Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Olumlu Geri Dönüşler Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşkta şanslı olacaksın. Sevdiğin kişi ile arandaki hislerin arttığını fark edebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa, seni çok etkileyecek bir insan ile tanışman olası. Bugün bu tür etkilere daha açık olacaksın.

İş hayatında gevşekliğe karşı alerjiniz var. Buna gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabiliyor. Bir sorununuzda, koşulların size sunduğu çözümleri yetersiz bulurken, ilerde tümüyle çözümsüz kalabileceğinizi de düşünmelisiniz.

Bugün ufak tefek detaylara takılmak senin için gereksiz olabilir. Enerjini bu tür şeylere harcamak yerine daha önemli konulara harcayabilir ve maddi olarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.

Çok fazla yorulmamaya ve yeterince dinlenmeye bakmalısın bugün. Bazı şeyleri başarmak için kendini fazla zorlamak seni düşündüğünden daha fazla yorabilir. O yüzden bugün kendine biraz zaman ayırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafan karışabilir. İlerlemek istediğin yolu sorgulayabilir veyakonularında farklı şeylere odaklanabilirsin. Bu kafa karışıklığını gidermek için biraz zamana ihtiyacın olacak. Ani kararlar ile büyük değişimlere gitme bugün.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, dışarıda sizi çağıran büyük bir dünya var. Neden uzaklarda bir macera planlamıyorsunuz? Yeniliklere atılmak hem romantik hem de duygusal anlamda kendinizi ifade etme konusunda yardımcı olacak. Kendinizi anlamlandırma çabanızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bedenine iyi gelecek aktivitelerde bulunmak ve bunun olumlu sonuçlar verdiğini görmek özgüvenini arttıracak. Tarzınla ilgili yapacağın değişiklikler arkadaşların tarafından oldukça beğenilecek. Sevdiklerini korumak adına hırslı ve tutkulu görünüyorsun. Evlilik ve beraberliğindeki bazı konuları, yumuşak bir tavırla ve yaklaşımla halletmelisin.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuk sahibi iseniz onlara öğretmek istedikleriniz hakkında rol model olmalısınız. Bir davranışı rutin haline getirmenin önceliği, geçerliliğinin olmasıdır. Çocuklarınıza geçerli nedenler verdiğinizde onların da kendilerine dair motivasyonları yükselecektir.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket, ziyaretler ya da eğitimle ilgili konular ilginizi çekebilir ancak aceleci olmamalısınız.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça aktif ve enerjik hissedebilirsiniz. Gün içerisinde enerjiniz işlerinizin tamamına yetebilir ve etrafınızdaki kişiler de sizi şaşırarak seyredebilirler.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beslenmene dikkat etmen önemli olabilir. Yoksa fiziksel olarak bir yorgunluk yaşaman olası. Bugün daha dikkatli davranarak sağlığına özen göstermen ve bir şeyleri abartmaman gerekecek.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile meselesi sizi biraz belirsiz hissettirebilir. Gün, neredeyse her şeyi kalın bir sis tabakasıyla kaplıyor. Belki de aile yapınızdaki güç dinamiklerinden tam olarak emin değilsiniz veya istediğiniz evi yaratmaya çalışırken belirsizlik içinde olduğunuzu hissediyorsunuz. Havada kaleler inşa ediyormuşsunuz gibi görünebilir, ancak durum tam olarak bu değildir. Çabalamaya devam edin, sonuçlardan memnun olacaksınız.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Davranışlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek. Doğru zamanda ve yerde olmaya özen göstermeli, pişman olabileceğiniz adımlar atmamalısınız.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maceralara açık bir ruh halindesiniz. Ancak bu aynı zamanda yeteneklerinizi riskli bir pozisyona düşürebilir. Oysa hangi konuda iyiyseniz, o konuda ilerlemek daha güvenli bir yol olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkinizi artık unutun. Gözünüzü geleceğe dikmenizin ve yeni ilişkilere açık olmanızın sonucunu alacaksınız. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanıyor. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Aranızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Size yönelik çıkarcı, hesapçı bir yaklaşımın duyumlarını bugün alabilirsiniz. Bu duyumlara gereken önemi verin. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>