Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorguların Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Çevrenizde olanların farkında mısınız? Duyguların biraz abartılmasını tuhaf bulmuyor musunuz? Aşırı öfke, nefret aynı zamanda aşırı sevgi patlamaları. Dünyadaki bu dengesizlik konusunda bir şeyler yapmaya mecbur hissediyorsunuz. Etrafınızdakileri denemek ve sakinleştirmek için efsanevi mantığınızı ve objektifliğinizi kullanın!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Hayal gücün fazla aktif olabilir. Aklında farklı ve garip senaryolar canlanmasına sebebiyet verebilecek dedikodulara maruz kalabilirsin. Bazı kişiler çalıştığın şirketin tam bir bela olduğunu öne sürebilir ve bu da seni feci olasılıklar düşünmeye itebilir. Meraklanma – işini falan kaybetmeyeceksin! Dedikodudan kaçınmaya çalış çünkü doğru bilgiler alma olasılığın düşük. En kötüsünü hayalinde canlandırma!Genel olarak, bugün senin için güzel bir geçecek ve ihtiyaç ve taleplerine hiç olmadığı kadar duyarlılık olacak. Dikkat etmen önemli bir nokta var: tutamayacakları önemli sözler veren boş ağızlı insanlardan uzak dur. Yavaş ama istikrarlı olan yarışı kazanır ve biliyorsun ki sen bu tekniğin uzmanısın. İnanılmaz boyuttaki sabrın ve duyarlılığın böyle bir günde önem kazanacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla aranı iyi tutmak önemli bir konu olabilir. İnsanları zor durumda bırakmamak, kendi davranışlarının sorumluluğunu almak önem kazanacak. İğneyi kendine batırman gereken günlerden birisi olabilir.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşle özel hayatınızı karıştırmaya başladınız. Sınırlar yok olmak üzere. Hafta için hafta sonu demedenyeri hakkında planlar yapıyor,arkadaşlarınızla iletişim halinde kalıyorsunuz. Artık bazı sınırlar belirlemenin zamanı geldi. En azından çalışmadığınız günlerdehayatıyla ilgili her şeyi kapı dışında tutmayı öğrenmelisiniz. Mesleki hırslarınızı bir kenara bırakarak, arkadaşlarınızla eğlencenin tadını çıkarın.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim kurma şeklin, sosyal ortamlarda öne çıkmanı sağlıyor. Özellikle ikili diyaloglarda çevrenle olan paylaşımların, aranızdaki samimiyeti artırabilir. Ani, beklenmedik seyahatler gündemine gelebilir. Uzun zamandır aklında olan konuları enine boyuna tartarken, bulduğun çözümler isteklerinle ters düşebilir. Kendini kararlarını sorgularken bulabilirsin.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinizin artmasıyla davranışlarınız da bazı sıkıntılar görülebilir ve kuruntularınızla kendinize günü zehir edebilirsiniz. Merak duygunuzun ön plana çıktığı konuların derinliğine inmek istemeniz çevreniz tarafından hoş görülmeyebilir. Kuşkularınızı doğru yönetmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapabileceğiniz çok şey var. Belki sorumluluk gerektiren durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu arada beklentileriniz de büyüyor. Beklediğinizden daha farklı gelişen olaylar karşısında derinleşebilir. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandıracak.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oldukça uzun bir süredir içinde yaşadığınız kavanoz bugün tuzla buz olacak. Çok büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz fakat bunların sizi ringin dışında itmesine izin vermeyin. Elinizden geldiğince büyük resme odaklanın. Toplantıya gitmek için yapılan seyahatlerin ve eğlenceli aktivitelerin yeniden planlanabileceğini, ve sizin de bunları yeni günlerinde dört gözle bekleyebileceğinizi unutmayın.

22 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara, şartlar ne olursa olsun saygılı olmayı unutmayın. Dağınık bir zihin ve kırgın bir kalple ilerlerken bunlarına acısını hiç istemediğiniz kişilerden çıkarma ihtimaliniz var. Çok yakın bir arkadaşınızla daha fazla zaman geçirmenize sebep olacak bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir fakat herhangi bir kararı alırken, sonuçlarına ve size yararlarına odaklanmanız gerektiğini aklınızda tutun.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabırsız davranışlar içindesiniz. Partnerinizin fikirlerine biraz daha saygı göstermelisiniz. Egonuzu ortaya çıkarıyor ve fikirlerinizle fırtınalar estiriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda tartışmaktan vazgeçmelisiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna taşıdığınız işleriniz olabilir. Kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz, arada molalar vermek iyi gelecektir. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak içinse uygun zaman değil.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizden beklentilerinizin arttığı bir gün fakat ona karşı daha anlayışlı davranmaya çalışın. Yoğun beklentilerinize kapılmazsanız isteklerinizi rahatça anlatma imkanı bulacaksınız. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçının. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

22 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 45' 57" R
Ay
Aslan
26° 47' 04"
Merkür
Koç
18° 06' 05"
Venüs
Koç
16° 14' 28"
Mars
Balık
20° 28' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 39"
Satürn
Balık
15° 26' 53"
Uranüs
Boğa
21° 40' 39"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
19° 58' 08"
Lilith
Başak
22° 00' 35"
True Node
Koç
15° 35' 15"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>