Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu sıralar hatalı adımlar atmamaya özen göstermelisiniz. Aile ilişkilerinde karşılıklı önyargıların olumsuz etkileri, sanıldığından fazla olabilir. Önünüzdeki güzel günler ilk adımlarınızı bekliyor.

Kendinizi sakınmaya çalıştığınız gelişmelerde müdahil olmanızı gerektiren yükümlülükleriniz var. Bugünlerde, inisiyatif kullanmanız gereken konularda çekimser durmanız biraz güç.

Birikim konularında sağlamcısınız. Kendinizi çok kolay ele verdiğiniz küçük zaaflarınız var, büyütmemeye bakın. Son zamanlarda aldığınız haberler pek sağlam kaynaklardan gelmiyor.

Yaşama dair çabalarınız övgüye değer. Ama bu çabayı yaşamdan elinize kalana gösteriyorsunuz. Daha güvenli değerlendirmelerle, hayatı son kertesine kadar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize yol açabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk ışıklarında 01:52-14:47 arası Ay, boşlukta hareket ediyor. Devamında 14:47'de İkizler burcuna geçen Ay, evlilik ve ilişki hayatınıza ışık tutacak. Partnerinizle sosyalleşeceğiniz, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ay'ın Kiron ile kurduğu uyumlu açı sayesinde sevdiğinizle geçmişte yaşadığınız ne varsa unutup, tutkuyla yola devam edebilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemleri erteliyorsun!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. İçindeki endişe duygusunun bir sebebi var elbette. Önümüzdeki günlerde önemli kararlar almak zorunda hissedebilirsin kendini. Konfor alanından çıkmak istemeyişin problemleri ertelemene neden olabilir. İsteklerinin peşinden gidebilir ve güç sahibi olanların desteğini alabilirsin. Günün bir kısmını, uzun süredir ihmal ettiğin ailene ayırabilirsin. Çocukların varsa, eşinle çocukların eğitimi konusunda bazı fikir ayrılıkları yaşaman mümkün. Gün senin için her ne kadar zorlayıcı geçse de duygusal direncin baskın çıkacak. Akşam saatlerinde hoşlandığın, keyif aldığın etkinliklere yöneleceksin.

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Abartılı harcamalarınız sebebiyle bütçenizi dengeleyemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı arkadaşlarınız maddi anlamda masraflarınızın artmasına sebep olabilir. Bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız bunu ifade etmelisiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında koşullar çok hareketli ve destekleyici olabilir. Ancak bugün görüşmeler ve karşılıklı durumlar açısından daha önemli sayılır.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size destek olacak kişilerle tanışmak size çok daha iyi gelecektir ve maddi konularda da başarılı olacağınız bir gündesiniz. Detayları da göz önünde bulundurun.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bu arave sosyal yaşamındaki arkadaşlarını memnun etmekten yorulmuş olabilir ve artık kendine dönmenin zamanı geldiğinin farkına varabilirsin. İlişkilerini gözden geçirme kararı alman mümkün. Yakınlarının bazı tavırları senin de karar almanı zorlaştırabilir ve verilen sözlerin tutulmaması kontrolü kaybetmene neden alabilir.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal bir fırsat görüp kariyerinizi veya sosyal planlarınızı buna göre değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu değişim başkaları tarafından nasıl algılandığınızı değiştirebilir.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati partnerinizin bugün aşırı ilgi beklemesine neden olur. Bol konuşmalı ortamlarda neşeli saatler geçirebilirsiniz. Fakat kalıcılık olmaz. Yüzeysel ilişkiler kurup birden çok işi aynı anda halledersiniz. Ortaklık tekliflerine açık bir gündesiniz. Merakınızı ilginizi çeken sohbetlerle vakit geçirmek akıllıca olacaktır. İş projelerinizi yeniden gözden geçirmek, fikir tartışmalarına katılmak, yeni kültürler hakkında bilgi edinmek için harekete geçin.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 13' 46" R
Ay
Akrep
10° 46' 58" R
Merkür
Boğa
08° 21' 23"
Venüs
Boğa
27° 29' 54"
Mars
Koç
16° 11' 54"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 23"
Satürn
Balık
18° 11' 47"
Uranüs
Boğa
23° 35' 33"
Neptün
Balık
29° 28' 13"
Plüton
Kova
02° 01' 12"
Chiron
Koç
21° 47' 46"
Lilith
Başak
25° 43' 30"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 21/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>