Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gözlemcisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşkta mutluluğu çoktan hak ettiğinizi biliyorsunuz. Sonunda da hak ettiğiniz mutluluğa kavuştunuz. Bugün ikinizin de aklından aynı program geçiyor. Gerçekleşme olasılığı yüksek gözüküyor.

Değişik planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız vardı. Bu kuşkular yerini umuda bıraktı. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler olabilir.

Hayatınızdaki tek olumsuzluk zaman zaman para sıkıntısı çekmeniz. Bugün ve önümüzdeki günlerde yapmak istediğiniz bazı şeyleri ekonomik nedenlerden dolayı gerçekleştiremeyebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanların olumlu havasından faydalanmayı bilmelisin. Onların heyecanını hissetmeye çalışıp ortak olmak senin için önemli olacak. İhtiyaç duyduğun motivasyonu bu sayede bulman mümkün olabilir.

2 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içinde yaşamınızdaki uzun vadeli bir konu kapanışa geçebilir. Geçmişte bıraktığınız, vedalaştığınız durumların bugün sizlere yeni bir kapı açtığını fark edebilirsiniz. Akışla uyum içerisinde olmaya çalışın.

2 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konuların bolca gündeminde olacak. Kendine gereken dersleri çıkarmış olmanın faydasını ilerleyen günlerde göreceksin. Dağınık bir görüntü içerisinde olacağın bugün, ufak ev kazalarına karşı dikkatli olmanı gerektirecek. Çevrene yeni insanları dahil ederken, ilk etapta kalbinin gizli sırlarını paylaşmıyor olmanın faydalarını göreceksin. Dışarıdan “izleyici” olarak addedilsen de bu tutumun birçok noktada seni kurtarıyor. Sağlığını yakından ilgilendiren alışkanlıklarını değiştirmekte güçlük çeksen bile bir müddet uzak kalmaya karar verebilirsin.

2 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsızlığınızın faturasını çevrenizden çıkarıyorsunuz. Onların nazınızı çekmek zorunda olduklarını düşünüyorsunuz. Oysaki bu konuda karşı tarafın sizin için oluşturduğu değer duygusundan yiyorsunuz. Kimse sizin nazınızı çekmek zorunda değil. Lütfen sizin değerli olduğunuzu kendiniz kendinize hissettirin, başkasından böyle bir şey talep etmeyin.

2 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde fikir çatışmasına girmemeye özen gösterin. Bilemediğiniz konularda dolayı yaşayacağınız anlaşmazlıklar gün boyu canınızı sıkabilir. Gizli kalan olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yaratıcı ve keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz.

2 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi geniş pembe fırçayla boyuyorsunuz, ancak bu iyimserlik tuzaklarla doludur. Kesin olmayan düşünce yüce idealleri gözükara teşebbüse dönüştürür. Güveninizin ayrıntıların üstesinden geleceğini sanmayın.

2 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

2 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda normalden daha mütevazi olmayı tercih edebilirsiniz. Varlığınız talep görse bile, kendinizi ev içi zevklere adamak dışarı çıkmaktan daha tatmin edici olabilir. Kendinize lezzetli yemeklerin teslim edilmesine izin verin ve bir film maratonunun tadını çıkarın! Kendi başınıza zaman geçirmek zihninizi gevşetebilir ve harika bir yeni plan veya yeni bir fikir için ilham verebilir hatta daha fazla para kazanmak için çok yararlı bir yol tasarlayabilirsiniz. Bu konsepti düşünmek ve geliştirmek size dört gözle bekleyeceğiniz heyecan verici bir şey verebilir.

2 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşkolik bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Hemen kendinize biricat ediyorsunuz. Yeni keşifler peşindesiniz. Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorularla bocalamak yerine, kesin çözüm bulmayı deneyin.

2 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

2 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz modunuz düşük olabilir. Dış koşulların kafanızı karıştırabileceği bir gün olduğundan kendinizle kalmak daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Meditasyon gibi çalışmalar yapabilirsiniz.

2 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

2 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 51" R
Ay
Başak
14° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 47"
Venüs
Koç
18° 05' 29"
Mars
Balık
21° 37' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 11"
Satürn
Balık
15° 35' 48"
Uranüs
Boğa
21° 45' 35"
Neptün
Balık
28° 34' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 24"
Lilith
Başak
22° 10' 34"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>