Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mutluluk Kapını Çalıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün, aklınızın öncelikle romantizmde olması muhtemel. Evliyseniz, eşinize daha yakın olacaksınız. Eğer evli değil ama bir ilişkiniz varsa, ilişki bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, yeni ve heyecan verici biriyle tanışmanız mümkün. Sıcak bir beraberlik ve samimiyet duygusu kalbinizde baskın gelen hisler. Uyarı: partnerinizi olduğu gibi görün ve kabul edin!

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

Belirsiz günler geçirdiğiniz şu dönemin ortasında açık bir çöl olacak. Şimdiye kadar bir şeyler konusunda neden tereddütlü olduğunuzu veyahayatınızda arzu ettiğiniz şeylerin nedenini anlamadıysanız bugün bu konuda biraz aydınlanma yaşayacaksınız. Biliyorsunuz ki, karşınıza çıkan engeller hedeflerinizi belirlemenizi sağlıyor.

Bugün senin için güzel bir gün. Girdiğin her ortamda kabul göreceksin. Neşeli doğan ise zirvede! Atılganlık konusunda ise kendine has bir kapasiten var ve bu da enerjiyi rahatsız etmeden istediğini almana sebep oluyor. İnsanlar hassas ve anaç özelliklerine saygı duyuyor. Bu özelliklerin sayesinde de, bugün oyunu kazanacaksın.Bazen af dilemek izin istemekten daha kolaydır. Eğer bugün yapmak istediğin bir şey varsa yap. Sonuçlar mükemmel olmayabilir ama yaptığın şeyler için değil; yapmadığın şeyler için pişman olup kendini yiyip bitirdiğini fark edeceksin. Tehlikeli yaşamaktan çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planların önüne taş koyulabilir, bu nedenle de hiç onlara bağlı kalmaya uğraşmayın. Yalnızca akışınıza bırakmanız daha iyi olacaktır. Günle ilgili beklentilere girmek başarısızlığa da kendinizi hazırlamak anlamına gelecek. Zira beklenmedik olayların meydana gelmesi ve giriştiğiniz her şeyde engellerle karşılaşmanız muhtemel. Belli görevleri başka bir güne ertelemenizde fayda var. İşler pek de iyi gidiyor gibi görünmüyorsa, en iyisi onları zorlamamak olacaktır.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Geçmişteki kişilerden haberler alabilir, geçmiş deneyimlere dönebilir, nostaljik bir gün geçirebilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin maddi konularda belli bir yol çizebilirsin. Hayata karşı tavrını değiştirmeye başlıyorsun. Gün içinde sebebi bilinmez bir şekilde mutluluk hissi kalbini doldurabilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan iyi vakit geçirdiğin biri le duygusal anlamda yakınlaştığını hissedebilirsin.  

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gel gitler yaşamanız sizinle ilgili yanlış bir intiba uyandırabilir. Kendinizi ifade ederken doğru kelimeleri tercih etmelisiniz. Emin olmadığınız konular ya da anlar söz konusu ise, bir iletişim kazasına sebebiyet vermemek için kısa süreli geri çekilmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilikte daha düşünceli olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentileriniz sizi daha hassas bir duruma sokabilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sinirle tepkiler vermek yerine sakin ve dingin kalmayı denemenizde fayda var. Ürettiğiniz sevgi size kat be kat geri dönebilir ve mutluluğunuz artabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkı çalışmanız ve adanmışlığınız nihayet karşılığını veriyor. İş alanında olası bir terfi durumunda neler yapabileceğinizi düşünmenin tam zamanı. Bu yükselişiniz sizi kıskanan insanların kötü niyetlerini dışarı vurmasına da neden olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı kazanacaksınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, geleceğe yönelik büyük planlar hazırlamak veya zaten hazırlanmış olanları yakın çevrenizle paylaşmak ve görüşlerini almak için uygundur. Bu paylaşım esnasında, fikirleriniz ve hararetli sunumlarınız da takdir toplayabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz ilişkiden memnun değilsiniz ve partnerinizden ayrılmak istiyorsunuz. İş hayatınızda risk almaktan korkmayın. Hayattan ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz ve kararlı adımlar atıyorsunuz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın karşılığı var. Gün içindeki problemlerin etkisi, sizi ilişki içinde problem aramaya yöneltiyor. Zaman içersinde ilişkinize bakışınızda netlikler gelişebilir. Kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı bugün atılabilir. Bazı konularla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyulacak. Parlak fikirlerinizi, ilgili herkesle paylaşmalısınız. Maddi anlamda fazla esnek davranmanız uzun vadede başınızı ağrıtacak gibi. Gerginlikten kaynaklanan sırt ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 23"
Ay
Kova
17° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 35' 40"
Venüs
Boğa
02° 59' 07"
Mars
Koç
00° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 01"
Satürn
Balık
16° 42' 58"
Uranüs
Boğa
22° 26' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 58"
Lilith
Başak
23° 30' 59"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>