Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Paylaşımlarını Azaltıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Başkalarının size ilgi duyup duymadığı konusunda şüpheleriniz mi var? Kendinize güven vermek isterseniz, bugün dış görünüşünüz için biraz çalışabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz, fakat aynı zamanda bunu abartmamanız gerektiğini de biliyorsunuz. Günün enerjisi zaten doğal çekiciliğinizle birleştiğinde, kendinize fark yaratacak özel bir dokunuş katacaksınız.

Alışkanlıklarınızın ve davranışlarınızın dökümünü yapmanız önemlidir. Geliştirmiş olduğunuz belirli yollara bakın ve sizin için çalışanlar ve çalışmayanlar için notlar alın. Muhtemelen, bu rutinden kurtulmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz ve kendinize yeni fırsatlar yaratmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Bir çok açıdan boşa kürek çektiğinizin farkında bile olmayabilirsiniz. Hiç bir yere çıkmayan yollarda enerjinizi tüketmeye devam etmeyin.

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Yapmakta olduğun şeye artık bütünüyle inanmıyor gibisin. Acaba bunun sebebi biraz hızlı hareket etmen olabilir mi? Ayrıca sosyal hayatının da biraz yavaşlaması söz konusu – tam da bu konuda hızlanmak istediğin dönemde. Astral enerjinin etkileri şaşırtıcı değil mi? Ama hayal kırıklığı yaşamana gerek yok çünkü bu konuda yapabileceğin bir şey yok.Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir toplulukla birlikte hareket etmek zorunda kalmak seni önemli derecede etkileyebilir. Kimsenin seni kısıtlamasına imkan vermemelisin. Başkasının sana bir şeyler dayatmaması için ısrarcı olmak sana yarar sağlayacak.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alacağınız günlere doğru ilerliyorsunuz ve bunun farkındasınız. İşinizle ilgili uzmanlığınızı artırmak için bir kursa kayıt olabilir veya seminere katılabilirsiniz. Maddi isteklerinizin ön planda olduğu günlerden geçiyorsunuz. Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Önümüzdeki günlerde daha çok paraya ihtiyacınız olabilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın songününde çalışma arkadaşlarınla vakit geçirmek için planlar yapabilirsin. Yaptığın değişikliklerin etkisi seni mutlu edecek. Eğitim hayatını yarım bırakan bir Yay burcuysan, tekrar atağa geçebilirsin. Duygusal konularda biraz daha içe kapanık bir döneme girebilirsin. Kimlerle neleri paylaştığına daha çok dikkat etmek isteyeceksin.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda beklentileriniz karşılanmıyor olabilir. Duygularınızı ifade ettikçe eksik kaldığınız yönler ortaya çıkacaktır. Bu eksiklikleri tamamlamak isteseniz dahi bunların hepsini gerçekleştiremeyebilir ve kısa süreli duygusal bir geçiş yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ailevi konularla uğraşabilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Eskiye yönelik konular açılabilir. Uyum ve denge arayışınız gün içinde devam edecektir. Akşam saatlerinde sıkışmalar devam edebilir. Bitişler söz konusu. Uğraştığınız konularda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizi veya finansal durumunuzu dengelemek veya yeniden düzenlemek için iyi bir konumdasınız. Problemlere pratik çözümler geliştirme, diplomatik tartışmalar ve ekip çalışması gibi konularda bugün ekstra yeteneklisiniz. Doğal bir yeteneği keşfetmek veya geliştirmek isteyebilirsiniz. Gün ilerledikçe, sosyal hayatınız ve planlarınız hakkında bir heyecan duygusu var.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanız. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle olan diyaloglarınıza dikkat edin, sağlıklı iletişim kurmanın önem kazandığı günlerdesiniz. Merkür retrosu sizi yakın çevrenizle ilişkilerinizde etkileyecek. İletişim problemleri yaşanabilir, eski meseleler tekrar gündem haline gelebilir.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gereğinden fazla sakin ve mesafeli birisiniz. Sevgilinize yaklaşımınız, onun sorunlarına çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son zamanlarda işlerinizde bir yoğunluk var. Yoğunyaşamına alışıksınız. Üstelik etkin olduğunuz, yeteneklerinizi ortaya serebilecek olanaklar bulduğunuz biryaşamından hiç de rahatsız değilsiniz. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Hazımsızlık probleminiz artabilir.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>