Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Önemsemelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 30%
Sağlık 80%

Durumdan çok uzaklaşmamaya dikkat edin. İster işle ilgili, ister aşk hayatınızda bir sorun olsun, tutkuyla bu sorunu ele almanız önemli. Eğer insanlar, bir şeyleri isteksiz bir şekilde yaptığınızı düşünürlerse, ne size yardım edecerler ne de gösterdiğiniz çabaya inanırlar. Eğer bir şeyin peşindeyseniz, geri çekilmeyin. Tüm varlığınızı, size ilham veren şeylere adayın.

Bugün biraz daha derinlere inin. Bir süredir kafanızda kurduğunuz yaratıcı projeye odaklanın. İşleri tamamlama zamanı. Fikirler harika, ama onları işe yaratabilmenin anahtarı uygulamadan geçiyor. Kaynaklarınızı birleştirin ve bir plan yapmak için biraz zaman ayırın. Bugün eylemlerinizi anlayabilme konusunda daha başarılı olacaksınız.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Bugün hislerine hayat vermen için seni güdüleyecek derecede bir enerji patlaması yaşayabilirsin. Her zaman gerçek hislerini yansıtacak şekilde hareket et ve dikkate alınması gereken biri olduğunu göster. Tehditkar veya saldırgan olmanın bir anlamı yok elbette, ama eğer birisi sana sataşmaya kalkarsa, o kişiye gerekli cevabı verebilecek bir güce sahip olduğunu bil.Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Yay n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanlar size hayata karşı maskülen bir yaklaşımınız olduğunu söyleyebilir ki bu da savaşçı doğanızdan kaynaklanıyor. Fakat bugün savaş alanında öncü olmaktan yorulduğunuzu göreceksiniz. #burç adı# burçlarında öğreneceğiniz çok şey var. Size, durumların değişkenliğini duygusal olarak dahil olmaksızın kabul etmek gerektiğini öğretebilirler. Bir istisna yapıp rahatlayın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç huzuru korumaya çalışmalı, dış koşullar sebebiyle kendi yeteneklerinizden ve başarılarınızdan şüpheye düşmemelisiniz. Küçük hesaplardan kaçınmalı, yardımlarda bulunmalı. Yaşama yalnızca maddi değerlerle yaklaşmamalı.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerin sana kimi zaman destek olurken, kimi zaman da zorluk çıkarıyor, bugün tam da öyle bir günden geçiyorsun. Düşündüğün şeylerin kuruntu olmadığına şahitlik edeceksin. Ailen ve sevdiklerin için gösterdiğin çaba ve koşturmacayı kendin içinde yapma zamanının geldiğini gerektiğini göreceksin. Mutfak eşyalarına ve prizlere dikkat etmende fayda var!

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahat davranışlarınız çevreniz tarafından tepki ile karşılanabilir. Sizin de taşın altına elinizi koymanızı isteyebilirler. Fevri hareketlerden kaçınarak kendi işinizin patronu olduğunuzu unutmamalısınız. İlişkinizi sonlandırma düşüncesi içinde olabilirsiniz. Partnerinizle sorunun ne olduğu üzerine konuşmalı konuyu hemen kesip atmamalısınız. Bu durum sizin değerinizi gösterir. Kendi değerinizi kaybetmemelisiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi gizli kalmış olaylar etkisi altına alabilir. Psikolojinizi düzeltmek için iç sesinizi dinlemelisiniz. Yaşayacağınız olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili büyük bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendinizi hapsolmuş hissedeceğiniz zamanlar var.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihniniz bugün oldukça keskin olacak, bu yüzden yüksek olasılıkla ağzınızdan çıkan her sözden emin olacaksınız. Olduğunuz kişiyle ve inandıklarınızla gurur duyun. Bu özgüven attığınız her adımda yanınızda olacak. İşleri kendi lehinize çevirmek için keskin zihin gücünüzden faydalanın. Böylesi bir fırsatı pasif davranarak harcamanız yazık olur. Durumun kontrolünü elinize alın ve başı çekmekten çekinmeyin, tam gaz ileri!

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı akışına bırakabileceğiniz bir gün sessizliğin sesini dinlemek ve tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Güneş'in Başak burcundaki son gününü hedef ve planlarınızı son bir kez gözden geçirerek, işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. 

21 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes kendi aşk hayatında kendi dinamiklerini devreye sokar. İşin püf noktası, kendinizi ve partnerinizi tanımak ve hayatınızı diğer insanlarınkiyle karşılaştırmamaktır.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati psikolojinize ve bilinç altınıza dikkat çekiyor.Yalnız kalmak isteyeceğiniz, hassas ve içe dönük bir gün olacaktır. Manevi yönünüze hitap eden aktivitelerle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Beklenmedik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiniz ve kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün yakın bir arkadaşınız, sizden borç para isteyebilir. Yeniden egzersiz yapmaya başlayın ve kendinize iyi bakın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal ilişkilerinizde içine kapanık bir tutum izleyebilirsiniz. Hislerini açamamanız ve çoğunlukla bunların açığa çıkmasını engellemek için göstereceğiniz çabalar, sizi daha da gergin yapabilir. Mesleğinizle işlerinizle ilgili bazı gelişmeleri kafanıza takmış olabilirsiniz. Veya aldığınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, öfkeli ve sabırsız davranmak yerine olayları akışına bırakın. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir.

21 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 02" R
Ay
Balık
23° 20' 44"
Merkür
Koç
19° 02' 18"
Venüs
Boğa
06° 04' 06"
Mars
Koç
02° 53' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 10"
Satürn
Balık
16° 55' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 60"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 39"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>