize güvenmiyorsunuz. Bugün birine romantik ya da ince esprili bir not yazabilirsiniz. Sevinçlerinzi kağıda dökebileceksiniz. Bunun dışında, aranızda samimi bir bağ olan biriyle konuşabilirsiniz. Yaşamla ilgili inançlarınızı paylaşabilir ve kalbinizi birine açabilirsiniz.

Bugün hayalgücünüz bulutlarda geziniyor olabilir ve muhtemelen pek çok proje geliştireceksiniz. Pratik zekanız önümüzdeki birkaç ay boyunca fazla mesai yapacak ve eğer sanatçıysanız daha önce yaptıklarınızdan çok daha ilham dolu eserler vermeye hazır olun. Spiritüellik de yakın gelecekte yaşayacağınız gelişmelerde önemli bir rol oynayacak. Peşinden gidin!

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Müzik dinlemekten keyif alabileceğin bir gün. Sinir sistemin yumuşak seslere olumlu tepki verecek. Belki iyileştirici tonlarda bir CD takıp dinleyebilirsin. Tibet melodileri mesela... Müziğin titreşimleri seni rahatlatacaktır. Evinde kişisel bir sığınak yarat. Uyum da içinde olsun.Bugün katı ve acımasız bir tutum benimseyeceksin; çünkü etkili bir imaj çizmek istiyorsun. İnsanlarla uğraşırken, güçlü bir desteğin olmadığı takdirde iddialı konuşmamalısın. İnsanlar da bir miktar alıngan olabilir; o yüzden mümkün olduğunca olgusal gerçekle üzerinden iletişim kur ve hareket et; hislerini araya karıştırmamaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yaptığınız değişiklikler sizi çok iyi hissettiriyor neden başkaları da sizin için mutlu olmasın ki? Her yerde birilerinin uğursuz ve sizi uyaran sözleriyle karşılaşıyorsunuz. Başarınız neden insanları bu kadar korkutuyor? Bunu anlamak zor, bu insanoğlunun garip bir huyu. Başkalarının başarılı olduğunu gördüğümüzde her zaman mutlu olamıyoruz. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi belirli bir rolde görmeye alışık, onların buna alışması zaman alacak.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı işleriniz, planlarınız ve hedeflerinizle ilgili bekleyiş ve engellemeler yaşayabilirsiniz. Kadersel plan çalışabilir ve akışın size getirdiklerine göre hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Saf niyetleriniz ve dualarınız ise önünüze gelebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğün konuların hemen gerçekleşmesini istemen, kendini kötü hissetmene sebep olabilir. Farklı, fikirlere sahip kişilerle yapacağın sohbet, olaylara bakış açının değişmesini sağlayacak. Evli bir Yay burcuysan, eşinin ailesindeki bazı sorunlar gündeminize gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, yakın çevrende olan birisinden gelecek aşk itirafı, seni şaşkına çevirebilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak ve mesafeli bir arkadaşlık ilişkinizde boyut değişebilir ve ilişki boyutuna geçiş yapabilirsiniz. Bu yakınlaşma size yeni bir duygu kazandırırken yaşam kalitenizi ve enerjinizi de belli bir seviyeye taşıyabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde, bilemediğiniz nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle saatlerinde daha fazla içe dönebilir, duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak isteyeceğiniz zamanlar var.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmeyen öğrenme ve kendinizi geliştirme isteğinizle beraber eleştiriye de açık olmalısınız. En iyi olmak için gösterdiğiniz çabanın taktir edilmemesi sizi sinirlendirebiliyor.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda yeni sayfalar açarken daha yumuşak bir geçiş yapmak isteyebilirsiniz. İnsanlarla küs ayrılmamak, her ihtimale karşı kapıyı biraz aralık bırakmak hem daha kolay hem de daha güvenli bir yoldur.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün etkileyici havanız ile çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. İş yerinizde kendinizi stresli ve baskı altında hissedebilirsiniz. Aile bireylerinizden birinin desteğinize ihtiyacı olabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte ortak çalışmalara yönelebilirsiniz. Onun size sunacağı fikirleri ret etmeden önce, bulunduğunuz şartları mantıklı bir şekilde incelemeli ve seçeceğiniz konularda titiz davranmalısınız. Kişisel egonuzun güçlü olması, karşılıklı ilişkilerde istemeseniz de sorun yaratıyor. Bazı şeyleri fark etmelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>