Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Yıpratmamalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınızın gidişatını düşünüyor olacaksınız. Belki de şu anki sevgiliniz sizden ayrı hareket ediyor ya da sizinle aynı duyguları paylaşmayan birine aşıksınız. Umutsuzluğa kapılmayın! Sevginin asla işe yaramayacağından endişelenseniz bile, olumsuz düşüncelere yer yok. Bunun yerine, durumdan en iyi şekilde yararlanmanın bir yolunu bulun. Belki onunla daha fazla iletişime geçip ilgi gösterirseniz cevap verebilir. Ya da belki "hoşlandığınız kişini" sadece sizi tanımak için zamana ihtiyacı vardır.

Şu an yaptığınız çalışmalarla ilgili olarak ulaştığınız sonuçları bir kenara bırakın. Hşunuza gitsin ya da gitmesin hayat her zaman ters köşe yapar. Normalde, insanların sizi mutlu edecek teklifler yapmasını düşünmezdiniz bile. Bu teklifler biraz çılgın görünebilirler ve sizin çizginizin çok yılında olabilirler. Örneğin, bir finans direktörü olduğunuzu ve birisinin sirkte size birteklif ettiğini düşünün. Çılgın, evet, ama imkansız değil!

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

İçgüdülerin, en iyiyi aramaya ve elde etmeye yönelmiş olacak. Hayallerinin peşinden gitmek ve kendini ileri taşımak için isteklisin. Günün enerjisi seni biraz iddialı yapabilir, yine de ağırdan alsan iyi edersin. Bir saniyeliğine durup yansıttığın imajı düşünmek isteyeceksin. Eğer önemli bir toplantın veya sunumun varsa, sofistike bir tutum seni başarıya götürebilir.Geç saatlerde yaptığınız yoğun sosyal aktiviteler, sizi daha sonra hepsini hatırlamak istediğiniz yeni isimler ve yüzlere boğmuş olabilir. Bugün onlardan bazılarıyla telefon, kartpostal ya da e-posta aracılığıyla irtibata geçmenizin tam zamanı olabilir. Büyük olasılıkla onlar sizi etkilediği kadar siz de karizmanız ve içtenliğinizle onları etkilediniz, bu yüzden harekete geçmekten hiç çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen af dilemek izin istemekten daha kolaydır. Eğer bugün yapmak istediğin bir şey varsa yap. Sonuçlar mükemmel olmayabilir ama yaptığın şeyler için değil; yapmadığın şeyler için pişman olup kendini yiyip bitirdiğini fark edeceksin. Tehlikeli yaşamaktan çekinmemelisin.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Geçmişteki kişilerden haberler alabilir, geçmiş deneyimlere dönebilir, nostaljik bir gün geçirebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce detaylar ile oldukça fazla vakit kaybettiğini fark etmelisin. Kendini çok fazla disipline etmen ruhunu daraltabilir. Yakın bir arkadaşın bu konuda seninle konuşuyor ve gözünü açıyor. Çocuk sahibi bir Yay burcuysan onların geleceği konusunda ailen ile fikir alışverişinde bulunabilirsin.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ortaklık için son kararı verebilirsiniz. Bu kararda, çalışma koşulları ve diğer imkanların sizin istediğiniz şekilde düzenlenmesinin payı olacaktır. Aklınızda hiç soru işareti kalmadığında yeni görev için harekete geçebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle daha çok ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı eleştirilere de açık olmalısınız.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı düşünce biçimleri evrenin doğal bir parçası olduğu için daha derinden bakarak sevginizi göstermeniz daha yerinde olacaktır.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşünceleriniz ve duygularınız belki de her zamankinden biraz daha az kontrol edilebilir halde. Bu yüzden kendinizi suçlamamalısınız. Her zaman ipler sizin elinizde olamaz. Bunu kabullenmelisiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda da, yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı enerji önemli olacak.

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizle iletişime geçmek için büyük bir ihtiyaç hissetmeye başlayabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz önemli konular veya problemleriniz olmasa da, sadece iletişime geçmiş olmak bile hem sizi, hem konuştuğunuz kişileri mutlu edebilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizden biriyle flört etmeye başlayabilirsiniz. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaştınız. Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz kararlılık, tutuculuk gibi algılanıyor. Eleştiriye açık olmanız, bazı zaaflarınızı size gösterebilir. İşinizde size rakip olan biriyle eşit silahlarla mücadele etmektesiniz. Sebat eden ve iyi niyetten güç alan kazanacaktır. Hislerden çok mantığın sesini dinleyerek, mücadele edin. Para konusunda talihli ve şanslı olduğunuz bir gün. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 12' 00" R
Ay
Başak
02° 03' 19"
Merkür
Koç
17° 51' 25"
Venüs
Koç
16° 47' 22"
Mars
Balık
20° 48' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 43"
Satürn
Balık
15° 29' 32"
Uranüs
Boğa
21° 42' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
19° 59' 42"
Lilith
Başak
22° 03' 33"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>