Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mantık Devreye Giriyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yakın çevrenizde gerçekleşen bazı kısa geziler ve komşularınızla bağlantı kurmak, size sosyoekonomik durumunuzu ve muhtemelen profesyonel duruşunuzu iyileştirmenin yolları hakkında düşünmenizi sağlayan ilginç bilgiler getirebilir. Manevi ve felsefi tartışmalar da söz konusu olabilir. Ek olarak, kendi sezgileriniz de dışardan gelen bilgiler kadar değerli olabilir. Sezgilerinize güvenin ve kalbinizi dinleyin.

Bugün biraz “arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Hızlı bir tempoda hareket ediyorsun. Göksel enerjiler seni gergin hissettirebilir. Kafein ve şekerden kaçınman gerek yoksa iyice enerji patlaması yaşıyor olacaksın! Gün boyunca küçük yürüyüşler yaparak kendini dengede tutmaya çalış. Ya da bir şekilde zihnini boşaltabilmek için molalar ver. Denediğin takdirde birçok şey başarabilirsin, ama duygularının çok hassas olacağı bir gündesin.Çoğunlukla duygularınızın ne yöne gittiğini veya yaklaşan yeni olayların bu dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceğini düşünmekten pek düşünmüyorsunuz. Ancak gezegenlerin bugünkü açısı tüm teorilerinizi ve hırlarınızı bir kenara bırakırsanız nasıl olacağına dair kendinize doğru bir bakmanız konusunda yardımcı olacak. Verdiğiniz nasihatları kendiniz uyguluyor musunuz acaba?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyguların üzerinde daha çok kontrol sağlamakta yarar var. Ani tepkiler vererek hem kendine hem de yanındakilere zarar vermekten kaçınmalısın. Mantıklı kalmaya çalışmak daha yapıcı olmanı sağlayabilir. Gelişmeye açık olmalısın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burcu, bugün aklın kalp meselelerinde olacak olsa da, o özel birinin seni bugünkü görevlerinden uzaklaştırmasına izin vermemen önemli olacak. Evden çalışıyorsanız flörtöz mesajlarla boşa harcanan zamanı telafi etmek için fazladan saatler harcamak zorunda kalabilirsiniz. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde, romantik bağlantılarınızda var olan herhangi bir altta yatan gerilim, özellikle şu anda bir ev ortaklığı içindeyseniz, yüzeye çıkabilir. Bu gece kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın, yoksa beklemediğiniz bir çatışmayla karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hatır gönül işleri bitiyor! Seni zor duruma düşüren kişilerle, arana mesafe koymak isteyeceksin. Maddi konularda ayın sonuna doğru sorun yaşamamak için aşırı harcama yapmaktan uzak duracaksın. Duygusal olarak çıkmazda hissettiğin konular gündeme gelebilir. Sevgi ihtiyacın da artarken seçim yaparken mantıkla hareket etmek isteyebilirsin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahne önünde sizleri zor durumda bırakmak isteyenler olabilir. Sizlere duygusal olarak yön tayin etmek isteyeceklerdir. Bu durum sizi demoralize etse bile kendinizi silkeleyerek yeniden gücünüzü ortaya koymaya sebep olacaktır.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında İkizler’de, daha sonra Yengeç’te olacak. Günün ilk yarısında karşılıklı konularda daha hassas olabilirsiniz. Akşam saatlerinde de duygusal açıdan bağlayıcı konular var.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

15 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz alışılmışın dışında zaman geçirmeniz muhtemeldir. Mahremiyet konusunda bazı eksiklikler yaşıyor olabilirsiniz; bazı şeyleri sindirmek, anlamak ve hissetmek için zaman ve alana ihtiyacınız var. Yeni bir şeye başlamaktansa, hâlihazırda devam eden projeleri düzenlemek daha iyidir. Bugün insanlarla iletişiminizde rahat olsanız da dürtüsel bir hareketle ilerlememeye çalışın.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Güçlü sezgileriniz sayesinde yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle olan diyaloglarınıza dikkat edin, sağlıklı iletişim kurmanın her zamankinden daha fazla önem kazandığı günlerdesiniz. Özellikle eski meseleleri tekrar gündeme getirmemeye özen gösterin.

15 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu fazla dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yandan da ferahlayacaksınız. Size önem veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

15 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 33" R
Ay
Balık
25° 13' 41"
Merkür
Koç
19° 07' 27"
Venüs
Boğa
06° 13' 38"
Mars
Koç
02° 59' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 60"
Satürn
Balık
16° 56' 23"
Uranüs
Boğa
22° 35' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 45"
Lilith
Başak
23° 48' 30"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>