Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygusalsın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı sıkıntılar var ise bugün bunları çözmek için çaba göstereceksin. Senin iletişime açık olman ve bazı tekliflerin senden gelmesi, olayın kontrolünü ele almanı ve bazı şeyleri daha dikkatle çözmeni sağlayacak.

Gelecekle ilgili belirleyici etkileri olan konularda, tüm becerilerinizi ortaya koyma durumunda kalacağınız görüşmeleriniz var. Şu sıralar, zihninizi dağıtabilecek gelişmelerden uzak kalmaya çalışın.

Maddi konularda adım atmak için daha yaratıcı fikirlere sahip olman gerekecek bugün. Karşına çıkan mevzuları çözmek için herkesten farklı düşünerek bir adım öne geçebilirsin. O yüzden hep aynı yolu izleme bugün.

Bugün sağlığına daha da dikkat etmek ve hareket miktarını arttırmak isteyebilirsin. Vücudunun daha aktif olması ve hareket kabiliyetini arttırman kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. O yüzden bugün spora biraz önem göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini işine verebilirsin. Bazı şeyleri halletmek ve sonlandırmak isteyebilir ve bunun için ekstra bir çaba sarf edebilirsin. Detaylara dikkat etmen daha sonradan işine yarayacak güzel bir şey keşfetmeni sağlayabilir bugün.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün bazı karmaşık durumların ortasında kalabilirsiniz. Bu da ruh halinizin gün içinde olumsuz yönde değişmesine neden olabilir. Bazı kararsızlıklara dair içinizde biriken öfkeyi açığa çıkartmalısınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ruh halin, bugün hiç ummadığın konuşmalar yapmana neden olabilir. Okul hayatı devam eden bir Yay burcuysan, kendini sorgulayacağın bir gün. Okuduğun bölümden mutlu olamayacağından endişe duyabilirsin. Gün içinde yaşadığın olaylar karşısında yanlış anlaşıldığını düşünebilir, kendini açıklama yapmak durumunda hissedebilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjik ve keyiflisiniz. Bunu devamlı hale getirmek sizin için her zaman kolay olmuştur ama bugün çevrenize de daha fazla yansıtmak isteyebilirsiniz. Özeliniz, hayatınız ve istekleriniz hakkında konuşurken muhataplarınızın kim olduğuna dikkat etmelisiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününde evle ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklik yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yeni bir bakış açısı katabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeyler için hayal gücünüzü hayata geçirebilirsiniz. Ailenizden fikir almak size yol gösterebilir. Duygusal olarak içinize kapandığınız bir gün olabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış bir kapana kısılmışlık duygusu yaşama. Maddi şeylere çok fazla odaklanma. Olumsuz ya da korku odaklı düşünceler seni bloke ediyor olabilir. Olaylar hızlı şekilde ilerleyecek çünkü gecikmeler sona erdi ve her şey bir anda oluyor.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapabileceğin bir yolculuk için planlar yapabilirsin. Bir şeylere daha önden hazırlık yapman faydalı olabilir. Masrafları önden belirlemek ve kendini ona göre hazırlamak iyi gelebilir sana.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz duygusal harcamalar yapma ihtiyacı yaşayabilirsiniz. Alış-veriş terapisi uzaktan daha derin sorunları halletmenin bir yolu gibi görünse de bunun aslında böyle olmadığını biliyorsunuz. Ne olduğunu anladığınız sürece biraz harcama yapmak sorun değil ama bunu şu anda içinden geçmekte olduğunuz sorunlara gerçek bir çözümle karıştırmayın.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için bir çaba göstermiyorsunuz fakat onların size olan ilgileri oldukça yüksek. Gerekli çabayı göstermelisiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneşin Koç burcuna girişiyle, yaratıcılığınız artarken sosyal hayatınız da renklenecek.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız işi ilgilendiren ciddi bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. Havanın da etkisiyle bedeninizde biraz kırıklık olabilir. Başağrılarına dikkat edin.

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>