Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hareketlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişiye hislerini açmak için güzel bir gün. Bugün karşındaki insanı daha dikkatli dinleyebilir ve onu anlayabilirsin de. İletişiminin kuvvetli olacağı bu günde duygularını daha kolay ifade ederek güzel bir adım atmış olacaksın.

Kısa vadede koşullarınızda bir değişiklik gözükmüyor. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman zaman geçendeğişikliği fikrini yok edemiyor.

Maddi konularda duyguların ile karar verebilirsin bugün. O yüzden dikkatli olmalı ve daha sonra pişman olacağın şeyler yapmamalısın. Mantıklı düşünmeli ve ani kararlarla paranı harcamamalısın bugün.

Öz disiplinini sağlamak ve belirli bir egzersiz rutinine sahip olmak senin için daha iyi sonuçlar verecek bugün. Tembelliğe kapılıp boş vermemeli ve yapman gereken egzersizleri düzenli bir biçimde aradan çıkarmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hayatına odaklanman gereken bir gündesin. Yaşadıklarını analiz etmeli ve duygularını sindirmelisin. Bunu yapabilmek için de kafanı dinlemek ve tek başına vakit geçirmen gerekebilir bugün.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün ev ve hane konularında bazı değişiklikler kapınızı çalacak. Bir aile üyesi ya da sizin taşınma durumunuz söz konusu olabilir. Bu değişiklikler, sadece dünyevi yaşamınızda değil, içinizde de genişleme anlamına gelir. Akışına bırakın ve hayatın getirdiği sürprizlere odaklanın.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku problemi yaşıyorsan bu soruna karşı yeni tedavi çözümleri üreteceksin. Bedensel ve zihinsel yorgunlukları üzerinizden atmak adına kendini daha hareketli kılacaksın. İş yerinde oldukça yoğun olacağın bir gün seni bekliyor. Peş peşe gelen evraklar ve yetiştirilmesi gereken diğer işler dikkatli davranmazsan hata yapmana neden olabilir.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi zinde hissediyor olmak pek çok şeyi yapma cesareti bulmanızı sağlayabilir. Sizin için gerekli olan ne ise onu hayatınızda kalıcı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi sıklıkla meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Yön vermeniz gereken konularda kararlar alabilirsiniz. Yeni konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Kısıtlanmış hissettiğiniz durumlar içinde kalabilirsiniz. Akşam saatlerinizi ailenizle birlikte geçirebilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda olumsuz gelişen durumlarda hala bir şeylere sahip olduğunuzu hatırlamalı ve korumayı seçerek yeni olana yönelmeye çalışmalısınız.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin senin için çok hızlı ilerlediğini düşünebilirsin. Biraz yavaşlamak sana iyi gelecek. Hayat ilerlerken detayları kaçırmamak sana daha çok keyif verecek. Alacağın kararlarda bu detaylar önemli olabilir.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mükemmel ekip çalışması,yerinde bazı sınırları aşmanıza yardımcı olacaktır. Para biriktirmek artık mantranız olmalı. Mükemmel bir fiziğe olan arzunuza da her geçen gün daha da yaklaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda tanıştığınız biri kalbinizin ritmini değiştirebilir ve sizi romantik düşüncelerle doldurabilir.

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; aşk, çocuk, hobi, borsa, tatil konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçte bazı anlaşmazlıklar gerçekleşebilir ama şans sizden yana olacak. Plüton’un kova burcu transitiyle; yakın çevre, eğitim, kardeşler, iletişim, sosyal medya konularında güçleneceksiniz.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi buldunuz. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır devam eden monotonhayatınız, karşınıza çıkacak yeni bir projeyle değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 26" R
Ay
Balık
02° 21' 42"
Merkür
Koç
18° 08' 55"
Venüs
Boğa
04° 16' 37"
Mars
Koç
01° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 44"
Satürn
Balık
16° 48' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 58"
Neptün
Balık
28° 59' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 29"
Lilith
Başak
23° 37' 58"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>