Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Tanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2020, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Bir öküz gibi çalışıyor olmanıza rağmen, muhtemelen işlerinizi biraz gevşetme şansınız olacak. Kariyeriniz veya çalışmalarınız çerçevesinde ufukta bazı güzel karşılaşmalar var. Son zamanlarda size kimsenin yardım edemeyeceğine inanmış olabilirsiniz. Önünüzdeki bu gün yanıldığınızı kanıtlayacak!

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Hayatın anlamıyla ilgili bazı sohbetlere girebilirsin. Ruh arayışındasın, düşüncelisin ve bu enerji seni insanlarla entelektüel konuşmalar yapmaya itiyor. Yaşam denilen şeyi çözmeye çalışıyor, sana ne ifade ettiğini düşünüyorsun. Belki de içerisinde bulunduğun bir ilişkinin spiritüel seviyesini keşfediyorsundur.Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Yay n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

22 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün acelecilik, stres ve panik durumlarına dikkat etmeli, iç huzuru korumaya odaklanmalısınız. Sağlıkla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Beklediğiniz haberlere kavuşabilir, rahatlayabilirsiniz. Saat 16.30'dan itibaren Güneş'in burç değiştirmesi ile ilişkilere ve geleceğinize odaklanacağınız bir aylık süreç başlayacak.

22 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapıyorsan, çalışanlarının taleplerini ne yönde değerlendireceğin konusunda kendine zaman tanımak isteyebilirsin. Sağduyulu yaklaşımınla hep arada kalan oldun. Evliysen, eşinle arandaki duygusal iletişim yoğunlukta olacak. Birbirinizi daha iyi anladığınızı hissettiğin bir günden geçerken ona küçük sürprizler yapmak isteyebilirsin.

22 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki geçmişten gelen sabit fikirleriniz sizleri zor durumda bırakabilir. Yaşam geçmişe odaklı yaşanmaz. Bulunduğunuz ortamın şartlarına uyum sağlamalısınız. Hareketleriniz ve düşünceleriniz kabul görmüyorsa değişime açık davranışlar sergilemelisiniz. Siz isterseniz yapabilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güne bilemediğiniz olayları algılamakla başlayabilirsiniz. Gizli kalan şeylerden kendinize pay çıkarabileceğiniz zamanlardasınız. Kabullenme içinde olursanız daha kolay atlatacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra kişisel hassasiyetleriniz artabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecenliğinizin açığa çıkması ile hem dostlarınız artabilir hem de eski dostlarınızla etkileşimler sıklaşabilir. Bugün küslükleri bitirmek için de oldukça uygun.

22 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

22 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz, bu yüzden bununla övünmenize gerek yok. Ancak diğerleri bu kadar alçakgönüllü değil. Bu yine de sizden daha az yardımsever oldukları anlamına gelmez.

22 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati hedeflerinizi ve yaşam amaçlarınızı ön plana taşıyor.Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Güneş'in Terazi burcuna girişi ile sosyal hayatınız hareketleniyor. Önümüzdeki bir aylık dönemi arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek için değerlendirebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

22 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş'in bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal konularda daha hareketli, canlı ve dinamik bir döneme ilerliyorsunuz. Sosyal ilişkiler ve bağlar kurma yönünde, bir dernek, vakıf ve sosyal kuruluşa katılma yönünde daha istekli olabilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız da mutlu olmak için çok şeyler yapıyorsunuz. Göze aldığınız fedakarlıklar var. Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. Bazıları için biraz daha zaman gerekebilir. Bugün beklediğiniz işle ilgili gelişmeler de bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız, sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Aceleci olmayın. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir.

22 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 03" R
Ay
Balık
22° 35' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 17"
Venüs
Boğa
06° 00' 18"
Mars
Koç
02° 51' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 27"
Satürn
Balık
16° 55' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 09"
Lilith
Başak
23° 47' 18"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>