Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Standartlarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile önemli konularda konuşmak ve birbirinizi daha iyi anlamak için bir fırsat vermen gerekecek. Senin başlatacağın bazı konuşmalar, ileride size çok daha güzel etkiler sağlayabilir.

Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek düzeydesiniz. Yakında umutlarınızı arttıracak yepyeni gelişmeler söz konusu.

Verimlilik söz konusu olduğunda bugün kendini aşacaksın. Aklında yeni fikirler belirebilir para kazanma ile alakalı. Bugün aklına gelenleri eyleme dökecek ve kendin için güzel gelişmeler oluşturacaksın.

Zamanı düzgün bir şekilde kullanmak için konsantrasyonunu koruman gerek. Konsantre olabilmek için ise zihnini boşaltmış olmalı ve enerjini toplamalısın. Dinlenmek ve derin nefes egzersizleri senin için önemli olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlara karşı bazı sorumlulukların olabilir bugün. Bunu yerine getirmek senin için zorlaşabilir ve biraz gerilebilirsin. Ancak kendine inanmalı ve bu işi bir maceraya dönüştürmelisin. Sevdiklerine destek olmak günün sonunda sana iyi gelecek.

23 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün heyecanlandığınız bazı fikirlere dair çevrenizden beklediğiniz tepkileri alamayabilirsiniz. Bir yanınız konuşkan ve espriliyken diğer yanınız kafası karışık olabilir. İki taraf pek iyi bağlantı kurmuyor, bu yüzden belki de dikkat çekmemelisiniz. Fikirlerinizi tutun ve sunumlarını daha sonraki bir gün için saklayın.

23 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeraltı gezegeni Plüton uzun bir aradan sonra burç değiştiriyor. Mide ile hassasiyetin varsa bir uzmanın yönergelerini uygulamak durumunda kalabilirsin. Üzerinde çalıştığın projeyle ilgili motive edici dönüşler alacaksın. Yaşam standartlarını gözden geçirip, maddi planlamalarını yeniden düzenleyeceksin. Ailendeki bir erkeğin yaşayacağı sağlık problemi telaşlanmana neden olabilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yönünüzü kaybetmiş, kendinizi aidiyetten yoksun hissedebilirsiniz. Bunu baz alarak yer değişikliği yapmak gibi durumları gündeme getirebilirsiniz. Ancak fikirleriniz değişken ve net olmayacağı için karar almak için acele etmemenizde fayda var.

23 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebilir, bu sayede ön plana çıkabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızda sıkışıklıklar meydana gelebilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size hizmet etmeyen her şeyi atmak ve güzellik getirenleri bırakmak için uygun bir gün. Yapmayı ertelediğiniz şeyleri yapmak için motivasyon bulabileceksiniz.

23 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların meşguliyetine dahil olabilirsin. Halledilmesi gereken işler seni de yorabilir. Sevdiğin kişilere destek olmak isterken bir anda yapman gereken birden fazla şeyle uğraşıyor bulabilirsin kendini.

23 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi geçmişte aldığınız kararlar ve planlar doğrultusunda yeni bir yola çıkıyor olabilirsiniz. Hızlı sonuç alma istediğinizden kurtulursanız daha özgür olacaksınız. Varmanız gereken yere elbette varacaksınız ancak bu biraz zaman alabilir. Romantik ilişkiler söz konusu olduğunda ise bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bazı ufak riskler karşılığında yaşayabileceğiniz güzellikler sizi bile şaşırtacak!

23 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle çoğalan bir ilişki içindesiniz.

23 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

23 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişim sorunlarına dikkat etmelisiniz. Eğitim, seyahatlerde aksamalar gündeme gelebilir. Plüton kova çağına bugün giriyoruz ve önümüzdeki 20 yıl boyunca eğitim, seyahat, iletişim konularında güçleneceksiniz. Güçlü insanların destekleri sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

23 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sorunları ortada ve bunları çözmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Sevgilinizi temize çıkaracak bahaneler arıyorsunuz. Gururunuzun mutluluğunuzu engellemesine izin vermeyin. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

23 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 18" R
Ay
Yay
27° 17' 44"
Merkür
Koç
16° 16' 14"
Venüs
Koç
28° 24' 57"
Mars
Balık
28° 06' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 07"
Satürn
Balık
16° 23' 18"
Uranüs
Boğa
22° 13' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 24"
Lilith
Başak
23° 06' 18"
True Node
Koç
15° 26' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>