Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güçlüsün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Gülücükler ve sarılmalar her şey demek değildir ancak birine bolca sevgi ve özgüven hissettirebilirler ve bu inanılmaz bir şey. Bu değerli yeteneği özgürce yaymaktan çekinmeyin. Bugün geri çekilip hayata baktığınızda hissettiğiniz o pozitif enerji her yerde olacak. Bu enerji dalgasını yakalamaya ve etrafınızdaki insanlarla paylaşmaya zaman ayırın, bu bulaşıcı bir his.

Fazladan çaba sarfetmeye hazır olun. Duygusal bağlarınız çerçevesinde, özellikle büyük bir yoğunlukla heyecan yaşayabilirsiniz. Bu hoş olsa da, bugün uyanıp bu hislerin çok fazla şeye mal olacağını fark edebilirsiniz. Bireyselliğiniz bir yere kadar yol kenarına bırakıldı. Hayatınızı kendi şartlarınızda yaşayın!

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Adeta bir akımlı tel gibisin. Elbette önümüzdeki gün, her çeşit değiş tokuşa ve etkileşime olanak sağladığı için tam sana göre olacak. Fikirler zihninde uçuşup duracak ve bazı tesadüfi tanışma ve karşılaşmalar yaşayacaksın. Her ihtimalde gün sonuna kadar heyecan ve gerilim sürecek. Gergin enerjiler, kesinlikle gözle görülür olacak!Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaptıklarınla başkalarını etkilemek isteyebilirsin. İşinde yaptığın ilerlemeyi başkalarının da görmesini sağlamak senin için önemli olacak. Kaydettiğin ilerlemenin fark edilip takdir edilmesi seni mutlu edecek.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artık kişisel sorunları bir kenara bırakıp enerjinizi tamamen yeniye ve geleceğe yönlendireceğiniz bir zaman dilimine geçiyorsunuz. Mars'ın burcunuzda yaptığı hareket sayesinde daha aktif ve hareketli bir gün sizleri bekliyor, uzun zamandır fırsatın bulup yapamadığınız bir hobiye başlayabilirsiniz. Günün sonralarına doğru kariyer anlamında alacağınız bir haber yüzünüzün gülümsemesine neden olacak, motivasyon ve yüksek enerjiyi birleştirdiğinizdekonularında kendinize yepyeni bir kapının açıldığını göreceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda inişler ve çıkışlar yaşasan da ortaya güçlü bir irade koyuyorsun. Uğraştığın sorunların üstesinden tek başına geleceksin. Finansal anlamda elini güçlendirmek için yeni araştırmalara girebilirsin. Yaşam alanını yeniden dizayn etme isteğin artabilir. Ailenden uzak yaşıyorsan, sürpriz bir şekilde yanlarına gitme kararı alabilirsin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal dönüşümün eşiğindesiniz. Doğru hazırlık evresi ile kazançlarınızı artıracağınızı fark ediyorsunuz. Bunun için gerekli çalışmalara başlayabilir ve gerekli yatırımları yapabilirsiniz. Finansal anlamda yapacağınız ayarlamalar sizi başarıya götürecektir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hassasiyetiniz olan konularda endişe duyabilirsiniz. Bu konulara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Yenilenmek istediğiniz bir sürece girebilirsiniz. Finansal olaylarınıza yön kazandırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla emek harcayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin. Rahatlayın biraz. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini gerçekten kara koyun gibi hissediyor olabilirsin. Ve bu daha önceden çok iyi bildiğin bir şey olabilir. Bunun seni üzmesine izin verme. Normlara uymuyor olsanız bile, öyle olmayı gerçekten ister miydiniz? Senin yaklaşımın genellikle etrafınızdakilerin kıskançlıklarına sebep olan (açık bir şekilde söyleyemeseler bile) çok farklı ve benzersiz bir yaklaşımdır. Olduğun kişiyi takdir et. Sonuçta, başka biri olamazsın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte yaşadığınız biriyle olan ilişkiniz şu anda bir gelişim yaşıyor olabilir. Onlarla zaten bir alan paylaşıyorken başka kaynakları da paylaşmanın mantıklı olup olmadığını merak edebilirsiniz. Bununla birlikte, cömert motivasyonlarınız olsa bile, işleri daha yavaş ilerletmek mantıklı olabilir. Maddi konular şu an zihninizi olması gerekenden fazla meşgul ediyor, karar almak için bazı süreçlerin tamamlanmasını bekleyin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzü çok verimli kullanacağınız bir gün. Mars, burcunuzda ilerlerken birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygu ve düşüncelerinizi ortaya koyabileceğinizimkanı sizi bekliyor. Başarı er ya da geç gelecektir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta başında borçlar, krediler, miras ya da ortak kazançlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ailenizle de bağlantılı olan bazı para kaynaklarında kısıtlanma ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sabrın karşılığını yakında göreceksiniz. Bugün, sevgilinizle ilgili hoş haberler var. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir dönemdesiniz. İş hayatınızın problemleri çok yönlü. Takıldığınız konularda biraz detaycılık yapıyor gibisiniz. Kısa bir zamanda ikili bir görüşme içinde ilgi çekip birtakım kazanımlar elde etmeniz söz konusu. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 34" R
Ay
Oğlak
02° 18' 29"
Merkür
Koç
16° 21' 32"
Venüs
Koç
28° 53' 12"
Mars
Balık
28° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 27"
Satürn
Balık
16° 25' 22"
Uranüs
Boğa
22° 14' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 42"
Lilith
Başak
23° 08' 51"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>