Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önemli Kararlar Verebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 50%

Tıpkı kayadanın üzerindeki midyeler gibi, size yapışan belirli kişiler ve sevdiklerinizden artık sıkılmış olabilirsiniz. Onlara duygusal anlamda büyük destek veriyorsunuz, bu yüzden güç almak için size güveniyorlar. Ancak bugün, bu ekstra ağırlık sizi bunaltabilir ve muhtemelen nefes almak için bu kişilerden kurtulmak isteyeceksiniz. Başkalarının duygusal yükünden kurtulabilmek, bugünün çok önemli bir konusu.

Bugün tüm enerjinizi insan psikolojisi alanına adayın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ideal bir gün. Müşterileriniz ya da yardıma ihtiyaç duyan çalışma arkadaşlarınız üzerindeki çabalarınıza odaklanın. Orijinalliğinize inanıyorsanız, kabul ettirmek girişimleriniz sonuç verecektir. Aslında, sizi keşfedilmemiş ve heyecan verici bir alana yönlendirecek, enerjik bir adamla tanışabilirsiniz.

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Benmerkezci ve inatçı birisi ya da bir mesele sebebiyle çelişkilere düşebilir; zıtlaşmalar yaşayabilirsin. Savaşa hazırlan. Aksiyon ve güç içeren bir gün. Hayatında ağır hareket eden meseleler kritik bir noktaya gelebilir. Adeta test ediliyormuş gibi hissedebilirsin. Kendine güven ve zamanında aldığın hayat derslerini düşün. Eylem planı hazırlaman gerekebilir...Bugün gerçekleşecek olaylar biraz allak bullak hissetmenize neden olabilir. Belki de hak ettiğinizi düşündüğünüz ilgiyi görmüyor gibi hissediyorsunuzdur. Neden en çok istediğiniz şeyin muhtemelen elde edemeyeceğiniz bir şey olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Gülümseyin! Düşündüğünüzden daha fazlasına sahipsiniz. Kimse üzgün ve depresif birisiyle birlikte olmayı istemez. Bu yüzden bırakın içinizdeki ışık ışıl ışıl parlasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geç saatlerde yaptığınız yoğun sosyal aktiviteler, sizi daha sonra hepsini hatırlamak istediğiniz yeni isimler ve yüzlere boğmuş olabilir. Bugün onlardan bazılarıyla telefon, kartpostal ya da e-posta aracılığıyla irtibata geçmenizin tam zamanı olabilir. Büyük olasılıkla onlar sizi etkilediği kadar siz de karizmanız ve içtenliğinizle onları etkilediniz, bu yüzden harekete geçmekten hiç çekinmeyin.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal düzenlemelerle ilgilenebilir, yatırım, birikim ve alım-satım konularında yeni kararlar içerisinde olabilirsiniz. Evinizle ilgili harcamalar ve ödemeler gündeminizde olabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın adına ciddi kararların keskin virajında olabilirsin. Bu karaları vermeden önce ailenden büyük destek almadan hareket etmek istemiyorsun. İlişkisi olan bir Yay burcuysan evlilik hazırlıklarını hızlandırmak istiyorsun. Lakin karşı tarafın aynı fikirde olmaması sorun çıkarabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani bir kararla ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Duygularınızın değiştiğini düşünüyorsanız dürüst olmalı ve buna göre bir tutum sergilemelisiniz. Ne hissettiğinizden emin olun ve kırıcı olmayan bir üslupla meramınızı dile getirin.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hassasiyetiniz olan konularda endişe duyabilirsiniz. Bu konulara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Yenilenmek istediğiniz bir sürece girebilirsiniz. Parasal olaylarınıza yön kazandırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla emek harcayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar özellikle evlilik kararı almak ve bu tarz ilişkiyi ciddiye götürmek için gereken aksiyonları sağlamak için uygun bir gün.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi şımartın. Masaj yapın, jakuzide rahatlayın ve güzelce uyuyup dinlenin. Gününüzü daha iyi geçirmenize yardımcı olacak ne varsa onu yapın. Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz!

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, aile evinizde, Merkür iletişim evinizde  bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Esnek olmalısınız, kendinizi denetlemekten vazgeçin.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşinize bağlı olan günlük gelirlerinizle ilgili artışlar olması mümkündür. Bu artışı sağlayan şey, isminizi öne çıkarabilmeniz,kaliteniz veya çevrede bıraktığınız olumlu intiba olabilir. Çalışkanlığınızın ve görev bilincinizin faydalarını görüyorsunuz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ufak sorunlar yüzünden eşinizin kalbini kırmadığınızdan emin olun. Birtakım finansal sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz, fakat rahatlayacağınız günler çok yakında gelecek. Çevrenizdeki insanların davranışlarından şüphe duymaya başladınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın, sizden sakladığı bazı sorunları var. Bu sorunlar maddi veya ailesiyle ilgili olabilir. Onunla bu konuyu gündeme getirmek için konuşmanız gerekli. İş yaşamınızda iddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin kısa bir süre sonra gerçekleşmesine yardımcı olacak. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 26" R
Ay
Akrep
25° 45' 17"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 22' 39"
Mars
Balık
26° 12' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 48"
Satürn
Balık
16° 09' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 56"
Lilith
Başak
22° 49' 54"
True Node
Koç
15° 34' 27"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>