Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tartışmalardan Uzak Durmalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 70%

Bütün gün ihmal edilmiş ve sevgisiz kalmış hissedebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa, daha da kötü hissedebilirsiniz. Neşelenin, çünkü yüzünüzde bu kadar sıkıntılı ve dramatik bir ifade olursa, kimse size yanaşmak istemez. Yapmayı sevdiğiniz şeyleri yaparak kendinizi mutlu etmeye çalışın. Eğer yüzünüz gülerse, birilerini kendinize çekebilirsiniz.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Bazen hislerinin akışını takip edip anbean yaşamak istiyorsun. İçgüdülerin çok iyi olacak. Bu iyi bir şey. Ama bugün daha çok bir şeyleri çözümlemek isteyeceğin bir gün. Belki motivasyonlarını ve kişilik örüntülerini düşünecek ve tavırlarında değişikliklere gitmek isteyeceksin. İçine dönüp meditasyon yapmak için uygun bir gün.İnsanlarla iletişim kurmakta başarılısınız ve kelimelerin ağzınızda düğümlenmesi çok sık meydana gelen bir durum değil. Ancak an itibariyla biraz nutkunuz tutulabilir. Gezegenler kendinizi telaşlı hissetmenize neden olabilir. Dikkatinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bir konuşma yapıyorsanız, başvurmanız gerekebileceği için elinizde birkaç not bulundurmalısınız. Ya da bir rapor yazıyorsanız, belgenizi hatalara karşı kontrol etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal, politik veya yardımsever nitelikteki grup aktiviteleri gününüzün büyük bir kısmını alabilir. Belki de evsizlere yardım etmek, hastanelerde insanları ziyaret etmek veya hayvanları barınaklardan kurtarmak ve onlara ev bulmak için başkalarına katılacaksınız. Her ne olursa olsun, gerçekten fark yaratan bir şey başarmışsınız gibi hissediyor olmalısınız. Bu süreçte yeni arkadaşlarla da tanışabilirsin. Keyfini çıkarın!

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan keyif almaya odaklanmak, sahip olduklarınızın değerini bilmek ve mevcut başarılarınızı göz önünde bulundurmak günü ve süreci daha başarılı geçirmenizi sağlatabilir. Başarısızlık, kaygılar ve elinizde olmayan durumlara odaklanmak ise motivasyonu düşürebilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklik konusunda hiç senden beklenmeyen kararlar verebilirsin. Hem maddi hem de manevi anlamda paylaşımcı olman aile içindeki saygınlığını arttırıyor. Arkadaşların ile geçmişte halletmediğin sorunlar bugün tekrar açılabilir. Söyleyeceklerini dikkatli seçmeli ve mantık süzgecinden geçirmelisin. Sana faydası olamayacak tartışmalardan uzak durmalısın.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınız ve kalbiniz arasında kalabilir ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yalan ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bir şeyi alırken iki kere üzerinden geçin. Bugün özel ilişkilerle ilgili geçmişte yapmış olduğu hatalar yeniden gün yüzüne çıkabilir ve pişmanlıklarınız tekrar canınızı yakabilir. Duygusal anlamda tam olarak ne istediğinizi bilemiyor oluşunuz partnerinize de kararsız davranışlar sergilemenizde etkili olmakta. Maneviyat anlamında kendinizi boşlukta ve yalnız hissedebileceğiniz bir gün. 

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işlerinizin ilerlemesi için çaba sarf edebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Endişelendiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenmek isteyeceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde dikkatiniz dağınık olabilir. Parasal açıdan yeni kararlar almamaya çalışın.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sosyal ortamlarda bulunmak için uygun bir gün olsa da partnerinizle olan ilişkinizde kıskançlıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Biraz sabırlı olmalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulmasının ardından ortak yatırımlar vekonularında atılacak adımların ve yapılacak girişimlerin destek gördüğü bir günde olabilirsiniz. Ancak iletişim problemlerine dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni hobi alanlarınızı fark etmek ve onlarla ilgilenmek sizi her şeyden daha çok heyecanlandırıyor. Dünyayı yeni keşfetmeye başlamış bir çocuk gibi hissediyor olmalısınız!

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen tutulmanın ardından Ay, bugün de Yengeç burcunda seyahat ediyor. Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular ön planda.Gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür Retrosunun etkisiyle bütçe yönetimi yapmak pek de kolay olmayabilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, size birçok yeni ve heyecan verici fırsatlar getiriyor. Kendinizi enerjik ve karşınıza çıkacak her engeli aşacak güçte hissediyorsunuz. Midenizi hassas ise yağlı yiyecekler yemekten kaçının.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin derin duygularınızı karşı tarafa anlatmanız zaman alabilir. Bugün, olayların karşısında değişik tepkiler göstereceksiniz. Ayağınıza gelecek fırsatlar konusunda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Karşı tarafın sistemli fakat kendinizi ağırdan alan davranışları karşısında sıkılabilirsiniz. Sabırlı olun.

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>