Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yenilikçisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bir gezi planlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Belki de tropik bir tatil için sabırsızlanıyor, sıcak ve kumlu bir plajds vakit geçirmek için can atıyor olabilirsiniz. Gelecek aylarda işten elinizi ayağınızı çekip sevgilinizle özel bir yolculuk yapın. Hem egzotik, muhteşem bir yeri ziyaret etmek hem de gevşemek için harika bir zaman olacak. Tur paketleri hakkında bir seyahat acentesiyle görüşün.

Bugün, diğer insanlara şifa enerjisi vermek için iyi bir gün. İşyerinde yüksek miktarda stres hisseden bazı insanlar olabilir ve onların kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilirsiniz. Belki duruma bir çözüm bulabilirsiniz. Ya da belki objektif ama tutkulu bir bakış açısı edinmelerini sağlayabilirsiniz. Sorunları çözme ve giderme becerinize güvenin ve ihtiyaç duyduğunuz yere adım atmaya cesaret edin.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Sessiz bir gün istiyorsun. Finansal durumunu değerlendirmek için sakinlikten faydalanabilirsin. Geçtiğimiz aylarda önemli riskler aldın ve şimdi doğru şeyi yapmış olduğunu biliyorsun. Ektiğini biçmenin zamanı geldi! Emeklerinin karşılığını nihayet alıyorsun...Oldukça uzun bir süredir içinde yaşadığınız kavanoz bugün tuzla buz olacak. Çok büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz fakat bunların sizi ringin dışında itmesine izin vermeyin. Elinizden geldiğince büyük resme odaklanın. Toplantıya gitmek için yapılan seyahatlerin ve eğlenceli aktivitelerin yeniden planlanabileceğini, ve sizin de bunları yeni günlerinde dört gözle bekleyebileceğinizi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjin yüksek olacak. Zihnen ve bedenen birçok şeyi başarabilecek kuvveti yakalayabileceksin. İşleri yoluna koymak ve dikkatli hareket etmek konusunda şans da enerji de senden yana olacak.

21 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çok cömertsiniz sevgili Yay burçları. Arkadaşlarınıza ve ailenize sevginizi göstermek için hediyeler düşünüyorsunuz. Ancak, bu duygu ne kadar cezbedici olursa olsun, değer verdiğiniz insanlar için aşırı miktarda para harcamadan önce kendinizi kontrol etmek isteyebilirsiniz. En iyi arkadaşınıza seveceği bir şey almak için cüzdanınızı açmak yerine, el yapımı bir kart hazırlamayı veya ona akşam yemeği pişirmeyi teklif etmeyi düşünün. Sevgiyi uygun yollarla göstermek için zihninizi yeniden kurcalamak, gelecekte paradan tasarruf etmenize yardımcı olabilir ve arkadaşlarınız veya aileniz bu nedenle sizi daha az takdir etmeyecektir.

21 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden emin olmadan hareket etmek istemesen de bugün işler senin kontrolünde olmayabilir. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için ekstra çaba sarf edeceksin. Eğer ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını ifade etmek isteyebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, yenilikleri takip etmek ilham kaynağını da genişletebilir.

21 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda beklentileriniz karşılanmıyor olabilir. Duygularınızı ifade ettikçe eksik kaldığınız yönler ortaya çıkacaktır. Bu eksiklikleri tamamlamak isteseniz dahi bunların hepsini gerçekleştiremeyebilir ve kısa süreli duygusal bir geçiş yaşayabilirsiniz.

21 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani tepkiler vermeniz olayları daha da çıkmaz hale getirebilir. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmek durumun rahatlamasına neden olabilir. Bazı konularda bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Akşam saatleri hareketli geçecektir.

21 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Kaygılardan uzaklaştıkça yaratıcılığınız artacak.

21 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anne ve babanız gününüzde önemli bir yer tutabilir. Size yakın oturuyorlarsa belki onları ziyarete gidersiniz. Onlarla birlikte bir akşam yemeği yemek ve en son gelişmeleri paylaşmak için güzel bir zaman olabilir ya da eğer uzakta yaşıyorlarsa, onlarla telefonda sohbet edebilirsiniz. An itibariyla sizi özlüyor olabilirler, bu yüzden onları ihmal etmeyin! Birkaç espri ve komik hikaye anlatarak onlarla tekrar bağlantı kurmaya çalışın.

21 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başarmak istediğiniz konularda avantajlı bir konumda olabilirsiniz ve kilit nokta, olaylara yeni yollarla bakmak gibi görünüyor. Zihniniz, ön plana çıkıyor ve önünüzde yeni şeyler öğrenmek için uygun bir zaman beliriyor. İlgi alanlarınız ve sizden talepler çok çeşitli olabileceğinden neye odaklanacağınızı şaşırabilirsiniz ancak dallara ayrılmak size son derece iyi gelebilir. Başkalarıyla etkileşiminizle neyin iyileştirilmesi gerektiğinin daha fazla farkına varacaksınız.

21 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize ulaşacağınız bir gün.

21 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

21 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz olabilir. Günlük programınızda yer alan işlerinizle ilgilenebilir, yeni başlayacağınız işlerle ilgili planlama ya da organizasyon yapmak gibi konulara zaman ayırabilirsiniz.

21 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde aşk hayatınızla ilgili karamsar duygulara kapılıp kendinizi huzursuz ediyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremediğinizi düşünüp üzerinizde baskı yaratmak yerine harekete geçin. Oldukça tempolu birgününe hazır olmanız gerekiyor. Eğer gününüzü programlamazsanız, oradan oraya koşuşturmaktan enerjinizi ziyan edebilirsiniz. Bir de sonuca ulaşamamak, cabası olarak yanınıza kalır. Mali gücünüzü sarsacak vaadlerden, girişimlerden dikkatle kaçınmanız gerekiyor.

21 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 12' 48" R
Ay
Akrep
15° 49' 06" R
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
24° 23' 36"
Mars
Balık
25° 35' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 43"
Satürn
Balık
16° 05' 16"
Uranüs
Boğa
22° 02' 36"
Neptün
Balık
28° 44' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 11"
Lilith
Başak
22° 44' 35"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>