Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmişten Ders Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de farklı bir şekilde alınabilir.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Birileriyle konuşursan daha iyi hissedeceksin. Şu anda, karmaşık bir ilişkiyi çözmeye çalışıyorsun. Bir aile üyesiyle sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. Romantik yaşamında da zorlayıcı bir dönem olabilir Meseleye dahil olan biriyle konuş. Objektif bir bakış açısına ihtiyacın var. Bir dost veya terapistle konuşmak işini görür. Seni gerçekten anlayan biriyle dertleşmelisin.Anne ve babanız gününüzde önemli bir yer tutabilir. Size yakın oturuyorlarsa belki onları ziyarete gidersiniz. Onlarla birlikte bir akşam yemeği yemek ve en son gelişmeleri paylaşmak için güzel bir zaman olabilir ya da eğer uzakta yaşıyorlarsa, onlarla telefonda sohbet edebilirsiniz. An itibariyla sizi özlüyor olabilirler, bu yüzden onları ihmal etmeyin! Birkaç espri ve komik hikaye anlatarak onlarla tekrar bağlantı kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcılığının sınırı olmayacak. Bir şeylere daha iyi odaklanabilirsin. Çözülmesini istediğin konulara öncelik vermen bu konularda iyi gelişmeleri kapına getirebilir.

20 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burcu, bugünyerinde strese karşı dikkatli olun. Bugünhayatınızda bazı değişiklikler olacak. İş arkadaşlarınızla yaptıkları hata üzerinden yüklenmeyin. Yaşananlarla yüzleşmek isteseniz de görmezden gelmeniz daha iyi olacaktır. Günü sonuçsuz bir şekilde geçirmeyi başarabilirseniz, bunu yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün oldukça düzensiz ve kaotik hissedeceksiniz, bu da tipik rutininizden kaçmayı her zamankinden daha cazip hale getirecek.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte göz ardı ettiğin konular karşına çıkabilir. Tecrübelerinden yararlanmak ve bu durumdan herhangi bir zarar görmek istemeyeceksin. Bugün çift ruhlu bir gün. Rutin sağlık kontrollerini ihmal etmek istemeyeceksin. Ailesinden uzak yaşayan bir Yay burcuysan, özlem duygun ağır basabilir, sürpriz ziyaret organize edebilirsin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Spekülasyonla kaybettiğiniz maddi varlığınızı yeniden elde etmek için hukuki yollara başvuruyorsunuz. Bu süreç sizi çok yıpratsa da hukuksal anlamda bütün şartlarınızı zorlayacak ve süreci stresli bir şekilde takip edeceksiniz. Bu süreçte kendinizi kaybetmeyin. Sağlığınıza dikkat edin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapacağınız zamanlar var. Hayatınızla ilgili bazı konularda olayları daha net görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde sonlanmalar meydana gelebilir.

20 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin konuşma şimdi açık ve özlü. Ayık kararlar soyut düşünce üzerinde öncelik kazanıyor. Çalışma ve hassa düşünce gerektiren projelere başlayın veya organize edin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birtakım kişisel değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Belki gidip saçlarınızı kestirir ve görünüşünüzü değiştirirsiniz. Ya da bazı yeni kıyafetler satın almaya karar vermeniz de mümkün. Farklı bir tarz yaratmak için gardırobunuzdaki bazı parçaları değiştirmek isteyebilirsiniz. Bugün görüntünüzle oynamaktan keyif alacaksınız. Etkileyici bir izlenim yaratmak hoşunuza gidiyor, bu yüzden kendinize çeki düzen vermekten ve iyi görünmekten çekinmeyin!

20 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanlar normalden çok daha ciddi görünebilir. Hatta onlardan uzaklaşmaya ve saklanmaya bile karar verebilirsiniz. Durumun gerçekten sizi etkilemiyor olma ihtimalini düşünün. Siz odaklanmayı başarırsanız etrafınızdakilerin bu davranışları yalnızca kendilerine zarar verecek. Gözünüz hedefte olsa da kalbinizin attığı yer dikkatinizi dağıtabilir, eğer buradan güzel bir aşk hikayesi çıkacaksa dağıtmalıdır da!

20 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün zeki fikirlerinizin, başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddi konularda, duygusal nedenlerle savurganlık yapmamalısınız.

20 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz ve görüşme ya da toplantı trafiğiniz olabilir. Yurt dışı bağlantılı işler ya da eğitim konularında bir adım atmak istiyorsanız uygun bir gün. Ancak büyük adımlar için doğru zaman olmadığını unutmayın.

20 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda sizi rahatsız eden bazı sorunlarınızı sevgilinizle paylaşmadığınız için huzursuzluğunuz devam edecek. Sevgilinizin desteğini alırsanız, kendinizi rahatlamış hissedersiniz. İşinizle ilgili planlarınızın yavaş geliştiğini düşünebilirsiniz, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacak, ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

20 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 54" R
Ay
Akrep
23° 29' 49"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 09' 18"
Mars
Balık
26° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 17"
Satürn
Balık
16° 08' 44"
Uranüs
Boğa
22° 04' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 19"
Lilith
Başak
22° 48' 42"
True Node
Koç
15° 34' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>