Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Ne şanslı bir gün, özellikle de sevgilinize bir şey hakkında söz vermeyi umuyorsanız! Bu kişi ilişkinizin kalıcı olmasını istiyor ve hatta belki düğün düşünüyor. Yaratıcı enerjiler yüzünüze kesinlikle kaybolmayacak bir ışık getiriyor, bu nedenle ikiniz bir araya geldiğinde çok iyi göründüğünüzden emin olun. Bu gece bir şey konusunda hazırlıklı olun. Yarın uyandığınızda, aynı olmayacaksınız!

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İşinizde eğlenceli bir şey üzerinde çalışma şansınız varsa, bunu yapmaya çalışın. Bir web sayfası tasarlamak için biraz zaman harcayın. Arkadaşlarınıza veyaarkadaşlarınıza komik e-postalar gönderin. Mizah duygunuz şu anda artacak ve siz sadece oyun oynamak isteyebilirsiniz! Bu iyi ruh halinizi çevrenizdeki neşelenmeye ihtiyacı olabilecek kişilerle paylaşmaya çalışın.

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Değişken bir günündesin. Fikrin on beş dakikada bir değişiklik gösterecek. Bir gün kendini bir yapı firması kurmaya karar verirken; öbür gün yeni seyahat acentan üzerine düşünürken bulabilirsin. Kalıcı bir yol seçmelisin. Vakit kaybediyorsun ve hemen karar vermezsen arkada kalacaksın. O halde bekleme ve ilerle!Kişiliğiniz son birkaç hafta içinde, belki de çok az değişiklik gösteriyor olabilir ama bugün çevrenizdekiler görüşlerinizi değiştirebilir. Daha fazla saygı ve takdir kazanmanız muhtemeldir. Bu aynı zamanda kendinizin görebileceğiniz ve geliştirmeye devam edeceğiniz şekilde sizi değiştirecek. Geçen ay olduğunuz kişi siz değilsiniz. Gelecek ay muhtemelen daha da güçlü olacaksınız. Sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile üyesi yardımına ihtiyaç duyabilir. Onun sorunlarını çözmek için uğraşmak seni meşgul edecek. Yapılması gereken diğer işleri de aksatmamak için çok yönlü olmaya çalışmakta fayda var.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay, Yengeç ayı duygusal hassasiyetlerinizi yükseltirken, şu anda hayatınızda neyin yolunda olup neyin olmadığını daha iyi anlayacaksınız. Bu arada, Merkür ve Uranüs arasında devam eden bir kare, yönünüzde karışıklık yaratabilir. Bu enerjiyi ihtiyaçlarınızı ilk sıraya koymak ve pozisyonunuza saygı duymayan ve onurlandırmayan herkesten uzak durmak için bir bahane olarak kullanın. Neyse ki, bu öğleden sonra Ay ve Jüpiter arasında yararlı bir bağlantı, hayatınızdaki olumlu etkilerle bağları güçlendirmenize izin verirken, iyimserliğiniz ve kişisel gücünüzle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır.

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın sorunları tek başına çözmeye çalışman seni daha fazla yoracak. Çevrendeki kişilerin sosyal medya paylaşımları seni düşündürebilir. Son dakikada gelişen durumlar, planlarının değişmesine neden olabilir. İlişkisini yakın tarihte sonlandıran bir Yay burcuysan, sevgilinle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişiler ile iletişiminizi sonlandırabilirsiniz. Sizi aksız yere eleştirenlere acımasız tavırlar sergilemek yerine daha sakin ve makul bir tutum içinde olmalısınız. Unutmayın, sessizlik ve işini iyi yapmaya devam etmek bazılarına verilecek en güzel cevaptır.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Duygularınızı ihmal etmemelisiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kredi çekmek gibi konular için uygun bir gün olmamakla beraber acil olmayan ihtiyaçlarınızı karşılamayı ileriki günlere bırakmanızda fayda var.

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çoğunlukla duygularınızın ne yöne gittiğini veya yaklaşan yeni olayların bu dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceğini düşünmekten pek düşünmüyorsunuz. Ancak gezegenlerin bugünkü açısı tüm teorilerinizi ve hırlarınızı bir kenara bırakırsanız nasıl olacağına dair kendinize doğru bir bakmanız konusunda yardımcı olacak. Verdiğiniz nasihatları kendiniz uyguluyor musunuz acaba?

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızdan biriyle tatmin edici bir sohbet etmek, bugün sizi zihin dünyanızda bir gezintiye çıkarabilir. Fiziksel alanı paylaşmanın zorluklarını çözmek daha zor olabilir. Diğer kişiden biraz uzak durmanın, onunla konuşmak için size daha fazla şey verebileceğini unutmayın. Bunu yumuşak bir şekilde yapmak ve şartlar uygunsa açıklamak, karşınızdakinin sizi yanlış anlamasını önlemelidir.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Borçlar, krediler, miras ya da ortak para kaynaklarıyla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ailenize ya da yakınlarınıza parasal destekte bulunmanız gerekebilir. Ya da siz onlardan destek alabilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor. Kariyerinizde yükselme arzunuz var. Çok büyük atılımlar yapabilir, ilişkilerinizi zorlayabilirsiniz. Fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu fırsatları faydaya çevirmek için oldukça gayret etmeniz gerekecek. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor.

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 24' 12" R
Ay
Kova
09° 05' 51"
Merkür
Koç
17° 18' 35"
Venüs
Boğa
02° 14' 27"
Mars
Koç
00° 30' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 32"
Satürn
Balık
16° 39' 50"
Uranüs
Boğa
22° 24' 17"
Neptün
Balık
28° 56' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 56"
Lilith
Başak
23° 26' 58"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>