Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz adına sorun yaşamaktan vazgeçmelisiniz. Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz, ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir.

Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz. Hiç yakınmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkına varamıyor olabilir. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var.

Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, ama bazılarını erteleyebilirsiniz.

Gece yarısından sonra kendinizi denetlemenizde yarar olacak. Alkolün yan etkilerine karşı kontrolü elde tutmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli, bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, zamanı durdurmak isteyeceğiniz saatler olabilir. Geçirdiğiniz zor günlerinizde arkadaş canlılığınızın sonuçlarını aldınız. Bu dostluklar size bugünlerde mutlu sürprizler yaşatabilir. Ummadığınız bir kişiden göreceğiniz tuhaf bir davranış, kafanızı biraz karıştırabilir. Buna dikkat etmelisiniz.

20 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 05:46 Güneş-Chiron arasındaki mücadeleci görünümü, hızlı ve gayet aktif bir şekilde kendinize yeni bir sayfa açmak niyetinizi gösteriyor. Cesaretli ve kendinize güvenlisiniz. Hatta bugünlerde hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilir, fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmezsiniz. Ancak lütfen insanlarla aranızdaki ilişkiyi, dostlarınızı, kardeşçe paylaşımlarınızı bir daha düşününüz. Birileri gücenmesin, kırılmasın diye kendinizden taviz verdikçe, bunun aslında pek de işe yaramadığını bazı insanlarda görüyorsunuz. O zaman gelin, kimlere destek olacağınızı kimlere olmayacağınızı kafanızın içinde bir belirleyin. Yoksa karşılığını alamıyorsunuz diye çok üzülürsünüz. Saat 03:42-17:35 arasındaki Ay-Boşluk süresince kafanızı bir şeylere takarsınız. Başkalarıyla anlaşmak pek kolay olmaz. Problemleri çözmek zor olabilir. Dikkatli ve tedbirli olmak gerekir. Boşlukta yapılması gereken en olumlu hareket, rutin programı uygulamak, sıra dışı bir şeyler yerine gidişata ayak uydurmaktır. Yani akıntıya karşı yüzmenin pek bir faydası yoktur. Saat 17:35 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Önümüzdeki iki gün boyunca ilişkiniz veortaklıklarınız ön planda yer almaya başlar. Sizden farklı düşünen partneriniz veya bazı kişilerle iletişimde bulunmak kolay olmayabilir. Yine aynı problemler, meseleler diye içinizden geçirirsiniz. Sıkıldığınızda tepki göstermekte gecikmezsiniz. Gerginlikten uzak durmak için sakin olmamız gerekecek. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin düşündüklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymalısınız. Saat 19:22 Güneş-Uranüs görünümü, sizin arzu ve isteklerinizle çevrelenmiş bir hayata, gönlünüzce yaşayacağınız bir aşka, dünyanın zevkinin tadına varma anlamında sizi heyecanlandırıyor, heveslendiriyor. Dünyaya bir kere geldim yahu diyoruz. Diyoruz da, bir yandan da mevcut parasal konuları halletmemiz, üstümüze düşen görevleri de yapmamız lazım.

20 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Çözüm üretiyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Seni hiç sakin bir gün beklemiyor! Sosyal yaşamında ön plana çıkmak isteyebilirsin. İddian ve cesaretinle birlikte bunu gerçekleştireceğine şüphe yok. Kendine olan inancın tam. Tüm kaygılarından ve endişelerinden sıyrılıyorsun. Gün içerisinde aldığın sorumluluklar, üstlendiğin görevler seni korkutmuyor. Bilakis özgüven kazanmana neden oluyor. Bu esneklik ile rahat bir şekilde hareket edebileceksin. Bu durumçevrenin dışında sosyal alanlarını da etkiliyor. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle kısa süreli inatlaşmalar yaşayabilirsin. Onun dediğim dedik tavrına sen de benzer karşılık vereceksin. Akşam saatlerinde ailenle vakit geçireceksin. Kardeşinin işiyle ilgili sorunlarına çözüm üreteceksin.

20 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve aidiyet hissettiğiniz kişilerle duygu bağınızı kuvvetlendirmek isteyebileceksiniz. Bağlanma korkusu veya geçmişte yaşadığınız korkularınızla yüzleşebilirsiniz.

20 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işte beraber çalıştığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hizmet aldığını konu veya kişilerle ilgili sıkıntı içine girebilirsiniz. Bugün karar vereceğiniz plan ve programlarda aksamalar yaşanabilir. İşe kendinizi vermeme söz konusu olabilir. İşyerinde zaman bulamayıp yapamadığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

20 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündelik yaşamınızda ve çalışma ortamınızda geçirebileceğiniz üretken, verimli, çalışkan bir gün olabilir. Size yardım eden dost ve arkadaşlarınız hayatınızı kolaylaştırırken onların da beklentileri olduğunu unutmayın.

20 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay burcu maddi anlamda atılım yapmak için, içinde bulunduğumuz zamanları değerlendirebilirsiniz. Özellikle değerli madenler, kuyum ve antika ile uğraşan Yay burçları için şanslı zamanlar. Bilinçaltında biriktirdikleriniz ve ön yargılarınız aileniz ve evinizle ilgili konularda kendi kendinize sorun yaratmanıza sebep olabilir.

20 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde geçmişin yükünü yoğun hissedip, endişe ve kaygıya kapılabilirsiniz. Akşamüstü konular değişir. Enerji aniden yükseldiği için gerginlik, yönsüzlük olabilir. Bedensel faaliyet iyi gelir.

20 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki güçlü etkileşim size, sevdiklerinizle beraber yurt dışında yaşamak orada yuva kurmak gibi ani kararlar aldırabilir. İş projelerinizdeki gelişmelerle sosyal çevrenizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Sizin gibi maceraya düşkün, yenilikleri merak eden bir kişiye bu süreç adeta bir sihirli değnek değmişcesine iyi gelecektir.

20 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

20 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 36" R
Ay
Akrep
25° 08' 46"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 19' 04"
Mars
Balık
26° 09' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 07"
Satürn
Balık
16° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 46"
Lilith
Başak
22° 49' 34"
True Node
Koç
15° 34' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>