Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tavrını Güncelliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, ormanlar kralı rolünü üstlenebilirsiniz. Kendiniz için ayağa kalkmanız ve üzücü bir duruma son vermeniz gerekebilir. Belki de birilerinin sizden faydalandığını hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi savunmaya ve duygularınızı ifade etmeye hazırsınız. Ya da sevdiğiniz biri sinirlerinizi bozmuş olabilir, bu yüzden bazı sınırlar belirleyip fiziksel ve duygusal alanınızı koruyun.

Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Bugün moralinizi yükseltmek için güzel bir müzik açın; özellikle de yalnız hissedecek olursanız. Müzik Yay burcu üzerinde başkalarında sohbetin yarattığına benzer güçlü bir etki yaratıyor, çünkü onun sayesinde derinlerde kalmış yönlerinizle bağlantı kurabiliyorsunuz. Hiçbir şey hassas mizacınıza ahenkli ritimler kadar teselli ve umut vermiyor. En sevdiğiniz müzikleri açıp şarkı söyleyin ve hatta dans edin, gününüzün olabildiğince keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir ilişki gündeme gelebilir bugün. Aşka daha fazla odaklanman olası. Kalbini açacağın kişi seni gerçek anlamda mutlu edebilir. O yüzden içine kapanmaman gerekecek.

18 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay, ay ateşli Aslan'ın içinden geçerken haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirecek. Evren sizinle iletişim kurmanın ve size rehberlik etmenin yollarını arayacağından, şu anda iç sesinizi dinlediğinizden emin olun. Ayın Merkür ve Uranüs ile sert bir t-kare oluşturduğu bu öğleden sonra, yanlış iletişimlere ve lojistik hatalara dikkat edin. Bu titreşimler en iyi planların bile ters gitmesine neden olabilir, bu nedenle uyum sağlamanın ve akışa ayak uydurmanın yollarını ararken hatalarınızın sorumluluğunu kabul etmeye istekli olmanız önemlidir.

18 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Düğümleri burcunda taşınıyor. Eğer çalışmayan bir Yay burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin. Olaylar karşısındaki sessizliğin, her şeyi kabul ediyormuş gibi görünmeni tetikleyebilir. Bu tavrında değişiklik yapmak ve insanların aklındaki seni değiştirmek isteyeceksin. Kendine özel bir akşam hediye etmek isteyip, yemeğe çıkabilirsin.

18 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal ediyorsunuz. Hormonal bazı rahatsızlıklar belkide sizi duygusal iniş çıkışlara götürüyor olabilir. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. İş hayatınızda bir istikrar yakalayacaksınız sadece sabırlı olun.

18 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor.

18 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

18 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşanan ve yaşanabilecek hiçbir şeyi hafife almamalısınız. Size her şey yolundaymış gibi görünebilir ve artık endişelenmenize gerek yok ama herkes aynı şekilde hissetmiyor. Etrafınızdakilerin ruh halini anlamaya ve yardımcı olmaya çalışın. Unutmayın ki sevdiklerinizin kendilerine dair de olsa aldıkları kararlar, direkt veya onları üzdüğü için dolaylı olarak, sizi de etkiliyor.

18 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dolunay’dan borçlar, krediler, miras ya da ortak kazançlarla ilgili konularda etki alıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde yurt dışı bağlantılıya da eğitim süreçleri gündeme gelebilir, ancak beklenmedik blokajlar çıkması mümkün.

18 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size olan kırgınlığı hala devam ediyor. Yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok gibi. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı. İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Birteklifi alabilirsiniz. Fakat çok istekli gitmeyeceksiniz. Ummayacağınız gelişmeler, bu görüşmeyi çok cazip hale getirebilir. Gereksiz harcamalarınız çoğaldı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

18 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 31" R
Ay
Yay
27° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 16' 30"
Venüs
Koç
28° 26' 30"
Mars
Balık
28° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 25"
Satürn
Balık
16° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 13' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 28"
Lilith
Başak
23° 06' 27"
True Node
Koç
15° 26' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>