Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aklın Karışabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 10%

Bugün çok uzun süredir olduğunuzdan daha kendinden emin ve rahat hissediyorsunuz. Söyleyebileceğimiz tek şey şu ki; zamanı geldi! Çok başarılısınız ancak neden bunu kabul etmekte zorlanıyorsunuz? Ah, peki önemli olan, sonunda elde ettiğiniz şey. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle biraz rahatlamak ve sosyalleşmek için başınızı masanızdan yeterince yukarı kaldırmaya çalışın. İşe o kadar odaklandınız ki, ilişkilerinize çok zaman ayıramadınız. Bugün değer verdiğiniz insanlarla kaliteli zaman geçirin.

Bazen kendinizi sizi yoran fiziksel bedeninizden bağımsız hissediyorsunuz. Bilgisayarda veya fiziksel aktivite yerine zihinsel enerjiye odaklanan bir işte çalışıyorsanız bu durum daha da kötü olabilir. Bugün vücudunuzun sistemlerini yeniden şarj etmeniz gerektiği gibi hissedebilirsiniz. Vücudunuzu bir banka hesabı gibi düşünün: sağlıklı kalması için vücudunuza düzenli olarak enerji yatırımı yapmanız gerekir. Biraz vitamin almayı veya egzersiz yapmayı düşünün.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Bugün ajanda kullanmaya gayret et. Günün etkileri düşüncelerinde dağınıklıklar ve parçalanmalar yaratabilir. Planlama yaparken, kendi enerjini de göz önüne al; böylece en zorlu projeleri bile daha kolay tamamlayabilirsin. İşleri teker teker yap ve mümkün mertebe dikkatini dağıtacak şeylerden kaçın. Çok fazla stres yapma. Unutma ki bugünün yarını da var.Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla o ya da bu şekilde ilişki kurmak kolay olmayabilir. Muhtemelen bu aralar söylemek istediğiniz herhangi bir şeyi aktarabilmek için birisini tercüman olarak işe almanız gerekecek. Gümbür gümbür geliyor olabilirsiniz ve diğerleri bu duygu patlamasıyla baş etmeye hazır olmayabilir. Zekice imalarınızı hemen fark edemezlerse hiç şaşırmayın. En iyi yol her şeyi harf harf hecelemeniz olacak.

20 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim hayatı, hak ve adalet konuları, yasal süreçler ve başvurularla ilgili yenilikler, yeni kararlar ve yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Beklenmedik bir şans yakalayabilir veya umutsuz olduğunuz bir konuda işler lehinize dönebilir. İsteme enerjisinde olmalı, dilek ve dualara ağırlık vermeli.

20 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanların bazı sırları gün yüzüne çıkabilir. Şaşıracağın gelişmeler yaşanırken yakın arkadaşın ile yüzleşmen gerekebilir. Akşam zihnini dinlendirmek isteyebilirsin. Meditasyon yapıyorsun. Kendine sosyal medya detoksu yapabilirsin. Ayrıntılar ile dolan zihnin yorgun düşebilir.

20 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden sakladığınız bazı konular üçüncü kişiler tarafından ortaya çıkarılabilir. İlk tepkileri o sert olsa da sebeplerinizi dinlediklerinde size hak vereceklerdir. Siz de özür dilediğinizde ev ortamınız daha ılımlı bir havaya kavuşacak.

20 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlerken duygusal açıdan huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Evde fedakarlık ve hassasiyet içeren koşullar da olabilir.

20 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddiyatla alakalı olarak artıya geçtiğiniz bir zamandasınız. Aşk hayatınızla alakalı deneyimleri hayatınıza çekeceğiniz bir evredesiniz...

20 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal ve şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

20 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkide iletişim kurmanın yeni yollarını bulmanız gerekiyor. Partnerinize karşı oyunlar hazırlamak bunlardan biri olmamalı. Artık yetişkinsiniz değil mi?

20 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

20 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

20 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

20 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, sonradan pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında pek umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili birçok konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

20 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 41' 06" R
Ay
Terazi
26° 38' 23" R
Merkür
Koç
16° 10' 44"
Venüs
Koç
22° 27' 31"
Mars
Balık
24° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 59"
Satürn
Balık
15° 56' 23"
Uranüs
Boğa
21° 57' 20"
Neptün
Balık
28° 41' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 45"
Lilith
Başak
22° 34' 08"
True Node
Koç
15° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>