Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri görebilmeli, hiçbir şey yaşamadan özgüven tazeleyebileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz memnuniyet verici ilerlemelerin eşiğinde.

Zor bir süreçten geçiyorsunuz. Bu ödemeleri ileri tarihlere erteleme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak gibi görünüyor. Yüklü ödemeler yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor.

Bazı sitemleri dile getirilmeden de anlamanız mümkün. Yakın çevrenizde ilginizi esirgediğiniz önemli insanlar var. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki veremiyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmayacaksınız, sizi gerecek bir tartışma yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçicilik adı altında yalnızlıklar yaşıyorsunuz.

22 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 10:04 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, nazik ve ölçülü bir şekilde insanlarla iletişimde bulunursunuz. Amacınız işlerinizi istediğiniz gibi yoluna koymaktır. Parasal anlamda başarılı olmaya ihtiyacınız var. Saat 14:34 Ay-Pluto görünümü, her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet, sizi bir hayli düşündüren meseleler var. Ancak bunları zamanla aşacaksınız. Sakin olunuz lütfen. Saat 15:22 Ay-Venüs olumlu görünümü, bu saatlerin olumlu şekilde geçmesini sağlayan gayet hoş bir enerjidir. Hem sosyal hayatta hem ilişkinizle ilgili konularda kendinizi güçlü hissedersiniz. Yazışarak, konuşarak etrafınızla temasta bulunursunuz. Dikkat çekici sürprizler yaşanabilir. Aldığınız bir haberle mutlu olursunuz. Saat 21:30 Ay-Jüpiter kavuşumu, keyiflendirici bir etki olup, çevremizle huzurlu ve güzel paylaşımların da göstergesidir. Özel bir gün olabilir. Karşı cins üzerinde etkiniz olumludur. Bir davete katılabilirsiniz, biriyle buluşabilirsiniz. Bunların hepsi keyfinize yerine getirir. Saat 21:58 Ay-Satürn görünümü, etkin olduğunuz konu ve alanlarda, becerilerinizi insanlara ifade etme,veya özel anlamda güçlenmenizde yardımcıdır. İnsanlar sizin fikirlerinizi önemserler. Güzelleşmek, huzur duymak, keyiflenmek için sizin tavsiyelerinize uyarlar. Siz de dışarıda hoş görünmeye, ilgi uyandırmaya gayret edersiniz. Saat 22:31-23 Aralık saat 17:32 arası Ay boşluk etkisi altında geçecek. Aile ilişkilerinden, parasal konulara kadar durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alınız. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin geçmişine dair bilmediğin detaylar öğrenebilirsin. Seninle aynı fikirde olmayan kişilerle tartışma yaşayabilirsin.

22 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir vermeniz ya da öneride bulunmanız güzel. Ancak bunu yaparken fazla müdahaleci olmamaya özen gösterin. Evde ya da işte düzenleyeceğiniz aktiviteler ya da eğlenceli toplantılar işbirliklerini artırabilir, ilişkileri sağlamlaştırabilir. Günün Atmosferi:Akşamüstüne kadar iniş çıkışlı bir gündeyiz

22 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili daha çok hayal kurabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

22 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

22 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

22 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal uğraşlarınız ön planda ama siz daha çok dostlarınıza kanalize olmak isteyebilirsiniz. Biraz gezip eğlenmelisiniz.

22 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle arkadaş gruplarınız ve dahil olduğunuz kulüplerle ilgili pek de derinden ilerlemek istemeyeceğiniz bir gün yaşanabilir.Diğer taraftan kendi burcunuzda Venüs/Jüpiter kare açısı nedeniyle arkadaşlarınızın etkisiyle hovardalık ve haddinden fazla harcama durumuna dikkat etmeniz gerekebilir. Sizden daha tecrübeli ve olgun kişilerden destek ve tavsiye almanız da gerekebilir. Hayatınızın bundan sonraki akışında ilerlemeniz gereken yoldaki plan ve etkileri değerlendirebileceğiniz bir gökyüzü görünümüne sahipsiniz.

22 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

22 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 47' 12" R
Ay
Başak
21° 14' 18"
Merkür
Koç
17° 04' 42"
Venüs
Koç
18° 47' 37"
Mars
Balık
22° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 39' 10"
Uranüs
Boğa
21° 47' 27"
Neptün
Balık
28° 35' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 24"
Lilith
Başak
22° 14' 21"
True Node
Koç
15° 37' 56"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>